gen art hakında

gulsumgokturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
3
0
86
Kayseri
arkadaslar ben yeni uye oldum 2. denemem alman hastanesinde ve 3 denemem memorialda denedim olmadı
simdi ise gen artdenemek istiyrum hakında bilgisi olan varsa bana bilgi gonderebilirmi tesekurler.

canım ben şuanda orda tedawi görüyorum.iyi bir yer memnunum.daha yumurtalarım toplanmadı ..daha fazla bilgi vermem için çok erken:)inşallah son denemen olur ve yüzün güler.

Ben ikinci tedavimi Genartta oldum,kimyasal gebelik oldu ama çok memnun kaldım.Bir kere parasal anlamda sömürülmediğin bir yer,sana insan gibi davranıyorlar.Benim doktorum Aysun Baltacıydı.Tam 3. tüp bebeği deneyecektimki kendiliğinden hamiş kaldım.Şimdi 4 aylık hamileyim,darısı tüm isteyenlere ve ben şiddetle Genartı öneriyorum...

Simaysi merhaba...Bana lucrin nasıl yapılıyor, nasıl enjektöre çekiliyor anlatır mısın? Normalde enjeksiyon, aşı ve insülin yaparım ama söz konusu kendim olunca heyecan yaptım...

Kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama lütfen normalde deneyin.Bizim hem sayımız,hem hareketliliğimiz çok azdı,üstelik morfolojide bozuktu ama ben 3. tüp bebek için Aysun hanımdan randevu almışken adet olamadım ve bir mucize oldu,bir tanede olsa demekki yetebiliyormuş...

Canım hatırladığım kadarıyla toz ve sıvıyı karıştırıyorsun ama sana doktor tarafından hergün verilen bir dozaj olmalı...Hepsini vurulmuyorsun.Örneğin ben bir şişe lucrini uzun zaman az miktarlarla vuruldum.Bazen Aysun hanım kontrol edip dozaj ayarlaması yapıyordu.Ben karnımdan oldum.Eşim yaptı.Dik açıyla batırıyorsun.Karın deliğinden iki parmak sağa yada sola yapardık.Ama sen en sağlıklısı Aysun hanıma yada hemşirelere sor.Zaten sana ilaç protokolünü detaylı olarak anlatırlar.Anlamazsan yine sor.Çok içten davranıyorlar.

mrb kızlar bizde genartta aysun hanımla bir ön görüşme yaptık bizde çok iyi bir izlenim bıraktı tedavi için önce doğum kont. hapı ve sonra lucrinle başlayacağız dedi doğum kont hapı kulanmak şartmı bilen varmı eğer doğum kontrol hapı kullnmak şart değilse bu ay 14 mayısta başlayacağım insallah allah hepimize çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip eder

Babyhome merhaba...Genart.ta herkese doğum kontol hapı veriyorlar ,adetleri düzenli birine niye veriyorlar anlamış değilim...Diğer merkezlerde -örnek anatolıa-, herkese vermiyorlar...Ben de kullandım 18 gün desolett....

Kızlar doğum kontrol hapını yumurtalıkların baskılansın ve sonrasında çok miktarda ve iyi yumurta elde edilsin diye veriyorlar.Bu standart bir prosedür.Ben başka yerlerdede tüp bebek yaptırdım,üstelik adetlerimde düzenliydi ama yinede yumurtaların iyi olması için kullandım.Sonra hergün elevit ve bebe aspirini içtim.Lucrinle başladık,göbekten iğne oluyorsun,miktarı ve zamanı doktor size göre ayarlıyor,Sonra asıl yumurtlatan cetrotide veya gonal F kullanıyorsunuz yine göbekten .Sonra çatlatma iğnesi ve yumurtalarınız toplanıyor.Transfer sonrası yine bazı fitiller ve iğneler ,hormon hapı kullanıyorsunuz.Ancak bu tabiki hastanın öyküsüne göre değişebilir.Benim ikinci denememde 4 tane 1. kalite yumurta transfer ettiler ama kimyasal gebelik oldu.Sonra Aysun hanım genetik test yaptırmamızı önerdi ve yaptırdık.Kanımda bir problem çıktı.Şimdi hamileyim ve iyiki bu problemi biliyorum ve hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.Bebeğim düşmesin diye...

Son düzenleme:
zaten hepsini kullanmıyorsun.Hatırladığım kadarıyla 18. gün bırakıyorsun ve ben 3-4 gün içinde hasta oldum.Doktor Aysun Hanıma güvenin .ınanın işini iyi yapıyor.Ben Ankaradaki tüm tüp bebek merkezleriyle tek tek görüştüm.Birde ilk denememde Gürgan klinikte çok kötü deneyimler yaşadım ve bir sürü para döktüm.Ama inanın Aysun hanım hem insan bakımından hem doktor olarak mükemmel...Ben normal hamile kalmasaydım yine ona gidecektim.Üstelik parasal açıdan genartta hiç sömürülmedim.

smaysim çok sağol caanım izin günlerimi ayarlamam lazımda çalışıyorum o yüzden sordum adet olduktan sonra ankaraya gelcez peki canım misafirhanessi hakkıında bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…