• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Genart

merhaba evettt aysun hn ile bugün sabah görüştük gayet güleryüzlü bıkmadan usanmadan bütün sorularımızı yanıtladı bizdende genetik testi istedi hemen orda kan verdik bakalım genetik teste 15-20 gün arası çıkıyormus sonuç onun durumuna göre pgt yapılıp yapılmayacağına karar verilecek haziran başı sanırım 1 i gibi regl olucam o zaman start veriyoruz tedaviye umarım herseyin hayırlısı olur şimdilik genart ile izlenimlerim güzel memnun kaldım sonumuz güzel olur inşallah

size de pgt dediklerine göre sizin de daha önce başarısız denemeleriniz olmuş sanırım..yanılıyor muyum?

size de pgt dediklerine göre sizin de daha önce başarısız denemeleriniz olmuş sanırım..yanılıyor muyum?

evet aynen öyle daha önce 2 tüp bebek denemesi oldu biri dondurulmuşlarla olmuştu.genetik tanıdan çıkıcak sonuca göre pgt yapılıp yapılmıyacağına karar vericekler.genetik tanı sizin nasıl çıktı?sorun varmı?

evet aynen öyle daha önce 2 tüp bebek denemesi oldu biri dondurulmuşlarla olmuştu.genetik tanıdan çıkıcak sonuca göre pgt yapılıp yapılmıyacağına karar vericekler.genetik tanı sizin nasıl çıktı?sorun varmı?

çok şükür önemli bir sorun çıkmadı bizde..eşimin kromozomunda önemsiz bir detay..önemsiz diyorum çünkü öğrendikten sonra genetikçi bir kaç kişiyle yazıştım burada..sizde ki soruna sahip olup da habersiz yaşayan çocuk sahibi çok kişi var dediler..rahatladım şükürler olsun..darsısı size..umarım önemli birşey çıkmaz..

Merhaba arkadaşlar,
Biz de Kaan Hocanın hasyasıyız ve bizi de Genar Aysun Hocaya yönlendirdir.Nasip olursa Haziranın 11 i gibi 3.tüp bebek denememize start vereceğiz.İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz ve hakkımızda hayırlı kılarak sağlıklı evlatlar nasip eder...

Merhaba arkadaşlar,
Biz de Kaan Hocanın hasyasıyız ve bizi de Genar Aysun Hocaya yönlendirdir.Nasip olursa Haziranın 11 i gibi 3.tüp bebek denememize start vereceğiz.İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz ve hakkımızda hayırlı kılarak sağlıklı evlatlar nasip eder...

merhaba canım hoşgeldin hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kaan hocanın hastası iseniz problem eş sanırım özel değilse problem tam olarak nedir sizde tedavinizi ne şekilde planladılar.

merhaba canım hoşgeldin hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kaan hocanın hastası iseniz problem eş sanırım özel değilse problem tam olarak nedir sizde tedavinizi ne şekilde planladılar.

Amiiin inşallah canım sağol.Evet eş kaynaklı sperm sayısı, hareket ve morfoloji problemlerimiz var. Sperm DNA mız iyi çıktı şükür. Eşim 11. aydan itibaren ilaç tedavisi görüyor ,proxeed ve klomen...sonuçlar da fena değil. Nasip olursa Haziranda kısa protokol olarak başlıyoruz.Sizde ki sorun nedir?

Amiiin inşallah canım sağol.Evet eş kaynaklı sperm sayısı, hareket ve morfoloji problemlerimiz var. Sperm DNA mız iyi çıktı şükür. Eşim 11. aydan itibaren ilaç tedavisi görüyor ,proxeed ve klomen...sonuçlar da fena değil. Nasip olursa Haziranda kısa protokol olarak başlıyoruz.Sizde ki sorun nedir?

bizdeki sorun da sperm kaynaklı sayısı hareketi birde dna sı tabi onu düzeltmeye çalışıyor aralık ayından beri kaan hoca haziranda artık tüp bebeğe geçeriz dedi bizde gidip aysun hn ile konuştuk çok sevdik regl olmaya bekliyorum haziran 1 de bekliyorum bakalım bu arada bizimde kısa protokol olucak

bizdeki sorun da sperm kaynaklı sayısı hareketi birde dna sı tabi onu düzeltmeye çalışıyor aralık ayından beri kaan hoca haziranda artık tüp bebeğe geçeriz dedi bizde gidip aysun hn ile konuştuk çok sevdik regl olmaya bekliyorum haziran 1 de bekliyorum bakalım bu arada bizimde kısa protokol olucak

