Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Amin canim inş bu ay bizim topikte hamis dolsun artik teker teker haberleri alalım ins

Maalesef kötü haber hamile değilmişim

dün kan testi yapıldı 0.1 çıktı ama hala adet olmadım bugün 4.gün..

doktorumu aradım biraz önce o daha çok aklımı karıştırdı.. 1hafta dha beklememi eğer hala hasta değilsem tekrar test yaptırmamı istedi aklımm çok karışık.. moralim çokk bozukk

Canim sıkma canını hamile kalicaz ins sağlıklı bebeklerimiz olsunda en önemlisi o

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sakın üzme kendini vardır bunda da bir hayırr.....

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.....Rabbim bugünün hürmetine herkesin dualarını kabul etsin......amin...

Mrb hanımlar kandilimiz mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin evlat hasretiyle yanan günüllerimizi bi melekle mukafatlandirsin ins dua ile...

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.....Rabbim bugünün hürmetine herkesin dualarını kabul etsin......amin...

Mrb hanımlar kandilimiz mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin evlat hasretiyle yanan günüllerimizi bi melekle mukafatlandirsin ins dua ile...
Amin kızlar. Rabbim kendine layık kul, evlat, eş, anne olmayı.nasip etsin hepimize.

Hicrannn sen klomen kullanıyorsun değil mi? Günde kaç kere aliyordun ve adet günü mu başladın almaya?

tatlim ben klomenle es deger baska bi ilac kullaniyordum ama dr kontrolsuz alma tatlim biseyin yoksa bu ilaclar kistte yapio cunku sana ozelden msj yazsam okuyabilir misin

Tabi canim yaz okurum. Bendr doktora gidicem inş da ne zaman başlanıyor merak ettim ona göre gidicem finallerin var malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…