Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

m inşallah rabbim sağlığına kavuşturur seniii

gız annelik nekadar zor demi nelerle uğraşıyoz cocuklarımız için allah yardım etsin hepimize ..canım cok geçiş olsun üzülme akışına bırak takarsan kafaya daha kötü olur ......

ruyaaa napyosnnnnnn ne alemdesnnnnn bakmmm

İyilik ilknurum çok şükür..Kızçem babasıyla oynuyo..Ben de burda sizlen sohbet ediyom..Sen kaç yıllık evlisin bakem...Ben senle fazla konuşmadım önceden sanırım......

m inşallah rabbim sağlığına kavuşturur seniii
amınn canım insallah
gız annelik nekadar zor demi nelerle uğraşıyoz cocuklarımız için allah yardım etsin hepimize ..canım cok geçiş olsun üzülme akışına bırak takarsan kafaya daha kötü olur ......

amınn canım akısına bırakmaya calısıyorum ama kafaya takıyor yıne de ınsan

amınn canım insallah

amınn canım akısına bırakmaya calısıyorum ama kafaya takıyor yıne de ınsan

haklısın valla insanın elinden bişi gelmiyo dimi ine yyapcağını şaşırıyo ...gız iyiki geldin derdimize sende ortak olcan artık gel öpim seniiiii cimbomum

haklısın valla insanın elinden bişi gelmiyo dimi ine yyapcağını şaşırıyo ...gız iyiki geldin derdimize sende ortak olcan artık gel öpim seniiiii cimbomum

evet malesef öyle.saol canım benım iyiki gelmişim bende sizi öpem. az öpem kocalara da kalsın

Kızçelerim izin verirseniz ben çıkoom............... hadi BYY....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…