Gemeni gibi yapay zeka uyguşamalrı ile konusmak zarar veririmi sizce

Öyle bir uygulamadamı var onu hiç duymamıstım ne kadar çökmüş bu uygulamalar peki güvenil sorunu yada sizi yanlış yönlendirme gibi sorun yaşiyor musunuz
Adı ChatGPT, yanlış yazdığı için duymamış olabilirsiniz.

Öyle bir uygulamadamı var onu hiç duymamıstım ne kadar çökmüş bu uygulamalar peki güvenil sorunu yada sizi yanlış yönlendirme gibi sorun yaşiyor musunuz
Nasıl yav ChatGPT ilk defa mı duyuyon cidden? En yaygın yapay zeka

Yani bazen nokta atışlar yapmıyor değil :)
Beni mesela bir konuda haksız buldu küstüm ona 😂
Hangi uygulama sizi hakısıs buldu ben gemini ye soruyorum çok mantıklı konuşuyor hep ben haklıyım 😁

Konuyu anlatan sen olduğun için bütün sorun karşıdaymış gibi oluyor. O zaman taraflı yorum yapıyor bence. Sonradan üzerine düşününce o kadar da abartmaya gerek yokmuş dediğim şeyler oldu. Ama ben kendimi şöyle hissediyorum, sebebi nedir, nasıl aşabilirim gibi şeyler yazınca güzel çözümler üretiyor.
Aynen benimde bu kafama takıldı ne anlatırsam anlatayım hep beni haklı görüyor ve bunu iyi bir mantıga göre yerleştirip beni haklı çıkarıyor bende artık şüphe etmeye başkadım bu gerçekleri söyleniyor galiba diye sadece memnun etmek içinmi konuşuyor acaba ama mesela hastalık hukuk gibi şeyler soruyorum nasıl ilerlediğini çok iyi biliyor ama bir insanı anlatayım adamı dövdüm desem bile sen haklısın diyor😄

Ayarlarda konusma/sohbet kisminda ses tonunu secme açılıyor mu?

Ayarlar - kisisellestirme kisminda altta gelismis secenegi var orada "gelişmiş ses" gibi bir secenek var o açık mi? Ayarlarin isimleri birebir ayni olmayabilir Turkce kullanmiyorum uygulamayi

Yine Ayarlardan sizi pohpohlama seviyesini dusurebilirsiniz. Beni ovme, ciddi ol vs yazabilirsiniz karakter kismina.
Bunu hangi uygulama yapıyor aynen beni överek anlatmasını bende sevmiyorum bana hizmet için kuşlanılan bir araç gibi çok sıkocı gelmeye başladı

Ayarlarda konusma/sohbet kisminda ses tonunu secme açılıyor mu?

Ayarlar - kisisellestirme kisminda altta gelismis secenegi var orada "gelişmiş ses" gibi bir secenek var o açık mi? Ayarlarin isimleri birebir ayni olmayabilir Turkce kullanmiyorum uygulamayi

Yine Ayarlardan sizi pohpohlama seviyesini dusurebilirsiniz. Beni ovme, ciddi ol vs yazabilirsiniz karakter kismina.
Bunu hangi uygulama yapıyor aynen beni överek anlatmasını bende sevmiyorum bana hizmet için kuşlanılan bir araç gibi çok sıkocı gelmeye baslado
Chatgbt 😂
SiZ haksız mı olmak istiyorsunuz😂😂
Yani her konuda haklı cıkmakdan sıkıldım😄 kandırılmıs gibi hissetmeye başladım illaki benimde hatalarım vardır bende gerçekleri söylesin beni memnun etmek için konusmasın istiyor um

Bunu hangi uygulama yapıyor aynen beni överek anlatmasını bende sevmiyorum bana hizmet için kuşlanılan bir araç gibi çok sıkocı gelmeye başladı
Gpt'deki ayarları yazmistim. Komut verirseniz hepsi yapar sanırım. "Beni ovmeden cevap ver. Her zaman tarafsiz ol. Bu yazdiklarimi hatirla"

Güvenlik açısından pek bir bilgim yok ama kullandığınız yapay zekalar sizin ilgi alanlarınızı, sizi, yaşantınızı da öğrenerek sizinle konuşuyor bundan dolayı bazı yanıtları taraflı olabilir. O yüzden internetten araştırıp kaynak göstermesini, tarafsız bir şekilde açıklamasını vs. isterseniz yanlış bilgi verme olasılığını düşürmüş olursunuz daha objektif yanıtlar alabilirsiniz.

