Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

maalesef tatlm az önce dayanamayıp test yaptm ama negatif

canım benimde çıkmamıştı ilk ama sonra sabah idrarıyla yaptım çıktı sende öyle dene çıkmazsa da hemen ümitsizliğe kapılma adetinin gelmesini bekle ve dikkatli ol yinede belki de bebiş vardır ama idrara geçmemiştir....ya da git kan testi yaptır bekleme....bence....

sağol hamilcimm evet hatırlıyorum rüyanı bakalım kısmet bu sefer herşey iyi olacak inşallah....

canım hoş geldin aramıza umarım hamişsindir Rabbim gönlünün istediğini versin inşallah Allahım bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın....güzel haberlerini alırız inşallah....

kızlar benim annelik maceram başlamadan bitti bu akşam 5 te kanamam başladı düşük yapıyorumyine olmadı beceremedim ne anne olmayı ne de eşimin yüzünü güldürüp babalık yaşatmayı...isyan etmiyorum ama çookkk kötüyüm en çık eşim için üzülüyorum yazık nasıl sevinmişti......

tatlm emin misin belki düşükten dolayı değildir kanaman?

maalesef canım düşük hemen dr gittim ama yapacak bişiy yok 2,75 düşmüş bhcg.....

cnmm hamil topiğe giremiyomuş benim yazmamı istedi: "durucum çok geçmiş olsun inan bizde hepimiz senin kadar üzüldük ....ama merakk etme vardır bundada bi hayır hemen kendini sallma eşinede destek ol oda çok üzülür seni seviyoruz ...sakın umudunu kesme"

sağolun canlarım bende sizleri seviyorum iyiyim merak etmeyin geçti gitti nasip kısmet bigün Rabbim verecek biliyorum.... hamilime de teşekkür ettiğimi söyle bi zahmet...zaten beni üzende eşimin yüzündeki o ifade adam resmen yıkıldı...bana belli etmek istemiyor sakalasıyor falan ama ben tanırım kocamı içten içe üzülüyor ne diyim ki yaaa....

neyse çıkıyorum tatlım ben çok teşekkür ederim desteğin için hamilime de selam söyle çok öptüm ii geceler.....

Durummm hayırlısı buymuş demekki sağlıklıdegilmis ondan düşmüş. Iyi olmaya çalış tekrar annelik heyecanı yasiyicaz hep beraber. Seni seviyoruz

Durummmmmmm canimmmmmm inan çok üzüldüm ama kendini yipratma ne olur o bebek bir gün gelecek kollarına sen üzülünce esinde üzülür birbirinize destek olun cnm birde hemen iğne kullanmaya basladin neden böyle oldu

Durummm hayırlısı buymuş demekki sağlıklıdegilmis ondan düşmüş. Iyi olmaya çalış tekrar annelik heyecanı yasiyicaz hep beraber. Seni seviyoruz

sağolasın canım benim evet hayırlısı buymuş demek ama içim acıyo....bende seviyorum sizleri iyi ki varsınız....

caannnııımmmm bende üzgünüm çok sabah kalktım inşallah kötü bi rüyadır dedim ama maalesef gerçek......hemen başladım iğneye ama bende anlayamıyorum neden böyle oluyor.....Rabbim nasip etmemiş bana ne diyim hayırlısı olsun......

Bizim başlığı 2. Sayfada buldum getirdim ama neden yazmiyorsunuz kızlar? Kim yazarsa kim sahip çıkarsa sayfa onun bence

Günaydın kızlar hafta sunu evde değildim bende durumlar karışık biraz siz niye hic gelmiyorsunuz artık

canım hoş geldin aramıza umarım hamişsindir Rabbim gönlünün istediğini versin inşallah Allahım bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın....güzel haberlerini alırız inşallah....

Teşekkürler duruasil :)

bugün gerçekten heyecan dorukta hala hasta olmadım akşam kan tahlili yaptırıcam :)

belimde, kasıklarımda, diz kapağımda bile ağrım var hafifde mide bulantıları..

Bir çok belirti var ama belki de psikolojiktir.

Okuyan herkesin dualarını bekliyorumm..

umarım herşey güzel gider..

Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın.. :)

Günaydın Hicranim bende universiteme döndüm esime şafak saymak düştü yine. Senin ne sıkıntım var canim cok özledim seninle muhabbetlerimizi

Amin canim inş bu ay bizim topikte hamis dolsun artik teker teker haberleri alalım ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…