- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi ilknurum28
-
bul beni nurlummyaw seni görünce bi yakinimi görmüs gibi oluyom valla kiscem valla kendim icin yer degistirmedimm ama ordaki kislarida seviyommm daha önceki yerdeki kislarida ama iste kader beni ordan oraya götürüyo valla..ah bi sesiz kalamyi ögrensem onu yapayincada böyle oluyo nurlumm...simdi yine hamil adli kiscem icin bi önceki yerden burya geldimm doru ama hiperaktiflikte varrr
gel nurlum arada gel hep gel ben kahvede yaparm börekte tatlıdaaaa
İlknur kisssssss topic mi açtın hayırlı olsun bol bol bebiş dolsun
evett hicranımmmm çok saol gel beraber olsun hayırlı gıcıııı
Tamam canım icmiyim haklısın tek çizgiyi görünce ben moral bozukluğuyla başladıydim ilaca(
olsun giciiiiiii
Hemende dolmuş kislarrrrrrr
super super
bul beni nurlummyaw seni görünce bi yakinimi görmüs gibi oluyom valla kiscem valla kendim icin yer degistirmedimm ama ordaki kislarida seviyommm daha önceki yerdeki kislarida ama iste kader beni ordan oraya götürüyo valla..ah bi sesiz kalamyi ögrensem onu yapayincada böyle oluyo nurlumm...simdi yine hamil adli kiscem icin bi önceki yerden burya geldimm doru ama hiperaktiflikte varrr
ayy gıcıı sen bi an önce yaptrr testiniisonra inşallah güzel haberlerini yaz bizeee
evet süüpper saolsunlar sende saoll bu arada sen nereliydn hicranımm ne zamandrb yavruşunu beklyonn
Canım benimm çok zor günler gecirmissin ama burda hepimiz sağlıkla teker teker bebislerimizi doğurcaz tatlim ben hissediyorum
Gonyaliyim ben canım 8 aydır bekliyorum 5 aydır tedavi görüyorum hayırlısı artık
yasakım neler oluyor ? :26:
Gonyaliyim ben canım 8 aydır bekliyorum 5 aydır tedavi görüyorum hayırlısı artık
hicran hosgeldin hemserim sayilirsin bende angaraliyimmm yakinizzzinsalalh hepimizin kucagi dolar kiscemm
Anladım canım ,hayırlısı olsun,iyi yapmışsın o zaman.
Tekrar hayırlı olsun,güzel haberlerle dolu olsun konuşmalarınız inşallah
Hb hemserimmmmmm ins canım ins gelir meleklerimizzz
yürü yvrum yürü fistanını süü şimdide geçti burda gonyalının biri haydeeeeayy inşallah gelir bebişib bat ın ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?