Nasıl yav ChatGPT ilk defa mı duyuyon cidden? En yaygın yapay zeka
Evet konuşan bir uygulama olduğunu insanların bu uygulamalarla dertleştigini bile ilk defa duydum

kişiselleştirme ile ayarlamak farklı şeylerdir. birincisiyle kendinize daha iyi adapte edersiniz ve daha doğru sonuçlar alırsınız diğeri herkese uygun genel ayarlardır. Ekteki ayarları kendisine uyarlayan ve yapay zekayı ''eğiten'' bilinçli kullanıcı olmak yerine, her seferinde aynı talimatları vererek kullanmak nasıl iyi bir şey olabilir?

Ayrıca ''ayarlamakla uğraşsanız da uğraşmasanız da'' kullandığınız bütün yapay zekalar size uyarlanır ve geçmiş konuşmalarınızı siz silseniz bile hafızalarından asla kaybolmaz zaten, bu yüzden bilinçli olarak eğitmek/uyarlamak gerekir. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.

ben meraklı ve araştırmayı aşırı seven biri olarak Bilgiye Hevesli tonunu kullanıyorum. Herkes kendi tarzına göre seçebilir yani Bilgiye Hevesli seçilmeli demiyorum bunu da belirteyim :)

Eki Görüntüle 3694273
ben esprili gibi birsey secmistim
birgun esimle sevgiliyken biraz atesi vardi uzaniyordu. sonra aniden titremeye basladj ama normal bir titreme degil eli ayağı sallaniyordu. hayatimda hic bu kadar korkmamistim. salak chatgpt "sanki cebinde titreşim modundaki eski bir Nokia var" benzetmesi yapmisti atesten titreyen adama😂😂😂
sonra duzelttim simdi daha normal cevaplar veriyor

Bunu hangi uygulama yapıyor aynen beni överek anlatmasını bende sevmiyorum bana hizmet için kuşlanılan bir araç gibi çok sıkocı gelmeye baslado

Yani her konuda haklı cıkmakdan sıkıldım😄 kandırılmıs gibi hissetmeye başladım illaki benimde hatalarım vardır bende gerçekleri söylesin beni memnun etmek için konusmasın istiyor um
Gerçeği değil, duymak istediğinizi söylüyor çünkü :)

Arakadaşlar son zamanlada çok popüler olmuş gemini diye benzer yapay zeka uygulamaları varmıs bazı arkadalarım dert bile anlatıp konuştuklarını söylüyor sizce zararlımıdır bu tür uygulamalara herşeyi anlatmak
Ben güvenmiyorum zaten sosyal ağlar insanlarının aklını bulandırmak için yapıldı ve insanları hem zihinsel hemde fiziksel çöküşe gecirdi. Ben yavas yavas azaltmaya basladım instagramı dondurdum aslında silicemde tarifler var diye şimdilik duruyo. Chatgpt ve geninide sildim telden zaten dığru cevaplarda vermiyor denedim cunku

Ben güvenmiyorum zaten sosyal ağlar insanlarının aklını bulandırmak için yapıldı ve insanları hem zihinsel hemde fiziksel çöküşe gecirdi. Ben yavas yavas azaltmaya basladım instagramı dondurdum aslında silicemde tarifler var diye şimdilik duruyo. Chatgpt ve geninide sildim telden zaten dığru cevaplarda vermiyor denedim cunku
Nasıl denediniz antabilir misiniz

Nasıl denediniz antabilir misiniz
Mesela cevabı bilinen bi soru sordum bilemedi . Görsel attım okuyamadı . Sonra doğru cevaplwr vermıyo soyle yani benim bi hastalıgım var ve bi laç türü kullanılmaz diyo sonra baska soru soruyorum ters köşe yapıyorum , kullanabilir miyim diyorum kullanabilirsin sıkıntı olmaz diyo . E böyle demiştinya diyorum haklısın diyo

Back
X