• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç bir erkek çocuklu bir kadında ne bulabilir

Sizin İnternetten yeni tanıştığınız birinin takip ettiği kişileri bu kadar analiz etmeniz asıl anormal olan. Başka işiniz mi yok cidden kadının şeceresini çıkarmışsınız. Erkek 5 yaş büyük olsa lafı olmaz ama kadın olunca yaş farkı diye özellikle belirtiliyor. Çocuk konusuda beğenmeye engel değil neden olsun? Ciddi bir ilişkide düşünür insan bunu, yoksa birini beğenirken çocuğu var ya da yok diye ayırmazsın.
Birde sinirlenmissiniz üzerinize vazife gibi. Komik.

Son düzenleme:
Aklınızca yaşı büyük çocuklu kadını linçlettirip kendinizi tatmin edecektiniz ama KK hatunları ağzınızın payını vermiş. Yaşımız büyük, çocukluyuz falan ama çok da seksi, güzel, eğlenceli, özgüvenliyiz ve üzgünüm erkekler bizi çok beğeniyor. Genelde reddeden biz oluyoruz. 😘

Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Tabiki cinsellik ve macera ne olabilir ki onunla ileriye dönük birşey olmayacağına emin

Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Sizce ?
Adamin ne istediği belli int de arıyor sizden alamamış başka yerlerde şansını deniyor boylelerine yem olmayin

Senden daha hos sohbet olabilir, yası gereği trip yapmıyordur, aurası tutmuştur, belki yatağı iyidir. Naısl ki bizim bir adamı secme hakkımız var, erkeklerinde var hani. Nasıl bizim zevklerimiz var erkelerinde var

Cinsel amaçlı takip ediyordur
Ancak internet üzerinden tanıştığı sanal flört olan size de cinsel amaç haricinde bir amaçla yaklaştığını sanmıyorum.
Şu sosyal medya kamillerine bu kadar anlam yüklemeyin.

Para ya da cinsellik diyor cogu kisi ama bilmiyorum meslegi olan biri zaten. Ondan sonra zaten bitirdim tamamen ama merak ettim yani kendine uygun biri varken ne diye kendinden buyuk ya da kendisi bekarken cocuklu biriyle iliski düşünebilir ki diye
kolay sorumsuz yasak oldugu icinde tatlidir diye düsünüyorum

Adam ava çıkmış, ne bulsa avlayacak. Tüm fotoğraflarını beğenerek dikkatini çekmeye çalışıyor. Boşanmış olması bir avantaj, yurtdışı vatandaşlığı olması ayrı bir avantaj. Şimdi bir yurt dışı tatili fena mi olur yani?

Belkide kadin sizden daha guzeldir. Sonucta cok da yas farki yok, fizik olarak seksidir vs. Fizigin yasla ilgisi olmuyor 20 yasinda patates vucutlu olan var, 40 yasinda victoria secret gibi olan var. Ben erkek olsam 40lik mankeni tercih ederdim.

Onların çeşitli fantezileri var naparsın öylesine de takip ediyo olabilir gayet bakabilir sevgili de olabilir çok güzel kadınlar da var tutup 60 yaşında değiller sonuçta.
Sana da duygusal yaklaşmamış zaten hemen bırakmış sanalsal birşey beklenmez.

Belkı olgun ınsannsevıyodur kendı yasıtları ile anlasamıodue. Yani kısacası sizde bulamadıgını bulmuş olabılır.

