Genç arkadasınıza yol gösterin :/

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
1 yıldır sevgilim var.. Ailem biliyor zaten bir başlıkta gayet açık anlatmıştım.. Babamda biliyordu ama karşı çıktı bende ayrıldım dedim 3 aydır ayrıyız biliyor.. Ama tabiki de ayrılmadık h.sonları özellkle pazar günleri buluşmaya calışıyoruz çnki sevgilim çalışıyor.. Pazar günleri yalan bulmaktan yoruldum artık hep kankamı kullanıyorum onla buraya gidicez şuraya gdicez.. İçim hiç rahat olmuyor.. Babam bazende kankamı istiyor telefona.. Sevgilimin yanındayken isterse ne yapıcam ben.. Yarın dışarı çıkmam lazım yani bugün.. Ne demeliyim ya ararsa beni.. Nolur yol gösterin ....

Son düzenleme:
ailen karsi cikmis,sen yinede gorusuyorsun ve yalan soyleyerek yarin birgun yalan soyledigini ogrendiklerinde sana nasil guvenecekler...yada ALLAH KORUSUN basina bir is gelse ? yol gosterin derken yeni bir yalan uydurmamizimi istiyorsun bizden ? bence en azindan annene soylemelisin...

Son düzenleme:
ailen karsi cikmis,sen yinede gorusuyorsun ve yalan soyleyerek yarin birgun yalan soyledigini ogrendiklerinde sana nasil guvenecekler...yol gosterin derken yeni bir yalan uydurmamizimi istiyorsun bizden ? bence en azindan annene soylemelisin...

Babam her trlü herşeye karşı çıkan bir tip.. Bizim niyetimiz belli, 2 seneye evlilik düşünüyoruz.. Anne tarafı biliyor destekliyor zaten.. Annemde biliyor h.sonu onunla oldugumu.. Oğlu gibi seviyor !..

Babam her trlü herşeye karşı çıkan bir tip.. Bizim niyetimiz belli, 2 seneye evlilik düşünüyoruz.. Anne tarafı biliyor destekliyor zaten.. Annemde biliyor h.sonu onunla oldugumu.. Oğlu gibi seviyor !..

baban neden karsi cikiyor ? niyetiniz belliyse babanin izni olmadan mi evleniceksin...

baban neden karsi cikiyor ? niyetiniz belliyse babanin izni olmadan mi evleniceksin...

Yaşı büyük diye karşı çıkıyor aramızda 9 yas var.. Olmazmıs etrafımızdakiler ne dermişş ne yakışıklılılar varmış ona mı kalmışım.. Böyle konuşuyor küçümsüyor.. Olmaması gereken bir şey bu.. Üstelik tanışmak dahi istemiyor,tanışmadan tanımadan yargılıyor hakkında kötü şeyler söylüyor.. Anne trafıyla tanıştırdım. bende onun ailesiyle tanıştım.. Herşey okey.. sırf babam kaldı ve baba tarafım.. 1 seneye kadar sevgilimle bu duruma el atıcaz ikna edicez el öpücez telli duvaklı çıkmak isterim tabiki..

anladim canim ayrintili yazmadigin icin ilk yorum biraz sert oldu kusura bakma
zaten hergezin haberi varmis hem siz birbirinizi sevdikten sonra 9 yasin cokta onemi yok yani sen onu oyle seviyorsun dunyanin en yakisiklisi gelse yinede sen sevdigini secersin babanin bu tutumu yanlis hem yakisiklilik bir kar getirmiyor insanda akil fikir olsun yeter...babanin biraz suyunna gitsen bekli yavas yavas ikna edebilirsiniz...INSALLAH kisa zamanda ikna olur baban sende sevdicegine kavusursunkorkmadan rahat rahat gezersiniz...madem annen durumdan haberdar markete gonderdim yada baska birsey dese babana olmazmi

Açık Açık yazmadım suç benim :) Önemli değil.. Evet dünyanın en yakışıklısını karşıma getirsinler yine de onu seçerim herşeyiyle benimsedim güveniyorum en önemlisi bu... Annemde 1 senedir bıktı artık kadıncağız ben yakalanmıyım diye neler yapıyor ama ne kadr da olsa babamdan korkuyor hani kıza ortak oluyorsun erkeğin yanına yolluyorsun tarzı kızabilir.. Korkuyor annemde.. Artık böyle böyle günler geçicek napalım.. Ama babam nasıl kabullenicek bilmiyorum.. 'onla evlenirsen evine gelip gitmem dedi,neden dedim çokmu kötü biri dedim.. Yaşı büyük seni kullanır o,yanında çocugu gibi kalırsın diyip ona buna örnek gösteriyor.. Halbu ki öyle değil yakıştıgımızı söylerler sadece biraz kilosu var ALLAH'IM sevenlerin yanında olurmuş.. İnşallah bu yolun sonu herkesin kabuluyle evlilik olur.. Allahım bunu yaşatsın bize.. İçime sığdıramıyorum artık nasıl anlattım bilmiyorum.. Böyle işte

haklisin annenede yazik arada kaliyordur bir kac saat disari cikman sorun oluyormu:26:sen kac yasindasin o kac yasinda ? sen onu sectikten sonra babanda keske onaylasa tabiki her baba kizini iyi biriyle evlendirmek ister yani dedigim gibi sen onunla mutluysan mutlulugun herseyden onemli kiloyuda diyet felan yapsa verir herhalde onemli olan saglik INSALLAH EVLENIRSINIZ CANIM

