Tüp Bebek Merkezleri Genart

merhaba arkadaşlar bende genartda tüp bebek yaptırdım dr. sertaç şendi çok ama çok emmun kaldım bu dörtdünçü tüp bebekdi benim ilk haccettepede ikiside anatolyada yaptırmışdım keşke bundan öncekileride genartta yaptırsaydım hiç paracı deyiller anatolya gibi. herşeyimle doktorum ilgilendi herşeyi tek tek izah etdi arkadaşlar ben genartı tavsiye ederim

kardelen canım benim tedavim artık güvende devam edecekmiş.bugün gelemedim genarta tatlım.inş.kontrolün iyi geçmiştir umarım.ilaçlarımı da artık güvende yazacaklarmış yarın sabah tekrar gidicem güvene.burdan görüşmeye devam ederiz artık :)

genart ile ilgili deneyimleri olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşmak istiyorum.

ben kesinlikle ve sonuna kadar tavsiye ediyorum.3 haftadır tedavideyim.doktorum başka bir hastaneye geçmesine rağmen ilgi ve alakalarını hiç kesmediler.üstelik bugüne kadar hiçbir ücret talep etmediler.ilaç bulamazsın diye ilk gittiğim gün lucrini verip gönderdiler.hep güler yüz var ve en önemlisi her soruna kafan rahatlayıncaya kadar sabırla açıklama var.

senin için böylesi hayırlıdır inşallah canım .benim kontrolüm iyi geçti tedavim bitti yarın yumurta toplancak salı yada çarşamba transfer olcak allahtan bir mani çıkmazsa gerçekten genarttan bende çok memnun kaldım çok iyiler allah korusun tutmazsa yine orda denemeyi düşünürüm hakkımızda hayırlısı görüşmeye devam edelim canım knd iyi bak

teşekkür ederim arkadaşlar paylaşımlarınız için.pazartesi genart a gidiyorum.ınşallah iyi geçer görüşme.Bide misafirhanesi hakkında bildikleriniz var mı?

senin için böylesi hayırlıdır inşallah canım .benim kontrolüm iyi geçti tedavim bitti yarın yumurta toplancak salı yada çarşamba transfer olcak allahtan bir mani çıkmazsa gerçekten genarttan bende çok memnun kaldım çok iyiler allah korusun tutmazsa yine orda denemeyi düşünürüm hakkımızda hayırlısı görüşmeye devam edelim canım knd iyi bak

canım dua edicem yarın bol bol.ne güzel mübarek cuma günü toplanıyo yumoşların :)
benim dünkü kontrolümde çok güzeldi.güven hastanesini çok beğendim yaa :)
çalışanları aynı genart gibi çok güler yüzlü ve yardımseverler.çok şükür herşey yolunda şimdilik.10 gün daha lucrine devam edicem ve kontrole gidicem.benim toplama sanırım mayıs 14 gibi olur dedi doktorum.yavaş yavaş ilerliyoruz.hayırlısı olsun hakkımızda :)

teşekkür ederim arkadaşlar paylaşımlarınız için.pazartesi genart a gidiyorum.İnşallah iyi geçer görüşme.Bide misafirhanesi hakkında bildikleriniz var mı?

inşallah güzel geçer görüşmen canım.bize de haber verirsin artık :)
misafirhanesi hakkında bilgim yok malesef.

saol belgincim iyi gidiyor çok şükür.lucrine devam ediyorum 10 gün sonra kontrol var yine.
sen naptın canım?nasıl gitti görüşmeniz doktorla?

saol belgincim iyi gidiyor çok şükür.lucrine devam ediyorum 10 gün sonra kontrol var yine.
sen naptın canım?nasıl gitti görüşmeniz doktorla?

