• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç bir erkek çocuklu bir kadında ne bulabilir

Ne tuhafsınız? Kendi yaşıtında, kendi şehrinde olan kızları takip etmesi normal. Çocuklu kendinden 5 yaş büyük kadını takip etmesi mi anormal? Hangi devirde yaşıyoruz. Kadının 5 yaş büyük olaması çok mu garip. Benim evlenmeden önce kendimden 10 yaş küçük sevgilim vardı. Geçiniz bunlar. Millet uzay yolculuğu yapıyor, takıldığınız şeylere bakın.

Herkes herkeste her şeyi bulabilir. Birini bu şekilde sınıflandırmak pek doğru değil. He siniflandiriyorsak o sınıflandırdığımız kişiye dönüşme olasılığınız yüksek.. maalesef.

Fotoğrafını beğenmesi takip etmesi bir şey bulduğu anlamı taşımıyor ama. Sadece beğenmiş de olabilir. Ya da kadın güzelse yaş veya o anki durumu fark etmiyor da olabilir...

Boşanmış, çocuklu biri ya da 80 yasında yaslı bir kadın, hadi gencecik 20lerinde güzel bir kadın arkadaşım sana ne adam hangisine bakarsa baksın seni ilgilendiren durum yok prtada. Ayrıca takip ediyor diye hemen aklınıza böyle şeyler mi geliyor belki de tanıdığı biridir belki iş yerinden arkadaşıdır adama da kadına da hemen bu sıfatları yapıştırmanız hiç hoş değil. Ayrıca soğudum senden demis size zaten demek ki adam sizle görüsmek istemiyor. Belki de boşanmış çocuklu dediğiniz kadın sizden daha çrkici. İnsanları bu kadar çirkin şekilde sıfatlandırmayı bırakın artık bi ya. Sırf kıskanclıktan kendi hemcinslerine bile bu sekilde atan insanlardan gına geldi artık.

Ben neyi kastettiğinizi anladım. Bazıları sıraya girip konu sahibine laf sokmaya çalışmış ama konu boşanmış çocuklu kadın değil aslında. Konu sahibi işinde, gücünde, boşanmış ve çocuğu olan bir kadından bahsetmiyor. Ne yazık ki bazı hemcinslerimizin profili farklı. Aslında hiç evlenmemiş olup kastettiğiniz şekilde olanlar da var. Deyim yerindeyse "aranan" modeller. Burada o kadını takip eden ve beğenen erkek suçlu. O hoşlandığınız erkek dümdüz kalitesiz ve bayağı biri. Bence kurtulduğunuza şükredin.
Aranan ne demek ya. Arkadaşlar herkes karşılıklı şekilde birbirine ilgi gösterip birlikte olabilir 21.yüzyıldayız artık biraz algılarınızı açın ya

Sadece çocuksuz genç bir adamın çocuklu bir kadını tercih etmesine şaşırsanız buna anlam verebilir sizi anlamaya çalışabilirdim. Ancak kadınla ilgili verdiğiniz ayrıntılarla nasıl bir kafada olduğunuz çok açık.. sizin gibi bir insanla ben olsam ben de iletişimi keserdim. Dünyanız çok küçük.

Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Sizde bulamadiklarini, mesela keyifli sohbet

Boşanmış
Çocuklu
Club bar takılmayı seven
Çıfte vatandaşlığı olan
Kendinden 5 yaş büyük bir hanımı takip etmesinde bir tuhalık göremedim.
Ancak,
1 yıl boyunca telefonda görüşen ve buluşmadan ayrılan
Haftasına yeni bir sosyal medya flörtü yapıp adamın begendiği takip ettiği her profili inceleyen sonra hemcinsi çocuklu bir hanımı kusurlu gören size çok şaşkınım.
Evlenmek kadar boşanmak da normaldir.
Boşanmış ya da çocuklu hiçbir kadından üstün değilsiniz.
Kadınlar kendisinden genç kimselerle görüşebilir
Ask sevgi sex heycan hangi duygu ile olursa olsun. Kadının kadına yaptığı şu durum toplumun en temel sorunu

Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Genç ve aklı başında (!) bir kadın bir erkek ÇOCUĞUNDA ne buluyorsa o da onu bulur.

Genç ve aklı başında (!) bir kadın bir erkek ÇOCUĞUNU görmediği halde bile triplere girip buraya konu açacak kadar takıntı haline getiriyorsa, o da aynı şeyi karşıda bulur

Ne bulabilir bilmiyorum ama sizdeki bu deliliği bulamaz eminim hiç mi işiniz gücünüz yok ?
Eşim benden küçüktü , sondan 2. Sevgilim benden 7 yaş küçüktü gayet eğlenip anlaşıyorduk ki kültürel yönü zayıf olduğu için ayrıldım hala yazar bana, son sevgilim evlenelim diye kendini öldürdüğü için ayrıldım gencim güzelim ben erkek olsam bende benimle birlikte olurum terk ettiğim halde kendini deli eden kişi kişi takip edenle işim olmaz

30lu yaşlarda kadin deyince 20lerin başlarındaki kizlarda ahı gitmiş vahi kalmış moruk imajı mi oluşuyor anlamadim ki :D hele bi de çocuklu vah vah:) valla 33 yaşındayım hemi de cocukluyum. Bekar olsam piyasanın tozunu attırırdim da işte :D etiketlere, rakamlara o kadar takılmayı seviyorum hayat böyle bir şey değil...

30lu yaşlarda kadin deyince 20lerin başlarındaki kizlarda ahı gitmiş vahi kalmış moruk imajı mi oluşuyor anlamadim ki :KK70: hele bi de çocuklu vah vah:) valla 33 yaşındayım hemi de cocukluyum. Bekar olsam piyasanın tozunu attırırdim da işte :KK70: etiketlere, rakamlara o kadar takılmayı seviyorum hayat böyle bir şey değil...
Kendimden yola cikarsam 30 yaştan sonra kendimi buldum, ozguvenim daha yükseldi. 20li yaşlarıma göre kendimi çok daha iyi hissediyorum. Konu sahibi o kadının tercih edilmesini kaldiramamiş. Kendi gözünde genç ve bekar daha kıymetli olduğunu düşünüyor

Ne bildin belki tanıdığı akrabası seni ilgilendirmez. Sevgili olsanız sormaya hakkın vardı ama şuan yok

Kendimden yola cikarsam 30 yaştan sonra kendimi buldum, ozguvenim daha yükseldi. 20li yaşlarıma göre kendimi çok daha iyi hissediyorum. Konu sahibi o kadının tercih edilmesini kaldiramamiş. Kendi gözünde genç ve bekar daha kıymetli olduğunu düşünüyor
İste bunlar toyluk hep. İnsan yaşadıkça ogreniyor...

Ne saçma konu. Çocuklu olunca ne oluyor sizin oralarda?

kınamamak lazım çoçugu olması boşanmış olması hala bi kadın oldugunu değiştirmez sidik yarıştırmayınız lütfen

Arkadaşı, akrabası olamaz mı? İlla sevgili mi olmalı...

Back
X