- Konu Sahibi ilknurum28
-
Kısır hazır
Kocacım gelmiş şehir dışındaydı. Ben kaçarHoşçakalın..
ayy kızlaarr gıcılarımmmm ayy başıma gelenlerrr korkudan titryorm yaaaaevib kapısının önündeki direğn kablosu kopmuş yahu bişi çıt çıt edyo dışarıda bi baktm meğer kablo kopmuş komşu geldi bi yeri ara die kendisi arayamyo sankimm nese elektrik dağıtmı aradm geleceklerr ayy anam bacımm çok korktuma beeennnnnn
Ben marmaradan canım........Sen nerelisin bakiiim.................
Hoşbulduk kızçelerim......
bi şişe parfümü boşaltıverdim üstüme..Tabi geliyodur kokusu.................. Bakam herifime de gelcek mi o kokulardan..............
Haklısın valla ne desen...............Ama ben size yetişemiyom.......Bana RUYA diye boşuna demiyorlar ... ........Aniden geliyom aniden gidiyom ...........
gız dikkat et bende nerde bu kız diyom kablolarla uğrasıyomuş ya kıız gir içeri....dur sarılıyım sana korkma
gız aksama calışmamı var süslendin gariiiiiiiii
gız ben napıyım sizi alooooooooooooooo
hadi ben çıkoom canım By........................ hepinizi öpüverdim gariii.......... sonram yine görüşürük....................
bende karadenizdeennn giresunnn
memnun oldum canım...............kaç yaşındasın bakemm......Ben 24 oldum yeni..... ...
su iç çabuk kendine gelllll kıs kıyamam yaa
su iç çabuk kendine gelllll kıs kıyamam yaa
ayy çokkk korkyorm yaaa bunklarda hala gelmedi uleeeyyynnn beni psikopata bağlayacklar haaa laz damarım attı du bi daha arcm
memnun oldum canım...............kaç yaşındasın bakemm......Ben 24 oldum yeni..... ...
gız dur elini kana bulama
bende memnun oldummm.. 23 yaşındaym 90 ocak doğumluyummm
Hamilim kızzz daha çok gençsin be senn....................bende izmirrrr ...22 yasındayım
bende memnun oldummm.. 23 yaşındaym 90 ocak doğumluyummm
Hamilim kızzz daha çok gençsin be senn....................
Aaaaa aramızda 1 yaş varmış.Ben de 89 şubat doğumluyum canım............
bende 91 eylül 13 doğumluyum nolmuş yaniiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?