Ben 20 o ise 29 Diyete başladı zaten yapamıcağı bişi yok.. Babamın kabullenmemesine de çok bozuluyor.. Kıyamam ben ona..
Beni dinlediğin için teşekkür ederim içimi döktüm az da olsa rahatladım sağol İnşallahh evleniriz inşallah babam kabullenir..

benimde esimle aramda 6 yas var halimden gayet memnunum erkekler zaten gec olgunlasir yasinin buyuk olmasi iyi birsey yaninda buyuk durmassi kilodan galiba ama oda oyle buyuk bir sorun degil canim INSALLAH YARDIMCI OLABILMISIMDIR ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUSURSUNUZ BIRBIRINIZE ALLAHIM SEVENLERI AYIRMASIN(AMIN)

Amiiinnn Teşekkürler tekrardan

souklima20 bu sevgilinle arandaki yas sorununu iceren konuyu kac kez acmissin forumda 1 ay icerisinde !!!................. bu ask mesk konulariyla alakali yorumlar bence gereksiz buraya akil danismaya fikir edinmeye geliyorlar ve ne deseniz bos kendi bildiklerinden geri kalmiyolar ki................... sen simdi bekarmisin evlimisin profilinde bekar yaziyor ama benim kafam karisti daha onceki actigin baslikta........... annem yazmami istiyor sizinle derdini paylasmak istedi diye konu acmistin ve ben 20 yillik evliyim kayinpederim benim evimde kaliyor ..... yazmistin anlamadigim su neden ben diye bahsettin bir onceki konuda kayinpederim yerine dedem annem 20 yillik evli yazmaliydin dimi ??? hem aldigin elestiriler sana karsi yazilan yorumlardi neden karsilik olarak hep ben diye cevap verdin .... kafam iyice karisti haaa

Başlık zaten apaçık belliydii.. Annemin burda üyeliği yok benden yazmamı istedi kendisi yorumları okuyarak cvp verdi ben sadece söylediklerini yazdım.. 20 YILLIK evli olan annem.. İyice okursanız anlarsınızz !

Bence annene düşüyor iş , biraz babanı yumuşatması lazım kızım çok seviyor bi tanışsan fena mı olur falan demesi lazımm

Bence annene düşüyor iş , biraz babanı yumuşatması lazım kızım çok seviyor bi tanışsan fena mı olur falan demesi lazımm

Dedi diyor da.. Ama yok diyor işiniz gücünüz yokmu ne diyorsunuz saçmalamayın diyor.. Bakalım 1 seneye dha çok üstüne gideriz heralde.. Olmadı araya anneanne dede girer.. Onlarda tanıstılar

Dedi diyor da.. Ama yok diyor işiniz gücünüz yokmu ne diyorsunuz saçmalamayın diyor.. Bakalım 1 seneye dha çok üstüne gideriz heralde.. Olmadı araya anneanne dede girer.. Onlarda tanıstılar

Ohoo sen işin çoğunu bitirmişsin azı kalmış anneanne dede de tanıyorsaa Bence baban seni kıskanıyordur o yüzden tanışmak istemiyordur.
Hayırlısı olsun her şey istediğin gibi olsun şekerimmm

amaaan canım.bırak sen bu olumsuzlukları ve sert bi şekilde eleştirenleri..herkes yaşadığını bilir..bence sen otur erkek arkadaşınla düşün,babanla nasıl tanıştırabilirsin nasıl ikna edebilirsin diye.iş sende bitecek yine zaten.en geç iki sene sonra bana haber vereceksin biliyorum!biz evleniyoruz diye.bu adam hırsız değil arsız değil,kabul eder..

Aynen oraları geçtik şimdi nasıl ikna edebiliriz diye düşünüyoruz canım.. 2 seneye haberimizi alırsın bizzat kendim sölicem.. Bende sizin haberi almak istiyorum Hayırlısı ikimiz için de ..

bence erkek arkadaşın, madem 9 yaş büyükmüş senden,
babanla tanışmak için tek başına çıksın karşısına. uygun bir ortamda ve zamanda.
yaşının olgunluğunu cesaretini ve kararlılığını göstersin.
babanın güvenini kazanır. kızını emanet edeceği adamı bu şekilde tanıması iyi olabilir.
çocuk gibi başkalarının olayı halletmesini beklemesin. kendi işini kendisi halleden biri olsun babanın gözünde.
yalnız 20 yaşında evlilik yanlış bence. iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…