Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhabbet ilerlemiyor demis. Demek ki biseylee tutmadi senle. Bu saatten sonra isterse Ajda Pekkan'i takip etsin. Ne onemi var?Hayir kusurlu degil tabi kastettigim sey o degil zaten
Yok o değil onla 1 seneye yakin konusmustuk zaten. Bu yeni tanistigim biriydi ama sonradan farkli kisilerle takiplesmeye basladi ilgisini kesti takiplestigi kadinlardan biri de bahsettigim kisiydi muhtemelen ilgisi var slhbeti kestim zaten ama insana tuhaf geliyor yani hem de kendisinden buyukBu adam geçenki psikolog mu?
Hani bir haftalığına gelmişti de siz zahmet edip buluşmamıştınız.
Hem de kendisinden büyük ne demek ya?Yok o değil onla 1 seneye yakin konusmustuk zaten. Bu yeni tanistigim biriydi ama sonradan farkli kisilerle takiplesmeye basladi ilgisini kesti takiplestigi kadinlardan biri de bahsettigim kisiydi muhtemelen ilgisi var slhbeti kestim zaten ama insana tuhaf geliyor yani hem de kendisinden buyuk
Herhalde sadece kulüplere giden biri cümlesinden çıkardınız bu kadar ayrıntıyı?Ben neyi kastettiğinizi anladım. Bazıları sıraya girip konu sahibine laf sokmaya çalışmış ama konu boşanmış çocuklu kadın değil aslında. Konu sahibi işinde, gücünde, boşanmış ve çocuğu olan bir kadından bahsetmiyor. Ne yazık ki bazı hemcinslerimizin profili farklı. Aslında hiç evlenmemiş olup kastettiğiniz şekilde olanlar da var. Deyim yerindeyse "aranan" modeller. Burada o kadını takip eden ve beğenen erkek suçlu. O hoşlandığınız erkek dümdüz kalitesiz ve bayağı biri. Bence kurtulduğunuza şükredin.
E neyi kastettiniz?Hayir kusurlu degil tabi kastettigim sey o degil zaten
Konu sahibi aranan bir tipi kastetse çocuklu olması detayını vermezdi. Çocuklu olmak aranıyor olmak anlamına gelmediği için.Ben neyi kastettiğinizi anladım. Bazıları sıraya girip konu sahibine laf sokmaya çalışmış ama konu boşanmış çocuklu kadın değil aslında. Konu sahibi işinde, gücünde, boşanmış ve çocuğu olan bir kadından bahsetmiyor. Ne yazık ki bazı hemcinslerimizin profili farklı. Aslında hiç evlenmemiş olup kastettiğiniz şekilde olanlar da var. Deyim yerindeyse "aranan" modeller. Burada o kadını takip eden ve beğenen erkek suçlu. O hoşlandığınız erkek dümdüz kalitesiz ve bayağı biri. Bence kurtulduğunuza şükredin.
Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Sanki biri 15 biri 30 yaşında.Yok o değil onla 1 seneye yakin konusmustuk zaten. Bu yeni tanistigim biriydi ama sonradan farkli kisilerle takiplesmeye basladi ilgisini kesti takiplestigi kadinlardan biri de bahsettigim kisiydi muhtemelen ilgisi var slhbeti kestim zaten ama insana tuhaf geliyor yani hem de kendisinden buyuk
Sevgilimden büyüğüm benle neden ilişkisi olduğunu soracağım asddfgTabii ki normal cocuklu bir kadinin iliskisi olamaz diye birsey yok ama yasi da buyuk ondan dolayi tuhaf geldi acikcasi bana
Nasil yaniBen neyi kastettiğinizi anladım. Bazıları sıraya girip konu sahibine laf sokmaya çalışmış ama konu boşanmış çocuklu kadın değil aslında. Konu sahibi işinde, gücünde, boşanmış ve çocuğu olan bir kadından bahsetmiyor. Ne yazık ki bazı hemcinslerimizin profili farklı. Aslında hiç evlenmemiş olup kastettiğiniz şekilde olanlar da var. Deyim yerindeyse "aranan" modeller. Burada o kadını takip eden ve beğenen erkek suçlu. O hoşlandığınız erkek dümdüz kalitesiz ve bayağı biri. Bence kurtulduğunuza şükredin.
Çünkü boşandıysa karalar bağlayıp evinde OturucakGece kulübünde eğlenip foto paylaşan çocuklu kadın tü kaka.
Sosyal medyada erkeklerle konuşup duran kendisi cici
Seks?Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye