- 1 Aralık 2008
- 250
- 4
- 96
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
bu topikde sen ve ben variz galiba sadece. rapor alindiginda tup bebek denemesi maddi olarak faydasi cok mu peki kiyaslama yapabilirmiyiz .bunu merkezle gorustugumuzde bize samimi davranirlarmi elimideki para tek denemesi icin yeter ancak
sevgiler...
kızlar slm bende haziranda genartta yaptırmıştım eşimde sperm hiç yoktu microtese ameliyatı oldu ama gelişmemiş hücre bulundu iki embryo oluştu aysun hanım pek umut vermemişti çünkü şansımız çok azdı ve olmadı bizde raporsuz yaptırmıştık 4500 ilaçlar dahil verdik ayriyeten eşimin ameliyatınada 900 milyon verdik inşallah sizinkiler olur
marall cığım selam bende sertaç beyin hastasıyım genartta yeni başlamış ama erzurum tüp bebekteydim dedi bana çok ilgili geldi ne zaman arasam cevaplıyor yada tekrar arıyor ben memnunum yönetici sönmez beyle görüştü eşim istediğiniz hekime yönlendire bilirim dedi geçen sertaç bey izinliymiş sarp bey baktı dosyamıza bir şeyler karaladı paylaşıyoruz zaten falan dedi anlamadık sönmez beye sorduk hastaları hakkında toplantı yapıp tedaviti paylaşıyorlar dedi eşimin çok hoşuna gitti eşim öle herkesi sevmez...
tabi ki canım rapor olduğunda ssk'lılar 400 tl gibi bi para ödüyorlar(tam 400 mü emin değilim)emekli sandığı'na bağlı olanlar da 800 tl.raporlu olunca ilaçların üçte birini falan yine devlet ödüyo...yani rapor bayağı rahatlatıyor...raporsuz da toplam da ilaçlarla falan 6-7 milyar oluyo galiba...sen yine de baştan pazarlığını yap...evrim hanım'la görüştürüyorlar,ben orada bi tek onu pek sevemedim ama napcan kardeş...senin işin diğerleriyle zaten...
sevgiler...
arkadaşlar kesinlikle anlaşması varsa direnin 800 tl alabilirler ssk bu konuda sürekli uyarıyor %30 farktan başka ödemeyin diye. herkes uyanık biz safmıyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?