• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç bir erkek çocuklu bir kadında ne bulabilir

Bazıları milf sever bilmeyenler için milf : çocuklu bekar kadın. erkeklerin ayrı bi ilgisi var puantajına eklemek içinde takılıyor olabilir yurtdışı olanağı da var daha ne olsun
Ayrıca da senle ilişkisi kesildiyse kimle olduğu seni ilgilendirmesin üzülürsün

konuyu okumadan başlığa istinaden söylüyorum cevap seks fahriye abla🙄

Yok o değil onla 1 seneye yakin konusmustuk zaten. Bu yeni tanistigim biriydi ama sonradan farkli kisilerle takiplesmeye basladi ilgisini kesti takiplestigi kadinlardan biri de bahsettigim kisiydi muhtemelen ilgisi var slhbeti kestim zaten ama insana tuhaf geliyor yani hem de kendisinden buyuk
Çok bir yaş farkı yokki adam 25 yaşında kadında 30lu yaşlarda. Birde 25 yaşında biri artık çocuk değildir bilginize arada 20 30 yaşta yok o yüzden tuhaf falan değil. Ayrıca gece kulübünede gidebilir baya damgalama ya çalışmışsınız kadını.

sizin yazinizdan anladığım kadarıyla: siz Tofaş kafası; 30 yaşında, iş güç sahibi, başka ülkeden de vatandaşlığı olan, güçlü bir görünüm veren diğer kadın Ferrari.
Eee muhabbetiniz de sarmiyor.
Adam sizi ne yapsın?
Elinizde kalan tek şey 5yila miadını dolduracak yaşınız.

Size tavsiyem; bu beş yılda ya taze et peşinde koşan zengin bir anadolu eşeğine nikahı bastirmaniz, sonra nafaka filan ne koparirsaniz.
Ya da bu kafayı değiştirinm

sizin yazinizdan anladığım kadarıyla: siz Tofaş kafası; 30 yaşında, iş güç sahibi, başka ülkeden de vatandaşlığı olan, güçlü bir görünüm veren diğer kadın Ferrari.
Eee muhabbetiniz de sarmiyor.
Adam sizi ne yapsın?
Elinizde kalan tek şey 5yila miadını dolduracak yaşınız.

Size tavsiyem; bu beş yılda ya taze et peşinde koşan zengin bir anadolu eşeğine nikahı bastirmaniz, sonra nafaka filan ne koparirsaniz.
Ya da bu kafayı değiştirinm
Nasıl yani

Bir daha şaşırayım yoruma :KK57:

Siz konuyu okudunuz mu bence bir daha okuyun

Ve anadolu eşeği hiç ama hiç hoş olmadı

Ben neyi kastettiğinizi anladım. Bazıları sıraya girip konu sahibine laf sokmaya çalışmış ama konu boşanmış çocuklu kadın değil aslında. Konu sahibi işinde, gücünde, boşanmış ve çocuğu olan bir kadından bahsetmiyor. Ne yazık ki bazı hemcinslerimizin profili farklı. Aslında hiç evlenmemiş olup kastettiğiniz şekilde olanlar da var. Deyim yerindeyse "aranan" modeller. Burada o kadını takip eden ve beğenen erkek suçlu. O hoşlandığınız erkek dümdüz kalitesiz ve bayağı biri. Bence kurtulduğunuza şükredin.
Gece kulübüne gitmek aranmak mı oluyor? Ne biliyorsunuz o kadının işinde gücünde olmadığını oraya eglenmek için gitmediğini? Ne biliyorsunuz adamın tanıdığı olmadığını? Konu sahibi konuşmayı bıraktığı adamın sosyal medyada beğendini kadınlara b*k atarsa yakıştırmalar yaparsa laf sokarım.

Seks neden illaki bu olsun ki

Belki anlaşıyor kafalar tutuyor belki sizle nasil konuştuysa onla da konusuyor boş muhabbet ediyor yada cidden arkadaş bu olamaz mi yani

boşanmış gece klübü olunca illa ki seks mi olmalı

Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Sevgi olabilir sex olabilir be farkeder ? Kadin sexe açıksa (ki normal) erkek arkadaşın da açıksa olabilir.
Ben buna cevap vererek enerjimi niye harcadım şimdi ?

Bazıları milf sever bilmeyenler için milf : çocuklu bekar kadın. erkeklerin ayrı bi ilgisi var puantajına eklemek içinde takılıyor olabilir yurtdışı olanağı da var daha ne olsun
Ayrıca da senle ilişkisi kesildiyse kimle olduğu seni ilgilendirmesin üzülürsün
30lu yaşlarda milf olmaz yahu
o 50 yaşla filan başlıyor
Para ya da cinsellik diyor cogu kisi ama bilmiyorum meslegi olan biri zaten. Ondan sonra zaten bitirdim tamamen ama merak ettim yani kendine uygun biri varken ne diye kendinden buyuk ya da kendisi bekarken cocuklu biriyle iliski düşünebilir ki diye
kendine uygun değilmişsiniz yalnız
bi kere muhabbetiniz açmamış en başta -ki bu kafanıza bakılırsa sizinle muhabbet edecek olsam ben de çatlarım orta yerimden...
şehir farkınız var
uygun olduğunuzu sanan bir sizsiniz

adam sizi kendine uygun bulmamış besbelli ki
Yok o değil onla 1 seneye yakin konusmustuk zaten. Bu yeni tanistigim biriydi ama sonradan farkli kisilerle takiplesmeye basladi ilgisini kesti takiplestigi kadinlardan biri de bahsettigim kisiydi muhtemelen ilgisi var slhbeti kestim zaten ama insana tuhaf geliyor yani hem de kendisinden buyuk
burada kadar 3 kez yazmış 3. kere k"endinden büyük" demişsiniz
ne kadar mesele etmişsiniz bunu yav
ben de sevgilimden 6 yaş büyüğüm

kardeşim de kocasından büyük
e yani?

seks de olabilir kadının gece hayatını sevmesi eğlenceli biri olması da olabilir, belki sizin ex de gece çıkmak istiyor, alkol vs. sorun etmeyecen bunlar için ailesinden izin alması gerekmeyen serbest birini arıyor belki
ya da kadın güzel, çekici, beğenilece kadını 5 yaş büyük diye eleyecek erkek çok yok artık, hele 25 yaş demişsiniz, genç nesilde hiç yok neredeye. ben 40 yaşındayım 20likler bana bile yürüyor.-; ki benim instagramın vs. yok ben direkt yürümeyi kast ediyorum...
ya da yurtdışı bağlantısı cazip
ya da kadına yürüdüğü ettiği yok kadın bir yerden tanıdığı bildiği birisi

bir sürü ihtimal var

Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Sorunun cevabı: seks
Çocuklu çocuksuz evli bekar fark etmez adamlar bunu arıyor her koşulda

Siz kadınları çocuk yapıp 30lu yaşlara gelince biten bir şey mi sanıyorsunuz ki? Bakın bitmemiş, kadın belki de sizin yaşayamadığınız kadar yaşıyor bu hayatı. Enerjisi ile çekmiş belli ki genç erkeği.

Boşanmış kadınım oğlum da var, son 4 yılda 2 sevgilimi evlenmek istemediğim için terkettim, hatta inanmazsın biri benden 2 yaşta küçüktü.

He neyim var söyleyeyim; zekam, saran muhabbetim, kariyerim, özgüvenim, kimseye eyvallahı olmayan duruşum…

Neyim yok, bazılarının en büyük sermayesi bekaretim 😅

Gerçekten acıyorum böyle kadınlara..

Back
X