- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi ilknurum28
-
rüyama alkışşşş yeni cevap yazıyo masal gibi gacı valla
gız yine gitti bu gacı rüya hatun
m inşallah rabbim sağlığına kavuşturur seniiibenım derdım myommyomdan dolayı doktorum gebe kalmalısın dedı bızde bebıs yamaya karar verdık. eger gebe kalamazsam amelıyat olcam. gebelıgı engelleyebılıyormus myom. hayırlısı tabı herseyın. ılk gıttıgım doktor hemen amelıyat dedı cok korkuttu beı. yaklasık 5 cm buyuklugundeymıs. hemen alınmalıymıs tabı ben eve gelene kadar moral sıfır oldu gözlerımden bı ton yaş bosaldı ama son doktorum benı gayet ıkna edıcı bı sekılde anlattı konuyu.olacaklardan bahsettı erken dogum olabılır dedı gebelıkde dusuk rıskı olabılır dedı. hayırlısı bakalım canım.işte böyle
evet yenıldık ama olsun:)
benım derdım myommyomdan dolayı doktorum gebe kalmalısın dedı bızde bebıs yamaya karar verdık. eger gebe kalamazsam amelıyat olcam. gebelıgı engelleyebılıyormus myom. hayırlısı tabı herseyın. ılk gıttıgım doktor hemen amelıyat dedı cok korkuttu beı. yaklasık 5 cm buyuklugundeymıs. hemen alınmalıymıs tabı ben eve gelene kadar moral sıfır oldu gözlerımden bı ton yaş bosaldı ama son doktorum benı gayet ıkna edıcı bı sekılde anlattı konuyu.olacaklardan bahsettı erken dogum olabılır dedı gebelıkde dusuk rıskı olabılır dedı. hayırlısı bakalım canım.işte böyle
evet yenıldık ama olsun:)
kızçelerim ben böyleyim gıı napiim.............. arada saçımı çekiverin ben ozaman hep burda durarım...........
ruyaaa napyosnnnnnn ne alemdesnnnnn bakmmm
amınn canım insallahm inşallah rabbim sağlığına kavuşturur seniii
gız annelik nekadar zor demi nelerle uğraşıyoz cocuklarımız için allah yardım etsin hepimize ..canım cok geçiş olsun üzülme akışına bırak takarsan kafaya daha kötü olur ......
Küsmeyin be yavv:18: :18: :18:......Ne olur..gız gez sen gezzzzz küselim mi ilknurum rüyama
ruyaaa napyosnnnnnn ne alemdesnnnnn bakmmm
Yok be yavv....Gerçek hayatla , sanal hayat arasında gel gİT yaşıyom şu an..................rüyam masal aleminde nerde olcak
kızçelerim ben böyleyim gıı napiim.............. arada saçımı çekiverin ben ozaman hep burda durarım...........
amınn canım insallah
amınn canım akısına bırakmaya calısıyorum ama kafaya takıyor yıne de ınsan
Yok be yavv....Gerçek hayatla , sanal hayat arasında gel gİT yaşıyom şu an..................
haklısın valla insanın elinden bişi gelmiyo dimi ine yyapcağını şaşırıyo ...gız iyiki geldin derdimize sende ortak olcan artık gel öpim seniiiii cimbomum
haklısın valla insanın elinden bişi gelmiyo dimi ine yyapcağını şaşırıyo ...gız iyiki geldin derdimize sende ortak olcan artık gel öpim seniiiii cimbomum
gızz hamilim bende ubnutkanlık başladı yaa gerçektenn artık not alyorm konştğm kızlarıı
evet malesef öyle.saol canım benım iyiki gelmişim bende sizi öpem. az öpem kocalara da kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?