Cinsellik.25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir
Tabii ki normal cocuklu bir kadinin iliskisi olamaz diye birsey yok ama yasi da buyuk ondan dolayi tuhaf geldi acikcasi banaSiz de bulamadığı şeyleri bulabilir. Çocuğu var, boşanmış diye neden sınıflandırdınız? Bu çok normal bir şey.
Para ya da cinsellik diyor cogu kisi ama bilmiyorum meslegi olan biri zaten. Ondan sonra zaten bitirdim tamamen ama merak ettim yani kendine uygun biri varken ne diye kendinden buyuk ya da kendisi bekarken cocuklu biriyle iliski düşünebilir ki diyesizce ne gibi bir umudu olabilir? bence çok açık
O degil bu yeni tanistigim biri. Onceki konudaki kisiyle 1 senedir konusuyordukBir önceki konunu hatırladım o erkek arkadaşından mı bahsediyorsun? Buluşma olmadığı için muhabbetiniz bitmişti.
para mi bilemedim ama büyük olasılıkla cinselliktir.onun kaybedeceği şey yok gözüyle bakıyordur. ufff erkekler çok mide bulandırıcı varlıklar tahmin ettiğimizden çok çok fazla hemde...Para ya da cinsellik diyor cogu kisi ama bilmiyorum meslegi olan biri zaten. Ondan sonra zaten bitirdim tamamen ama merak ettim yani kendine uygun biri varken ne diye kendinden buyuk ya da kendisi bekarken cocuklu biriyle iliski düşünebilir ki diye
Anladım bir önceki konu ile arasında 10 gün olunca o sandımO degil bu yeni tanistigim biri. Onceki konudaki kisiyle 1 senedir konusuyorduk
Sevemez mi mesela?25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Hayir kusurlu degil tabi kastettigim sey o degil zatenSevemez mi mesela?
Çocuklu kadın olunca noluyor? Kusurlu mu?
Ayrildiysan takma.Erkekler herkese bakar.Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Bunun hikayeye katkısını merak ediyorumKadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri.
İyi de tüm fotoğraflarını beğenmesi ilişki düşündüğü anlamına mı geliyor?Para ya da cinsellik diyor cogu kisi ama bilmiyorum meslegi olan biri zaten. Ondan sonra zaten bitirdim tamamen ama merak ettim yani kendine uygun biri varken ne diye kendinden buyuk ya da kendisi bekarken cocuklu biriyle iliski düşünebilir ki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?