Tüp Bebek Merkezleri Genart

canım sonuç belli oldu mu naptın?ay merakla güzel haberlerini bekliyorum inşallah tutunmuşlardır :Saruboceq:

benim yumoşlar da salı günü toplanıyor kızlar hihoyyyt
artık ben de gün saymaya başlıcam hayırlısıyla :Saruboceq:

mrb canım biz dün yaptırdık tahlili sonuç negatif olmadı dün zaten tahlile giderken kanamam başladı inşallah sizinkinden hayırlı haberler alırız aysun hanımla daha sonra konuşucaz ne yapmamız gerektiğini 1 tane dondurmuştukya ilerde onu koydururuz inşallah ama 3 ay içinde kendiliğinden olma şanşı var dedi hayırlısı olsun canım inşallah senden hayırlı haber alırız

kardelencim çok üzüldüm canım.ama herşeyin hayırlısı tabi hep böyle dua ediyoruz.inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin :) ilaçların etkisi geçmiyomuş hemen bana da demişti doktorum.öpüyorum canım kendine ii bak.gelişmeleri yazarım bende.

evocum nasılsın canım iyisindir inşallah yumoşların nasıl canım hayırlı haberler bekliyorum senden transferden sonra uzunca bir süre yazamazsın heralde bol bol protein al canım doktorunda söyler gerçi ama aklında bulunsun görüşmek dileğiyle

kardelencim çok saol canım yumoşlar toplandı çok şükür herşey yolunda şimdilik.sabah aradılar 9 taneden 7 si döllenmiş.transfer günü henüz belli değil canım.büyük ihtimalle pazar günü diyolar.internetim olmadığı için sürekli giremiyorum canım.girdikçe yazarım yine.çok saol beni düşündüğü için öpüyorum canım :)

kardelencim çok saol canım yumoşlar toplandı çok şükür herşey yolunda şimdilik.sabah aradılar 9 taneden 7 si döllenmiş.transfer günü henüz belli değil canım.büyük ihtimalle pazar günü diyolar.internetim olmadığı için sürekli giremiyorum canım.girdikçe yazarım yine.çok saol beni düşündüğü için öpüyorum canım :)

hadi bakalım canım yavaş yavaş ilerliyorsun bebegine allahım herşey sonuna kader böyle devam etsin hamilelik haberlerinide alalım burdan dualarım seninle:Saruboceq:

hadi bakalım canım yavaş yavaş ilerliyorsun bebegine allahım herşey sonuna kader böyle devam etsin hamilelik haberlerinide alalım burdan dualarım seninle:Saruboceq:

saol belgincim amiin :Saruboceq:
sen neler yapıyosun gelişmeler ne durumda canım?

canım vallahi biz allah nasip ederse bu ay tedaviye başlamayı düşünüyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun

evocum naptın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz bugünlerde belli olur heralde belli olunca haber verirsin canım merak ediyorum allaha emanet ol hayırlı haberlerini bekliyorum

kardelencim çok saol merakla bekliyoruz bakalım perşmbe günü belli olacak.
ama hiç belirti yo canım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.çok öpüyorum

mrb evoevo bizde haziranda başlayacağız genart ta.Nasıl memnun kaldın mı tedavi sürecinden biraz bilgi verirmisin .

hayırlı olsun hasretcim ben tedavime genartta başladım ama doktorum güven hastanesine geçtiği için onunla birlikte hastanem de değişti.ama kesinlikle doğru bir yerdesin bence ordaki herkesin bana yaklaşımı çok güzeldi çok sıcaktı.3 kez muayeneye gittim hiçbir muayne ücreti ödemediğim gibi lucrin verdiler ve parasını dahi almadılar sonra hallederiz dediler.daha önceki tedavimde yaşadıklarımdan sonra garip geldi tabi bana :) herşey gönlünce olsun inşallah canım..

tşk ederim evoevo. seninde inşallah sonuçların hayırlı olur allahım hepimizin yüzünü güldürsün.Kucaklarımızı boş bırakmasın yarabbim.

amin canım çok saol.ben sabah idrarda baktm negatif çıktı malesef.ama yarın sabah kanda bakılacak.
inş.senin güzel haberlerini alırız.

kızlar malesef bu sefer de olmadı.inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım.çok saolun desteğiniz için..

evocum çok üzüldüm canım ama hayırlısı olsun daha vakti gelmemiş demekki herşeyin bir vakti var bizimde sabırla o vakti beklememiz lazım allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah canın sağ olsun caım üzülme allaha emanet ol

Back
X