Tüp Bebek Merkezleri Genart

iyiyim belgincim lucrine devam ediyorum.14 ünde kontrole gidicem bakalım.sen neler yapıyosun canım?

napıyım canım bizde cuma günü kaan beyin yanına gidecegiz konturole inşallah hormonlar düzelir ve kendiliğinden çıkış olur spermiyogramda.

günaydın bayanlar nasılsınız ben iyiyim dün genarttaydım yumurta takibime başlandı ilk gün itibariyle çok iyi dedi 12 yumurta vardı sonuda iyi olur inşallah evocum rapar işinide biraz uğraştırsalarda hallettik sayılır biz evrakları verdik hastaneye kuruldangeçicekmiş heralde bi sorun çıkmaz pzt yeniden kontrolüm var siz ankaradamı kalıyosunuz yoksa gidi gelişmi yapıyosunuz

evo kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin ben 28 yaşındayım ve 7 yıllık evliyim doktorum aysun hanım dün 3 kişinin gebelik testi olduğunu ve üçününde pozitif çıktığını söyledi darısı bizim başımıza inşallah senin için ve belgin için dua edicem daha doğrusu bu işle uğraşan herkes için ediyorum allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kardelencim ben 30 yaşındayım ve 5.5 yıllık evliyim.benim doktorum sarp bey canım.yalnız doktorum güven hastanesine geçiyomuş sanırım genartta son hastası ben olucam.bizde ordayken hamile haberleri gelmişti :) darısı bize olsun inşallah.ben de ayın 14 ünde kontrole gelicem inşallah.
ben şuanda ankaradayım canım ücretsiz izine çıktım.iş tempom çok yoğundu ve kafamın rahat etmesini istedim.sen sanırım öğretmensin dimi canım?

evet evocum öğretmenim ama şuan çalışmıyorum haziran gibi başlıcam özelde çalışıcam ama gebelik olursa ertelerim inşallah rehabilitasyon merkezinde çalışacağım için işim ağır olur gebelik olursa doğum sonrasına kalır.ben pzt gidicem ama büyük ihtimalle 14ündede orda olurum tanışabiliriz inşallah.siz ilk denemenizi nerde yaptırmıştınız canım.bu sefer inşallah olur sarp beyin ayrılması kötü olmuş çok iyi diyolardı hayırlısı olsun görüşürüz canım

kardelencim ben de isterim tanışmayı canım.hatta lucrinim bitti onun için pazartesi gideyim diyorum bende.saat 2-3 gibi gitmeyi düşünüyorum.tabi doktorumu da arıcam önce tatlım.inşallah tanışırız seninle :)
benim ilk denemem gürgan clinicte olmuştu inş.bu sefer başarırız hepimiz için son olsun inş.

arkadaşlar merhaba ben yazılarımla aranıza pek katılmıyorum ama devamlı takip ediyorum.bizim sorunumuz morfoji ve sayı.2 tane micro denememiz oldu.sonuncusu erken düşük ile sonuçlandı geçen hafta .şimdi yeni bir klinik arıyorum ankarada.laboratuvar ve embriyologlar açısından da kafam karışık.bana tecrübelerinizle yardımcı olursanız sevinirim.allah hepimizin yardımcısı olsun

ekintos hoşgeldin geçmiş olsun canım.ben dokotrumdan çok memnunum genartta.ayrıca genetikte uzman olduklarını da biliyorum.hatta benim ilk denemede olmadığı için genetik önerir misiniz diye sordum ama doktorum henüz erken olduğunu ve en az 2 deneme sonrası veya düşük olduğunda önerdiklerini söyledi.istersen ön görüşme için gidebilirsin sen de.hatta karar vermeden önce birkaç merkezle ön görüşme yapmanı tavsiye ederim.inşallah herşey gönlünce olur :)

ekintos hiç bilmiyorum canım keşke yardımcı olabilseydim :)
ben şuanda genartta başladım.doktorum sarp özcan ama kendisi güven hastanesine geçmiş.
kontollere orada devam edicez artık.
belgin,kardelen nereledesiniz sesiniz çıkmıyo?

mrb evocum ben bugün genarttaydım yumurta gelişimi çok güzel çarşamba yeniden gidicem sanırım çarşamba bitiriyoruz cuma yada cumartesi yumurta toplancak şimdilik herşey çok güzel umarım sizinkilerde öyle devam ediyodur çarşamba randevum 11:30da o saatlerde orda olursan görüşürüz gürgandan memnun kaldınmı herkes orayı söyledi bana ama ben okuduğum yorumlardan dolayı gitmeyi hiç istemedim şimdilik çok memnunum sonumuzda böyle olur inşallah

hoşgeldin ekintos merkezler hakkında bilgi istemişsin anatolyadan memnun kalmadım genarttan şimdilik memnunum çok sıcak kanlılar ve paracı değiller önerebilirim ama en iyisi senin gidip ön görüşme yapman zaten o zaman kararını veririsin benim doktorum aysun hanım çokkk iyi tavsiye ederimeşi volkan bey genetik uzmanı zaten biz ilk onunla görüştük bize pgt yapılacak hakkımızda hayırlısı iyi araştır canım tedavin hayırlı olsun

teşekkür ederim arkadaşlar.ben gürgan hakkında düşüncelerimi paylaşıyım.2 tedavimide orda yaptırdım.doktorlarında laboratuvar ekibininde işlerinde titizlikle yaptıklarını gördüm ama çok yoğun oldukları için her soracağınız soruyu önce hemşirelere iletiyorsunuz.doktorla görüşmek istediğinizde bir kaç saat sonra doktor arıyor.benim ikinci tedavim erken düşükle sonuçlandı ama kafamdaki sorulara cevapsız kalmadı.illgilenmediler dersem haksızlık yapmış olurum.doktorlar gerçekten bu alanda başarılılar.merkez konusunda karar vermek gerçekten zor.hepimiz için hayırlısı olur inşallah

kardelencim benim de çarşamba günü sabah 10 da güvende randevum var.sarp beyle görüştüm oraya gitmemi istedi canım.ama lucrin almak için sanırım genarta gideceğim.bugün genartı arayıp söyledim lucrinim bitti diye.sağolsunlar bizde varsa veririz dediler.ya çok ilgililer bu konuda gürganda yaşadığım olumsuzluklardan sonra hala rüyada gibi hissediyorum.2 haftadır tedavideyim henüz muayene ücreti bile almadılar.hatta lucrinimi bile veriyolar.ben de çok memnunum.keşke sap bey ayrılmasaydı ordan diyorum.
canım dediğim gibi randevum saat 10 da güvende.orda işim bitince hemen genarta geçicem.inşallah denk geliriz.bu arada ismini bilmiyorum senin :) internetim de gelip gidiyo sürekli.özelden ismimi yazayım sana :)

Back
X