- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.741
Amin canim inş bu ay bizim topikte hamis dolsun artik teker teker haberleri alalım ins
Maalesef kötü haber hamile değilmişim
dün kan testi yapıldı 0.1 çıktı ama hala adet olmadım bugün 4.gün..
doktorumu aradım biraz önce o daha çok aklımı karıştırdı.. 1hafta dha beklememi eğer hala hasta değilsem tekrar test yaptırmamı istediaklımm çok karışık.. moralim çokk bozukk
Maalesef kötü haber hamile değilmişim
dün kan testi yapıldı 0.1 çıktı ama hala adet olmadım bugün 4.gün..
doktorumu aradım biraz önce o daha çok aklımı karıştırdı.. 1hafta dha beklememi eğer hala hasta değilsem tekrar test yaptırmamı istediaklımm çok karışık.. moralim çokk bozukk
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sakın üzme kendini vardır bunda da bir hayırr.....
Canim sıkma canını hamile kalicaz ins sağlıklı bebeklerimiz olsunda en önemlisi o
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.....Rabbim bugünün hürmetine herkesin dualarını kabul etsin......amin...
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.....Rabbim bugünün hürmetine herkesin dualarını kabul etsin......amin...
Amin kızlar. Rabbim kendine layık kul, evlat, eş, anne olmayı.nasip etsin hepimize.Mrb hanımlar kandilimiz mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin evlat hasretiyle yanan günüllerimizi bi melekle mukafatlandirsin ins dua ile...
Mrb hanımlar kandilimiz mübarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin evlat hasretiyle yanan günüllerimizi bi melekle mukafatlandirsin ins dua ile...
tatlim ben klomenle es deger baska bi ilac kullaniyordum ama dr kontrolsuz alma tatlim biseyin yoksa bu ilaclar kistte yapio cunku sana ozelden msj yazsam okuyabilir misin
tatlim ben klomenle es deger baska bi ilac kullaniyordum ama dr kontrolsuz alma tatlim biseyin yoksa bu ilaclar kistte yapio cunku sana ozelden msj yazsam okuyabilir misin
dediğim yerde tatlimmmmmmmmmmmKimse yok onlarda yok. Sen nerdesin yasakhayal?
Kimse yok onlarda yok. Sen nerdesin yasakhayal?
dediğim yerde tatlimmmmmmmmmmm
dediğim yerde tatlimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?