Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

slm kızlar ..
ünlü kız hayırlı olsun topic iniz nerden esti bu ne oldu senin bebiş hala beklemedemisin yoksa belli oldumu bişeyler ??

hoşgeldnn sezerrrünlğü derkenn beni diosan ben hala beklemedeymm 6 günüm var işteeee

sende olursun tatlım hamilcigime demiştim ama sende ünlü ol topic acmısın yani meshur oldun bide arki rekoru kırdıkmı tamamdır hehehe ... hayırlısı insallah olur olur takma kafana ona gzel bi haber vericektim çıkmıs ben gelmeden :s

aynen hayırlısıı hamilim burdaydı am kaybolmuşş bi herlereeehamiile misin yoksa kızzzz

evet tatlım ikiz hemide teyzesi tüpçük bebeklerim benim bugun tekmelerini daha net hissettim güneşlenioduk göbegi açıp tekme attılar sıpalar

aaaa ayy bide ikiiizz allah bağışlasnn yaa çokk güzeelllayy bende ikiz bebek istyorm rabbim verir inşallah yaaaa aş ereer gibi ikiz bebeklere aşeriyorum yaneee

aaaa ayy bide ikiiizz allah bağışlasnn yaa çokk güzeelllayy bende ikiz bebek istyorm rabbim verir inşallah yaaaa aş ereer gibi ikiz bebeklere aşeriyorum yaneee

doktoruna danış yumurta olgunlaştırıcı kuvvetlendırıcı haplar var brden fazla yumurta olgunlasıp çatlıo ikiz sansını arttırıo ama 3 4 te olabilir hehehe

Son düzenleme:
iyi aksamlarrrrr...yatmadan önce bi bakim dedimm....cok uykum varrr...allaha emanet olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…