Tüp Bebek Merkezleri Genart

gerçekten de şanslıymışsın canım her doktor böyle üzerine düşmüyo malesef..
ben de çok memnunum doktorumdan sağolsun herşeyimle kendisi ilgileniyo.darısı başımıza artık inş.ben de güzel haberler veririm :)

mrb canım evo nasılsın haberini okudum sanırım yeniden başlıyosun tedaviye dondurduğunuz embiriyoyumu yaptırcaksınız yoksa tedaviye yenidenmi başlıyacaksınız

bende allah nasip ederse kasım yada aralık gibi düşünüyorum tek embriyomuz
vardıya onu denicez allah nasip ederse olur hepimizin

hayırlı olsun tedavin cnm inş.yüzümüz güler bu sefer :)
benim dondurulmuşum yok doktorum istemedi taze embriyo ile şansımız yüksek oluyo dedi cnm.
o yüzden uzun protokolle başlıcaz yine eylül gibi.transferde ekimde olur sanırım.ben de işten ayrılmak zorunda kaldım izinler sorun oldu tedavide tabi.elimizdeki son birikimle biraz da borçla tekrar denicez bakalım.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın da maddi yönü takmıyorum artık.gücümüz yettiği kadar denicez :)

evo evo merhaba
bende sarp beye temmuzda muayene oldum eylul gıbı gel demıstı.
tup bebek yaptırmak ıstıyorum. ama embryolar dondurmuyo demıssın. uzun protokol cok yıpratıcı olmuyomu? hersey en bastan ...
eger bız ıstersek dondurma ıslemı yapabılıyorlarmı acaba?
bırde guvende ne kadara mal oluyo acaba tum masraflarla?
bılgı verbılırsen cok sevınırım

elf104 hoşgeldin canım.ben tekrardan başladım tedaviye 3.deneme olacak bizim.geçen sefer sorduğumda dondurulmuş da şansın daha düşük olduğunu söylemişti sarp bey.bizde o yüzden ısrar etmedik ama bu sefer ben de tekrar soracağım bakalım ne dicek?benim önceki tedavim raporlaydı 1200 tl tuttu canım ilaç hariç.artık rapor hakkım kalmadığı için 2500 tl ilaç hariç dediler.senin kaçıncı denemen canım?raporla daha uyguna geliyo çıkarabilirsen.

canım benım ılk olcak ben baska bır hocanın muayenehanesınde 1 kere asılama oldum olmadı tabı sonra bana 5000 tl dedı raporum olmasına ragmen bende kabul etmedım sarp beye muayene oldum. sana guvendemı devam etcek yoksa gen art damı?

kızlar raporda erkekteyse sorun neler yapılıyo hangi aşamalardan sonra veriyolar yazın aklımı oynatıcam yoksa...biz çapada başladık rapor için benim herşeyim hazır tesstler hsg şimdi çarşamba eşim sperm vericek cuma androlojiye gidicez sayılarımız 5 milyonun altı harekektlilik çok az ve morfolojide 0 malesef genetik test falan istermi rapor çıkartmak için NEOLUR bilgisi olan bişeyler yazsın daha önce mikro dneddik malesef tutmadı..

kızlar merhaba...genartta tüp bebek ne kadara mal oluyo biraz bilgi verebilirmisiniz...ayrıca pgt de yaptıracağız

canım benım ılk olcak ben baska bır hocanın muayenehanesınde 1 kere asılama oldum olmadı tabı sonra bana 5000 tl dedı raporum olmasına ragmen bende kabul etmedım sarp beye muayene oldum. sana guvendemı devam etcek yoksa gen art damı?

güvende devam ediyoruz canım artık.Sarp bey güvende tüp bebek bölümü sorumlusu olarak çalışıyor.

kızlar raporda erkekteyse sorun neler yapılıyo hangi aşamalardan sonra veriyolar yazın aklımı oynatıcam yoksa...biz çapada başladık rapor için benim herşeyim hazır tesstler hsg şimdi çarşamba eşim sperm vericek cuma androlojiye gidicez sayılarımız 5 milyonun altı harekektlilik çok az ve morfolojide 0 malesef genetik test falan istermi rapor çıkartmak için NEOLUR bilgisi olan bişeyler yazsın daha önce mikro dneddik malesef tutmadı..

rapor için genetik istenmez canım bence.yaptırdığınız testlerin yeterli olması lazım.sonuçta o testler eşinin durumunu gösteriyor rapor almak için.

evoevo sağol ..bakalım yarın 12 de randevumuz var ne diycekler meraktan bugece uyuyamam ben inşallah alırım şu raporu..

canım naptın tedavi nasıl gidiyor?bayadır yazmamışsın merak ettim.
bu arada kızlar benim yumoşlar toplandı bugün.sanırım yine 5.gün transferi olacak.gelişmeleri yazarım yine.öpüyorum..

merhaba arkadaşlar bende yeni üyelerdenim açıkçası nasıl olacağınıda bilmiyorum.bende yarın genart dayım aysun hanımda randevum var çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum bakalım neler olacak

mrb sensevil hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin hiç tereddüt etme çok iyi karşılancaksın özellikle aysun hanım çok iyi benimde doktorum o bende ayın 11 inde gidicem dondurulmuş embriyo transferim var sizde sorun neydi

evocum sesin çıkmıyo ne yaptın inşallah tutmuştur canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende 11 kasımda gidicem hakkımızda hayırlısı bakalım rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

merhaba ancak düzceye döndük ve hemen yazıyorum.kusura bakmayın bugün ankarada olduğumuz için nete giremedim.bizim sorun eşimde o yüzden tüp bebek denenicek.bugün gittik ve eşime sperm örneği alındı sanırım beş altı gün sonra sonuç çıkıyormuş ve döndük.aysun hanım bizi arayacağını söyledi sonuçla birlikte.dna sına bakılacakmış sanırım okadar heyecanlıydımki konuşulanları hiç hatırlamıyorum.benim ilk denemem olacak ve ben hiç gebelik yaşamadım :))

bugün mensimin 3.günü ve genarttaydım aysun hanım tedaviye başladı önce doğum kontrol hapı ve sonrasında lukrine başlıyorum hakkımızda hayırlısı

Back
X