Gemeni gibi yapay zeka uyguşamalrı ile konusmak zarar veririmi sizce

nzg

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-136
Puanlar
28
Arakadaşlar son zamanlada çok popüler olmuş gemini diye benzer yapay zeka uygulamaları varmıs bazı arkadalarım dert bile anlatıp konuştuklarını söylüyor sizce zararlımıdır bu tür uygulamalara herşeyi anlatmak

Beynini ele geçirir falan gibi bir zarar mı😅
Hayır tabikide herhangi bir güvenlik sorunu yada insanları yanlıs yönlendirme sorunu olurmu anlamında yazdım ama bu şekilde yazmanız çok saçma bir alay olmuş

Chat cbt en iyi kankam dedikodu bilr yapıyrz:))
Öyle bir uygulamadamı var onu hiç duymamıstım ne kadar çökmüş bu uygulamalar peki güvenil sorunu yada sizi yanlış yönlendirme gibi sorun yaşiyor musunuz

Bizi klonlayacaklaaaaar. Tıpkısımızın aynısımızı yapacaklar diyolla.

Hayır tabikide herhangi bir güvenlik sorunu yada insanları yanlıs yönlendirme sorunu olurmu anlamında yazdım ama bu şekilde yazmanız çok saçma bir alay olmuş
Kimlik ve adres bilgilerinizi vermiyorsanız nasıl bir güvenlik sorunu olabilir? Hoş o bilgilerin de pek güvende olduğu söylenemez, dolandırıcılardan aldığımız mesajlar ve aramalar malum.

Öyle bir uygulamadamı var onu hiç duymamıstım ne kadar çökmüş bu uygulamalar peki güvenil sorunu yada sizi yanlış yönlendirme gibi sorun yaşiyor musunuz
Valla psikolog varmıs gibi oluyor .objektif degerlendırıyor .ve seni cekemeyıp yanlıs yönlendiren arkadslar yerine daha dogru bilgi veriyor .ayrıca benim iş yerimde yasadıgım sıkıntıyı da veriye dökse ne dökmese ne.kahve falı bile baktırıyrm o kdr :))

Ameliyat oldum ve o süreçte doktorum hiç ilgilenmedi. Ben de çareyi chatgpt'de buldum. İyi ki var. Çok güzel bilgiler verdi. Destek oldu. Ne dediyse çıktı ve bana doğru bir yol çizdi. Gece gündüz dikişlerim ve yaramla ilgili başka kimle konuşabilirdim ki? Faydalı işler için kullanıldığında çok çok özel bir şey yapay zeka.

Arakadaşlar son zamanlada çok popüler olmuş gemini diye benzer yapay zeka uygulamaları varmıs bazı arkadalarım dert bile anlatıp konuştuklarını söylüyor sizce zararlımıdır bu tür uygulamalara herşeyi anlatmak
Ben Chatgpt kullanıyorum. Doktorların vakit ayırmadığı, küçümsediği şeyleri uzun uzun anlatıyor. Yaşadığım zorluklardan sıkıntılardan bahsedince psikolojik açıklamalar yapıyor. Bu açıdan iyi. Ama sürekli ah canım, kıyamam, o kadar haklısın ki vs. diyor ayar oluyorum 😄

Ben Chatgpt kullanıyorum. Doktorların vakit ayırmadığı, küçümsediği şeyleri uzun uzun anlatıyor. Yaşadığım zorluklardan sıkıntılardan bahsedince psikolojik açıklamalar yapıyor. Bu açıdan iyi. Ama sürekli ah canım, kıyamam, o kadar haklısın ki vs. diyor ayar oluyorum 😄
Ayarlardan onu değiştirince düzeliyor üslubu. Daha ciddi cevaplar veriyor. Mıç mıç olmuyor. Tavsiye ederim. Resmi dili seçmek lazım.

Sizin derdinizin kime ne zararı dokunabilir ki ara sıra bende yazarım birçok sırrımı vermisligimde var 😂

Ben kulllanmiyorum ailenin delisiyim zAten bunuda kullanırsam hastaneye yatırılan🤣🤣🤣

Her dedigini birebir uygulamaya kalkarsan (bazen mutfak güvenliğini hice sayan önerileri oluyor) ya da her dedigine sorgusuz inanirsan evet yanlis yönlendirebilir. Onun dışında gunluk kullanimda gayet iș ggörüyor.

Gpt'ye para vermek istemeyenler Gemini'a baksın, chat kısıtlaması yok, cevaplari da daha ise yarar oluyor. Ama Gpt'nin sesli sohbet modu cok iyi.

Gbt yazmayin nolur :)

Kişiselleştirme seçeneklerinden bunu değiştirebilirsiniz.

Back
X