Tüp Bebek Merkezleri genartta erkek interfilite sebepli tüp bebek yaptıranlar haydi bekliyorum

umudaMerhaba

Rabbim meleğimi nasip et
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
2.351
4
116
Diğer
arkadaşlar artık beklemenin anlmasız olduğunu anladım ve genarta gittik şimdi oarad aysun ghanımla tedaviye başlıyoruz eşim kaan aydosa muane oldu dört aydır ilaç kullanıyodu iki ay daha kulllancak olmazsa microtese olcak bizde genartta yaptırcaz evet tecrübeli arkadaşlar paylaşalımmı tecrübelerimizi

canım dıger topığede yazdım ama olsun sanada yazayım bır yakınım erkek ınfertılıtesı nedenıyle genarta gıttı bugun ogrendım hamıleymıs ben orayı onermıstım cok memnun kaldı genarttan sukur mutlu sona ulastı darısı basına...

merhaba sevgidolu.bende erkek infertilitesi sebebiyle genartda başlıyorum tedavime.10 gün falan sobra ilaçlara başlıcam.benim doktorumda aysun hanım.bizde morfoloji problemi var canım%1 malesef.bizde hacettepede bi üroloğa göründük(ali bey).ilk denememi anatoliada yaptım.sonucum negatif.inşallah ikinci denememde allahım ol der.sizde problem ne canım?ilk denemen mi?

evet arkadaşım ilk deneme eim azospermi yani sperm hücresi hiç yok dört aydır ilaç kullanıyo en son cuma kkaan hocaya gittik oda eşime belkide microteseye gerek klamdan menide sperm çıkar dedi iki ilaç verdi iki ay kullan dedi ben tıpta tüp bebek yaptırmak istemedim eşimin tedavisi kaan hocada olurken bende genatta o sürede tüp bbeek işlemlerine başlamak istedim aysun hanımla görüştük uzun prtokolde başlıcaz allah yardımcımız olsun

anladım canım.genartın üroloğu yok canım.normalde tüp bebek merkezlerinde zaten ürolog bulunmuyor .hakkımızda hayırlı olsun.ben tedaviden önce incir kürü ve bal çörekotu tarçın kullandım.eşimede keçiboynuzu.nisan 20 dede uzun protokole başlıcaz aysun hanımla allahın izniyle.şuanda doum kontrol hapı ve asprin ve folik asit kullanıyorum.gene haberleşiriz.öptüm:)

canım bend ebugün aspirinle folik asit aldım mayıs adetinin 2. günü doğum kontrol hapı adetin 18. günü lucrine başlıcam size fiyat ne kadar dediler ilaçlarını merkezdenmi alcaksın rapor varmı

canım raporum vardı hacettepeden.ilk denememden kalan.sayarlarsa onu işleticem saymazlarsa gazi üniversitesinden 290 ytl ye yeni rapor alıcam.ben raporlu olduğumdan 1750 olcak galiba.ama devlet 900 küsürü geri veriyor.yani 800 e gelcek.ilaçlarında yarısını dewlet yarısını ben ödicem.bu benim son rapor hakkım.raporsuz olursa 4binin üstünde die biliyorum.artı bide ilaçlarnı kendin alıosun.sen sanırım memursun.sen rapor hakkından faydalanıcakmısın?

yok canım biz iki yıllık evli olduğumuz için yararlanamıyoz biz ilaçlarla toplam 4 buçuk civarı ama fiyatı biraz daha indirtcez

biz bu cumartesi genarta gittik. Doktor sarp bey ile görüştük. cok iyi ve tatlı bir doktora benziyor. cok ilgilendi bizimle, konuya hakim bayaa. bekleme salonunun cok dolu olması bu yüzdende biraz bekletilmenin dışında merkezden memnun kaldık. eşimi genarta getirmeye ikna edene kadar epey güç sarfetmiştim (hs klinik ve anatolya ile gorusmelerden sonra kocam bu işten soğumuştu) neyse eşim bile burada ikna oldu gibi. fiyat icin embrşyolog evrim hanm ile gorustuk. hem fiyatlar hakkında hemde laborotuar islemleri hakkinda bize bilgi verdi. O da bayaa tecrubeli birine benziyordu ve doktor faktorunun yanında laborotuar faktorununda cok onemli oldugunu anladik.

tek sıkıntımız prim gunumuz eksik oldugu icin bagkurdan yararlanamayacagız. özel yaptirmak zorundayız. esime microtese yapilacak. ürolog hekim yapiyormus microteseyi genartta. buda dogrusu ıcimizi rahatlatti. net kararimizi vermesek de genart ve sarp beye dogru bir yönelim icindeyiz. insallah hayirli olur hepimiz icin.

genartlı arkadaşlar neredesiniz aranızda hiç buraya giden olmadımı

ben bugün kulube uye oldum, uzun zamandır takip ediyorum.sizleri - ben de genarta gitmeye karar verdim ama biz de 2,5 yıllık evliyiz ve ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum
yardımlarınızı bekliyorum
eşimin spermleri çok az , aşılamaya bile uygun değilmiş. direkt tüp bebek dediler senağlama

mrb asmin,
eşinin sperm sayısı az olduğu halde bi çok arkadaşımız hamile kaldı çok şükür.inşallah morfolojiyle alakalı da ciddi bir sorununuz da yoksa sende o şanslı arkadaşlarımızdan olursun.gen art gerçekten seveceğin bir yer,hele aysun hanım ve hicran hemşire...ikisi de çok tatlı.hicran transferde elimi tuttu,aysun hanım ve diğerleri dua etti,bu kadar da candandırlar yani...
ama sonucumu soracak olursan malesef negatif...
sevgiler...

mesajima cvp aldigima cok sevindim.biz evlilikte 3 yili doldurmadigimiz icin rapor cikartamiyoruz sanirim baska bir bildigim de yok acikcasi internetten arastirmalarim ve burdaki arkadaslardan genel kanim genart ta denemenin uygun oldugunu dusundurdu. ama rapor cikmasini beklersem ancak haziranda basvurabilirim sizce beklemelimiyim maddi acidan cok hazir degiliz

valla canım be desem bilmiyorum ki...bu iş manevi olarak gerektirdiği gibi maddi olarak da güç gerektiriyor.işin içine girmişken şunu da yaptıralım,bunu da atlamayalım falan diyince fatura kabarabiliyor.hemen değilse bile bi kaç ay kenara bişeyler koyduktan sonra başlarsanız daha iyi olur bence...hem belki o zamana kadar da kendiliğinden bi sürpriz olur...
sevgiler...

bu topikde sen ve ben variz galiba sadece. rapor alindiginda tup bebek denemesi maddi olarak faydasi cok mu peki kiyaslama yapabilirmiyiz .bunu merkezle gorustugumuzde bize samimi davranirlarmi elimideki para tek denemesi icin yeter ancak
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…