• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç bir erkek çocuklu bir kadında ne bulabilir

Bu adam geçenki psikolog mu?
Hani bir haftalığına gelmişti de siz zahmet edip buluşmamıştınız.
Yok o değil onla 1 seneye yakin konusmustuk zaten. Bu yeni tanistigim biriydi ama sonradan farkli kisilerle takiplesmeye basladi ilgisini kesti takiplestigi kadinlardan biri de bahsettigim kisiydi muhtemelen ilgisi var slhbeti kestim zaten ama insana tuhaf geliyor yani hem de kendisinden buyuk

Yok o değil onla 1 seneye yakin konusmustuk zaten. Bu yeni tanistigim biriydi ama sonradan farkli kisilerle takiplesmeye basladi ilgisini kesti takiplestigi kadinlardan biri de bahsettigim kisiydi muhtemelen ilgisi var slhbeti kestim zaten ama insana tuhaf geliyor yani hem de kendisinden buyuk
Hem de kendisinden büyük ne demek ya?
Olamaz mı kadın erkekten büyük olamaz mı?
İçiniz kötü bence.
Onu kastetmedim vs diyip duruyorsunuz ama belli kastettiğiniz

Ben neyi kastettiğinizi anladım. Bazıları sıraya girip konu sahibine laf sokmaya çalışmış ama konu boşanmış çocuklu kadın değil aslında. Konu sahibi işinde, gücünde, boşanmış ve çocuğu olan bir kadından bahsetmiyor. Ne yazık ki bazı hemcinslerimizin profili farklı. Aslında hiç evlenmemiş olup kastettiğiniz şekilde olanlar da var. Deyim yerindeyse "aranan" modeller. Burada o kadını takip eden ve beğenen erkek suçlu. O hoşlandığınız erkek dümdüz kalitesiz ve bayağı biri. Bence kurtulduğunuza şükredin.

Ben neyi kastettiğinizi anladım. Bazıları sıraya girip konu sahibine laf sokmaya çalışmış ama konu boşanmış çocuklu kadın değil aslında. Konu sahibi işinde, gücünde, boşanmış ve çocuğu olan bir kadından bahsetmiyor. Ne yazık ki bazı hemcinslerimizin profili farklı. Aslında hiç evlenmemiş olup kastettiğiniz şekilde olanlar da var. Deyim yerindeyse "aranan" modeller. Burada o kadını takip eden ve beğenen erkek suçlu. O hoşlandığınız erkek dümdüz kalitesiz ve bayağı biri. Bence kurtulduğunuza şükredin.
Herhalde sadece kulüplere giden biri cümlesinden çıkardınız bu kadar ayrıntıyı?
Bir de yurt dışı vatandaşlığı var demiş o ayrıntıyı da boşuna vermemiştir ordan da bir çıkarım yapın derim

Konu sahibi aranan bir tipi kastetse çocuklu olması detayını vermezdi. Çocuklu olmak aranıyor olmak anlamına gelmediği için.

Boşandım, 33 yaşındayım, benden küçük erkeklerin ilgisi alakası hiç eksik olmaz üstümden, küçük görünmemin etkisi var ama yaşımı öğrenince de değişmiyor ilgileri. Evlilik dışı cinsellik yaşayan biri değilim, zengin de değilim, bunlar için yanaşırlar diyenlere cevaben. Yani her zaman öyle olmak zorunda değil demek ki, herkes boşanmış kadınlara et gözüyle bakıp peşinde koşmuyor.

Kadından hoşlanamaz mı boşanmış, çocuklu falan olunca? Bunu kusur gibi söylemişsin. Basit bi kadında ne bulur ki falan desen -ki o da bizi bağlamaz- neyse diyeceğim de sorduğun soruda zihniyetin açıkça ortada. Çocuğu olan, kendinden büyük kadın derken basbayağı kusur olarak görüyorsun işte.

Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye

Hemcinsini "Gece kluplerinde gezen" hafif mesrep bir kadin olarak etiketleyen birinden kacmak icin olabilir gibi geldi bana.

kisa surede sadece internetten konuştuğu adamin takip ettiklerini stalklayan birini de istememis olabilir.

Yani ozetle, baskalari neden tercih edildi diye dusunmek yerine, kendiniz neden tercih edilmediginizi dusunurseniz, hayatini kolaylasabilir.

Çocuklu ve gece hayatı olan bir erkeğe aşik filan olmazdim ben 😬 Çoook beğenip gözüm kaldiysa bir süre takılmalık yapardım. O yüzden erkekler de aynı şekilde düşünebilir hatta genellersek öyle düşünüyordur diyebilirim.

Ayrıca önüne geleni ekleyen aranan adamı ne yapacaksınız ki? Kime gidiyorsa gitsin seçici olduğunu mu sanıyorsunuz.

Sanki biri 15 biri 30 yaşında.
Adam 25 falan civarıdır, kadın da 30larındadır, neyi abarttın bu kadar, senle olmadı diye kadını kötüleyip rahatlamak mi istiyorsun?

Gece klüplerinde ve boşanmış yasi büyük bir kadını beğenmiş

Eee size ne yada sanane

Eşimisin sevgilimi nesin ki aramızda iyiki de bir şey yok dediğin birinin beğendiği kadınları elestiriyorsun

Nasil yani :KK57:

Adamın ne suçu var genç bekar boşanmış birini beğendi diye suçlumu oldu yada kalitesiz
Ne alaka

Gece kulübünde eğlenip foto paylaşan çocuklu kadın tü kaka.
Sosyal medyada erkeklerle konuşup duran kendisi cici
Çünkü boşandıysa karalar bağlayıp evinde Oturucak
Dizini dövücek

Yeni hayatı olmuyacak eglenmiyecek heleki foto Allah mafaza

Kendisi o kadar emin ki geleceğinden
O ınstagram da yabancılarla mesajlar telefonlar aşklar yaşıyabilir

Çünkü onun hakkı 👍hay maşallah

Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Seks?

Back
X