- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
canım dıger topığede yazdım ama olsun sanada yazayım bır yakınım erkek ınfertılıtesı nedenıyle genarta gıttı bugun ogrendım hamıleymıs ben orayı onermıstım cok memnun kaldı genarttan sukur mutlu sona ulastı darısı basına...arkadaşlar artık beklemenin anlmasız olduğunu anladım ve genarta gittik şimdi oarad aysun ghanımla tedaviye başlıyoruz eşim kaan aydosa muane oldu dört aydır ilaç kullanıyodu iki ay daha kulllancak olmazsa microtese olcak bizde genartta yaptırcaz evet tecrübeli arkadaşlar paylaşalımmı tecrübelerimizi
genartlı arkadaşlar neredesiniz aranızda hiç buraya giden olmadımı
mrb asmin,
eşinin sperm sayısı az olduğu halde bi çok arkadaşımız hamile kaldı çok şükür.inşallah morfolojiyle alakalı da ciddi bir sorununuz da yoksa sende o şanslı arkadaşlarımızdan olursun.gen art gerçekten seveceğin bir yer,hele aysun hanım ve hicran hemşire...ikisi de çok tatlı.hicran transferde elimi tuttu,aysun hanım ve diğerleri dua etti,bu kadar da candandırlar yani...
ama sonucumu soracak olursan malesef negatif...
sevgiler...
mesajima cvp aldigima cok sevindim.biz evlilikte 3 yili doldurmadigimiz icin rapor cikartamiyoruz sanirim baska bir bildigim de yok acikcasi internetten arastirmalarim ve burdaki arkadaslardan genel kanim genart ta denemenin uygun oldugunu dusundurdu. ama rapor cikmasini beklersem ancak haziranda basvurabilirim sizce beklemelimiyim maddi acidan cok hazir degiliz
valla canım be desem bilmiyorum ki...bu iş manevi olarak gerektirdiği gibi maddi olarak da güç gerektiriyor.işin içine girmişken şunu da yaptıralım,bunu da atlamayalım falan diyince fatura kabarabiliyor.hemen değilse bile bi kaç ay kenara bişeyler koyduktan sonra başlarsanız daha iyi olur bence...hem belki o zamana kadar da kendiliğinden bi sürpriz olur...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?