Bi kere çocuklu olan kadın her anlamda özgür, bağımsız. Sadece bu bile yeterli olabilir. Büyük ihtimalle tecrübeli olduğu için her şeye takılmıyordur. Birlikte çok eğleniyor olabilirler. Erkekler böyle şeyler yaşamaya bayılır. Çocuğu olmasa bile evlenip boşanmış kendilerinden büyük kadınlar dikkatlerini çeker. Karşı tarafın tecrübeli olmasına bayılıyorlar. He ama o kadın da ciddi düşündüğünü belli ederse hevesi kaçar. Birlikte çok güzel eğlenirler. Yalnız sizin hikayede kadın yaşlı değil. Yurtdışı bağlantısı olması da işine gelmiştir. Kusura bakmayın sizinki acayip çıkarcı ve omurgasız bi adama benziyor. Bu kadınla olmasa bile başka bi avın peşine takılır yine size yar olmaz yani boşuna kimseyi etiketlemeye çalışmayın😂😂

ama merak ettim yani kendine uygun biri varken ne diye kendinden buyuk ya da kendisi bekarken cocuklu biriyle iliski düşünebilir ki diye
Kendine uygun dediğiniz 'uygun' siz mi oluyorsunuz?
Adam öyle düşünmüyor demek ki.
defalarca kendinden büyük diye vurgulamışsınız.
Kadın belli ki olgun bir insan, Sizin yaptığınız ergenlikleri yapmıyordur mesela . Adam Huzur bulmuştur belki !

Belkide kadin sizden daha guzeldir. Sonucta cok da yas farki yok, fizik olarak seksidir vs. Fizigin yasla ilgisi olmuyor 20 yasinda patates vucutlu olan var, 40 yasinda victoria secret gibi olan var. Ben erkek olsam 40lik mankeni tercih ederdim.
Emin olun evlenmeye karar verdiklerinde de 40lık mankeni laflarıyla yerin dibine sokarlar offf erkekler çoğu pis beyinli

Ay ne kadar duyar kasılmış.
Genç bekar bir erkek cocuklu bir kadınla olabılır evlenebilir .
Ama bu durumun istisna olduğu gerçeğini değiştirmez.
Kızın tepkısı normal yanı neyı kasıyorsunuz.

Duyar kasmamışlar görünen bilinen şeyleri bahsetmişler istisna mı bol örnekleri mevcut perdenin diğer yüzü de bu takılmak için olan da var seven de var hatta 3 çocuğu olsa da 4 çocuğu olsa da azcik çevreye bakmak yeterli 🤣 Biri kendi annesini bile sildi istemiyor diye yine de evlendi yani akıl ten ruh uyuşunca yaş sadece hava da kalıyor. Mesela kıvanç tatlıtug ve eşi.. Kız adamın hayatın da bile değil neye tepki veriyor yahu dış mandal yani.

Son düzenleme:
Sanki konuştuğunuz kişi vizyon sahibi de, bi de çocuklu kadında ne bulmuş diyorsunuz. Diğerleri normal yani :)

Çoğu kişi cinsellikte demiş ama benim tanıdığım 2 yetişkin çocuklu kadın kendinden 8 yaş küçük hiç evlenmemiş çocuksuz biriyle evlendi. Bizde çok şaşırdık onlardan sonra hiç belli olmaz valla.

Duyar kasmamışlar görünen bilinen şeyleri bahsetmişler istisna mı bol örnekleri mevcut perdenin diğer yüzü de bu takılmak için olan da var seven de var hatta 3 çocuğu olsa da 4 çocuğu olsa da azcik çevreye bakmak yeterli 🤣 Biri kendi annesini bile sildi istemiyor diye yine de evlendi yani akıl ten ruh uyuşunca yaş sadece hava da kalıyor. Mesela kıvanç tatlıtug ve eşi.. Kız adamın hayatın da bile değil neye tepki veriyor yahu dış mandal yani.
Ay kim kimle evleniyorsa evlensin ya.
Evet istisnai durumlar bunlar.
Ünlülerin evliliği çıkar evliliği zaten ayrıca çocuğu yok o kadının.
Çocuklu kadınla da evlenir bekar bir erkek bize ne eğer kendine güveniyorsa yapsınlar bu devirde kendi çocuğuna bile babalık yapmıyor adamlar başkasının çocuğuna yaparlar belki.
Elin adamlarına bu kadar güvenmeyin

Back
X