kolay gelsin sana canım inşallah herşey gönlünce olur.canım kaan beyle konuşmamız beklediğimiz gibi hormonlar güzeldi spermiyogramda malesef çıkmadı yine kaan bey istediğinizde tese yapalım dedi.bizde birkezde ilk merkezimizle konuşalım dedik onlarda ilk tesede gelişmemişler bulunduğu için kök hücreyi bekleyin dedi bunu duyunca üzüldüm ama pes etmeyecegim çünki ilk tesenin üzerinde 3 yıl geçti belkide kurban oldugum allahım bir iki tane geliştirmiştir ikinciyi denemeden bana böyle demelerine üzüldüm ve istanbulda emre beyle görüşmeye gidecegiz perşembe günü bakalım o ne diyecek canım işte böyle biraz uzun oldu kusura bakma yolun açık olsun canım...

kolay gelsin sana canım inşallah herşey gönlünce olur.canım kaan beyle konuşmamız beklediğimiz gibi hormonlar güzeldi spermiyogramda malesef çıkmadı yine kaan bey istediğinizde tese yapalım dedi.bizde birkezde ilk merkezimizle konuşalım dedik onlarda ilk tesede gelişmemişler bulunduğu için kök hücreyi bekleyin dedi bunu duyunca üzüldüm ama pes etmeyecegim çünki ilk tesenin üzerinde 3 yıl geçti belkide kurban oldugum allahım bir iki tane geliştirmiştir ikinciyi denemeden bana böyle demelerine üzüldüm ve istanbulda emre beyle görüşmeye gidecegiz perşembe günü bakalım o ne diyecek canım işte böyle biraz uzun oldu kusura bakma yolun açık olsun canım...

canım benim pes etmek yok tabikide biz de olana kadar denicez.inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.bu arada benim eşimin morfolojisi ilk tedavide baya düşük çıkmıştı.siteden görüştüğüm bir arkadaşın eşinin de morfolojisi %1 miş.tanıdık bir arkadaşları vitamin tavsiye etmiş onlara ve 5 yıl sonra kendiliğinden gebe kalmış kız.bu vitaminleri bizde denedik 2 ay kadar.sanırım 6 ay sürekli kullanmak gerekiyomuş.sen hiç araştırdınmı canım herhangi bişey kullanıyo mu eşin?istersen ben özelden yazarım sana vitaminlerin isimlerini.belki bir faydası olur diye düşündüm.

slm kizlar
ben 2.denememide genart ta yapicam galiba , genart tan rapor ci
artan varmi aranizda , yoksa yine paralimi yaptirmak zorunda kalcaz,yardimci olur musunuz
sevgiler

mrb evocum yumuşlar toplandı 19 tane çıktı 17si olgunmuş 8 tanesi döllendi pzt pgt ile kaliteliler seçilcek sanırım salı transfer olcak hayırlısı bide benim eşiminde morfoloji sıfırdı 2 ay önce aysunhanım 2çeşit vitamin ilacı verdi bende keçiboynuzu kürü yaptım ve keçiboynuzu pekmezi içti yumurta toplandığı gün hareketlilik %50 olmuştu şaşırdık ama çok etkisi oldu hemde 1,5ay gibi bi sürede bide eşim bir paket sigara içiyodu onuda günde 7 taneye düşürdü eşin sigara içiyosa dikkat etsin hatta bıraksın mutlaka faydalı olur bize volkan bey bu şekilde devam ederse erkek vücudu 2 ayda sperm yenilenir bu sayı çok yükselebilir normal yollada olur dedi ilaçların ismini isteyen arkadaşlar olursa özelden yazabilirim

slm kizlar
artan varmi aranizda , yoksa yine paralimi yaptirmak zorunda kalcaz,yardimci olur musunuz
sevgiler

mrb asmin bizde ikinci denememizi genarta yapıyoruz yeni rapor çıkartman gerek gaziye yönlendiriyolar 330tl yatırıyosun birkaçtanede evrak istiyolar çok uğraşmıyosun onlar seni yönlendirir zaten 15 içinde çıkıyo yaklaşık tedavin hayırlı olsun

merhaba kardelen sakıncası yoksa bir şey sorabilir miyim?sende bir sıkıntı var mııydı?neden bu kadar çok toplandı.bizdede morfoloji sıfır.iki denememdede benden 9 yumurta toplayacak kadar ilaç tedavisi yaptılar.ilçları öğrenebilirmiyim.ama özelden olayını ben bilmiyorum.teşekkür ederim.tedavin inşallah güzel sonuçlanır.

