- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
Sizin gibi dusunmuyorum. Bu sekilde evlenmis insanlar taniyorum. Cinsellik yasamak eskisi kadar zor degil. Evet sebeplerden biridir ama kisiye, iliskiye gore degisir, tek neden bu degildir..Cinsellik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibi dusunmuyorum. Bu sekilde evlenmis insanlar taniyorum. Cinsellik yasamak eskisi kadar zor degil. Evet sebeplerden biridir ama kisiye, iliskiye gore degisir, tek neden bu degildir..Cinsellik.
Ay kim kimle evleniyorsa evlensin ya.
Evet istisnai durumlar bunlar.
Ünlülerin evliliği çıkar evliliği zaten ayrıca çocuğu yok o kadının.
Çocuklu kadınla da evlenir bekar bir erkek bize ne eğer kendine güveniyorsa yapsınlar bu devirde kendi çocuğuna bile babalık yapmıyor adamlar başkasının çocuğuna yaparlar belki.
Elin adamlarına bu kadar güvenmeyin
Yahu pınar Altuğ un çocuğu mu vardı ne alakası var.Bu kadar keskin ifade senin dusuncen valla. Tabi ki kim kimi seviyorsa evlenir kime neBu hayatta kendime güveniyorum bir tek bu bir. İnsanları iyi ayirabiliyorum sukur.Ünlü ünsüz çok fazla var bence senin cevren çok dar demek ki. Çıkar evliliği derken yıllardır evli çocuklu insanlar var pınar Altuğ gibi mesela ne çıkarı olabilir yıllardır evli olup liseye gidiyor kızı.
Burda yaşıt ne kadar çift ağlıyor dert yanıyor boşanıyor bırak Allah aşkına. Ülkecek cidden dar görüşlü insanlar olmasa çok daha mutlu bir ülke olabilirdik. Kimse kimseyi cekemiyor ve ötekilestirmeye çalışıyor. Ben yaş ayrımcılığını sadece anne baba yaşında ise yaparım 5-10 dan hiçbirşey eksilmez kendi sevgilimle yaşıtım ama küçük olsaydı yine olurdu çünkü kültürlü esprili ve olgun kafalı.Ben liseden beri öyleyim. Ruh yaşı ve olgunluğu diye birşey var.
Sanırım sadece başlığa bakarak yorum yaptın zira ben konu sahibinin konusuna istinaden bu çıkarımı yaptım.Sizin gibi dusunmuyorum. Bu sekilde evlenmis insanlar taniyorum. Cinsellik yasamak eskisi kadar zor degil. Evet sebeplerden biridir ama kisiye, iliskiye gore degisir, tek neden bu degildir..
Yahu pınar Altuğ un çocuğu mu vardı ne alakası var.
Ayy gerçekten ne yapıyorsanız yapın ne yaralısınız
Ğff tamam ya .Hahahah yaralı mı? Konudan bağımsız olarak böyle sorunum da yok empati yapıyorum insanları savunmak yaralılık mı oluyor? Ünlülere şey atarsınız cocuklulara şey atarsınız mevzu bu mu gerçekten bu kadar mı algınız kapalı benim anlattığım olay da yaş farkı olmasına rağmen mutlular diyorum alooo?
Çocuğu olan insanlar vebalı mı hanfendi bence siz baya yaralı olmalısınız bu konu da. Benim çocuğum yok evlenmedim bile yahu...Çocuklu da çocuklu yazıkmış aaa çocuklu olanlaraaa neden çocuk yaptınız yaaaaa püû ötekilestirmeye devam edin kuyruk acınız var demek ki.
Size daha nefes bile tuketmem algı alıcılar da sorun var.
![]()
Kendine uygun dururken cocuklu niye diye sorgulamissiniz. Kendine uygunlugu kim belirliyor mesela? Kime gore uygun? Cocuklu bekar iliskisi zor ilerler ama milyonlarca ornek var neden olmasin. Size gore siz ona uygundunuz ama ona gore de o kadin uygun belki. Insanlar sizin kriterlerinizde yasamak zorunda degilMerhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Benim 2 çocuğum var pastahenede sütlaç yiyorum tek yiyorum umarım sıkıntı olmaz ayrıca cocuklair babasına birakip gezmelere çıkıyorum . Tamam clube değil ama geziyorumSende bulamadığı çoğu şeyi o kadında bulmuş olabilir. Mesela saygıyı bulmuş olabilir. Neden kadın çocuklu ve gece kulübünde eğlenmeyi tercih ediyor diye kötü görülsün ki. Sizden pek bi farkı yok çocuğu olanlar kendini eve mi zincirlesin?
Sıkıntı büyükBenim 2 çocuğum var pastahenede sütlaç yiyorum tek yiyorum umarım sıkıntı olmaz ayrıca cocuklair babasına birakip gezmelere çıkıyorum . Tamam clube değil ama geziyorum![]()
Size ne ki?merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye