- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi ilknurum28
-
gonyalımmmmm hoşgeldiinnnn
asagi bak hamilimm ordaaa
aciktim kisciklar biseyler yesem yemecikimde yok bugünn
gız kim gonyalı nerde hani
gel seni bi öpimm gızzz
hicraaannnnnngız az ben biraz sobnra gelcm yok yok illa bunlarmn iş yerini basacan haa töbe ya rabbim yaa hadin görüşürük bacılar gelcm az işim var şunlar hala gelmedi ağzına davun çıkasıucalar
gız ilknurum kim gonyalı gariiiiiiiii
gız hicran nerdesin sen yaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
öp gız öp bu gidişle koçişlere yer kalmıcak valla
bende akdanızden mersin
gız cimbom hoşgeldin gariiiiiiiiii
gız cimbom hoşgeldin gariiiiiiiiii
burdayım gıcıı onlar öpecek yer bulur sen merak etmeebu arada bende kocişi aradım dedm ben ölümle cebelleşiyorum hakkını helal et dedi nılduuuuuuu bende dedm elektrik direğinin kablosu çıt çıt edyooo kopmuş dedm kız o deil yağmurda yağıo sonra kociş dedi ki ula karı bende bişi var sandm korkma bişi olmaz dedi gapattı andır çooookkk sinirliyim çookokkk
ayy her şehirden bölgeden arkadaşçıklarımız varr ayy ne güzel hoşgeldn cimbooommmmm
hosbulduk gacılar naparsınız bakem
burdayım gıcıı onlar öpecek yer bulur sen merak etmeebu arada bende kocişi aradım dedm ben ölümle cebelleşiyorum hakkını helal et dedi nılduuuuuuu bende dedm elektrik direğinin kablosu çıt çıt edyooo kopmuş dedm kız o deil yağmurda yağıo sonra kociş dedi ki ula karı bende bişi var sandm korkma bişi olmaz dedi gapattı andır çooookkk sinirliyim çookokkk
ayy her şehirden bölgeden arkadaşçıklarımız varr ayy ne güzel hoşgeldn cimbooommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?