mrb ekintos canım bende bi sıkıntı yok ben daha önce iki kere kendiliğimden hamile kaldım ama olmadı biri düştü biri 6 aylık erken doğdu benim ilaç tedavim çok kısa sürüyo ama vücudum ilaçlara hemen tepki veriyo ilaca başlamadan bile 10 yumurtam olmuştu ama büyütmek için ilaç kullandım.morfolojiyi kafana takma canım öncelikle doktorunuz ilaç önerdiyse onu kullan eşim L-argine , proxed plus,selenyum e,kullandı bide keçiboynuzu kürü yap internette nasıl yapıldığı var ama özellikle hazır suyla yapcaksın pekmezinide içsin bide çinko vitamini var adı zinko bunu doktora sor yinede bide sigara içiyosa azaltsın yada bıraksın canım bunlar çok gibi geliyo ama sabırla ve düzenli kullarnırsa faydası oluyo allah hepimize kolaylık versin bide bol proteinli şeyler yemeli demişti doktor kuruyemişte çok faydalı biz bunları sabırla 1,5ay kullandık ama sonuç sıfır olan şey %50 olmuş darısı size yine sormak istediğin birşey olursa yazarım canım

teşekkür ederim kardelen .2.micro denemem erken düşük ile soonuçlandı.eşim sadece evicap kullandı ve 10 gün puregon iğne kullandı.biraz ara vereceğiz ama klinik arıyorum .gen art ve ankara tüp bebek arsında kaldım burdan sizlerin tedavilerini takip etmeye çalışıyorum.herşeyin hayırlısı.

mrb asmin bizde ikinci denememizi genarta yapıyoruz yeni rapor çıkartman gerek gaziye yönlendiriyolar 330tl yatırıyosun birkaçtanede evrak istiyolar çok uğraşmıyosun onlar seni yönlendirir zaten 15 içinde çıkıyo yaklaşık tedavin hayırlı olsun

cevabın için teşekkür ederim canım
peki raporla ne kadar para harcadınız bir deneme için , benim ilk denememdi ve kimyasal gebelik oldu.rapor hakkımız olmadığı için herşeye para verdik.

mrb evocum yumuşlar toplandı 19 tane çıktı 17si olgunmuş 8 tanesi döllendi pzt pgt ile kaliteliler seçilcek sanırım salı transfer olcak hayırlısı bide benim eşiminde morfoloji sıfırdı 2 ay önce aysunhanım 2çeşit vitamin ilacı verdi bende keçiboynuzu kürü yaptım ve keçiboynuzu pekmezi içti yumurta toplandığı gün hareketlilik %50 olmuştu şaşırdık ama çok etkisi oldu hemde 1,5ay gibi bi sürede bide eşim bir paket sigara içiyodu onuda günde 7 taneye düşürdü eşin sigara içiyosa dikkat etsin hatta bıraksın mutlaka faydalı olur bize volkan bey bu şekilde devam ederse erkek vücudu 2 ayda sperm yenilenir bu sayı çok yükselebilir normal yollada olur dedi ilaçların ismini isteyen arkadaşlar olursa özelden yazabilirim

canım benim az kalmış maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim :)
aslında ben de eşime tekrar almayı düşünüyorum vitaminlerden.iş yerinde çok yoruluyo.vitamin kullanırken daha iyi hissediyodu.vitaminler bitince yorgunluğu tekrar çıkmaya başladı.sanırım işe yarıyo dediğin gibi :)

slm kizlar
sevgiler

asmincim genart rapor için gazi hastanesine yönlendiriyor.300 tl ücret veriyosun rapor için gaziye.ama biz eskişehirde tıp fakültesinde para vermeden çıkarttık raporu canım.yani herhangi bir üniversite hastanesinden de çıkartabilisin raporunu.2.tedavi için nisanda çıkan yasaya göre 1350 tl ödüyosun raporun olunca canım.ilk tedavi ücreini bilemiyorum.ama telde sorabilirsin genarta.

Back
X