Hadi hayırlısı bakalım aramızda 10 günlük bir zaman farkı olacak inşallah güzel sonuçlar alırız.

merhaba arkadaslar.
bende insallah 10 gun icerisinde histeroskopi cektirdikten sonra bir dahaki adet donemimde genart da tedaviye baslayacagim.
cok sabirsizlaniyorum ben biran once baslaya bilmek icin histeroskopi sonradan cikti rapor almak icin cektirmemiz gerekiyormus mecburen 1 ay ertelememiz gerekti. hayirlisi artik insallah hepimize genart vesile olur evlat sahipi oluruz.

merhaba
bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama yorum yazmamıştım.iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum.genart daha çok olumlu geldi.ama daha araştırma içerisindeyim
benimde 3.denemem olacak tüm dileğim allah bütün herkesi evlat sahibi etsin

merhaba
bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama yorum yazmamıştım.iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum.genart daha çok olumlu geldi.ama daha araştırma içerisindeyim
benimde 3.denemem olacak tüm dileğim allah bütün herkesi evlat sahibi etsin

Bencede icine sinen kendini rahat hissettigin bir merkez ve tabiki doktor bulana kadar arastir.
onemli olan senin merkeze guvenmen ve kendini rahat hissetmen.
ben bir cok merkez gezdim benim icime genart cok sindi insallah yanilmam.
bizim en cok hosumuza giden yonlerinden biride para konusunu doktorla degil muhasebeyle konusmamizdi.
alisveris yapar gibi doktorla oturup para konusmak bana hic samimi ve etik gelmiyor.

ben ilk denememi gen artta yaptım çok içime sinmişti ama sonuç olumsuz:(

Geçmiş olsun cnm, nasipte olmayınca nerede yaptırırsan yaptır olmuyor. Demek ki vakti saati daha gelmemiş. Biz de 3.deneme için beklemedeyiz. Genartta Haziran başı gibi başlayacağız, hakkımızda hayırlısını versin Rabbim...

Sevgili arkadaşlar ben de Genartta tedaviye başlamayı düşünüyorum. Fiyatları ne kadar? SGK ile anlaşmalı var mı? Rapor alsak indirimli olur mu? Dr. Rana Karayalçın'a giden var mı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

eşimin kanser geçirmesinden dolayı dondurma işlemini en iyi yapan yerde yaptırmak istedik. çok güvendiğimiz hocamızın bizi yönlendirmesi ile genartta dondurma işlemi yaptık. orada aysun hanım var. pozitifliği ile insana güven veriyor. ankarada ki arkadaşlar için aysun hanımı kesinlikle öneririm.

ancak biraz paragözler. dondurma işlemi için 700 lira ödedik. hem dondurdular hem de 1 sene sakladılar. 1 sene dolunca 1 sene daha uzatmak için 1250 lira istediler. memorial da bile 400 lira iken biraz fırsatçılık gibi geldi bana açıkcası. bu tip şeyleri kafasına takmayanlar için bu konuda güveneceğim ikinci isim kesinlikle aysun hanımdır.

Arkadaşlar ben de uzun süren bir kararsızlık ve araştırmadan sonra genartta tedaviye başladım. Ortam çok sıcak geldi, herkes çok güleryüzlü ve ilgili. Doktorum Sertaç Bey. Hastayı karşılama şekli çok hoşuma gitti. Kafama takılan birşey olduğunda telefonla ulaşabiliyorum. Şimdilik izlenimlerim bunlar. Tedavinin daha başındayım. Tedaviye başlayan bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Ben internetten araştırarak karar verdim, sonuç ne olur bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar bende il dışından Ankara ya tüp bebek için gideceğim Allah nasip ederse araştırmalarım bana gen art yolunu gösteriyor ama baktım yorumlar çok eski yakın zamanda gidip olumlu olumsuz yorum yapan arkadaşlar olursa çok memnun olurum Rabbim hepimize hayirlisiyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Back
X