Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bir yaş farkı yokki adam 25 yaşında kadında 30lu yaşlarda. Birde 25 yaşında biri artık çocuk değildir bilginize arada 20 30 yaşta yok o yüzden tuhaf falan değil. Ayrıca gece kulübünede gidebilir baya damgalama ya çalışmışsınız kadını.Yok o değil onla 1 seneye yakin konusmustuk zaten. Bu yeni tanistigim biriydi ama sonradan farkli kisilerle takiplesmeye basladi ilgisini kesti takiplestigi kadinlardan biri de bahsettigim kisiydi muhtemelen ilgisi var slhbeti kestim zaten ama insana tuhaf geliyor yani hem de kendisinden buyuk
Nasıl yanisizin yazinizdan anladığım kadarıyla: siz Tofaş kafası; 30 yaşında, iş güç sahibi, başka ülkeden de vatandaşlığı olan, güçlü bir görünüm veren diğer kadın Ferrari.
Eee muhabbetiniz de sarmiyor.
Adam sizi ne yapsın?
Elinizde kalan tek şey 5yila miadını dolduracak yaşınız.
Size tavsiyem; bu beş yılda ya taze et peşinde koşan zengin bir anadolu eşeğine nikahı bastirmaniz, sonra nafaka filan ne koparirsaniz.
Ya da bu kafayı değiştirinm
Gece kulübüne gitmek aranmak mı oluyor? Ne biliyorsunuz o kadının işinde gücünde olmadığını oraya eglenmek için gitmediğini? Ne biliyorsunuz adamın tanıdığı olmadığını? Konu sahibi konuşmayı bıraktığı adamın sosyal medyada beğendini kadınlara b*k atarsa yakıştırmalar yaparsa laf sokarım.Ben neyi kastettiğinizi anladım. Bazıları sıraya girip konu sahibine laf sokmaya çalışmış ama konu boşanmış çocuklu kadın değil aslında. Konu sahibi işinde, gücünde, boşanmış ve çocuğu olan bir kadından bahsetmiyor. Ne yazık ki bazı hemcinslerimizin profili farklı. Aslında hiç evlenmemiş olup kastettiğiniz şekilde olanlar da var. Deyim yerindeyse "aranan" modeller. Burada o kadını takip eden ve beğenen erkek suçlu. O hoşlandığınız erkek dümdüz kalitesiz ve bayağı biri. Bence kurtulduğunuza şükredin.
Sevgi olabilir sex olabilir be farkeder ? Kadin sexe açıksa (ki normal) erkek arkadaşın da açıksa olabilir.Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Bu adam geçenki psikolog mu?
Hani bir haftalığına gelmişti de siz zahmet edip buluşmamıştınız.
30lu yaşlarda milf olmaz yahuBazıları milf sever bilmeyenler için milf : çocuklu bekar kadın. erkeklerin ayrı bi ilgisi var puantajına eklemek içinde takılıyor olabilir yurtdışı olanağı da var daha ne olsun
Ayrıca da senle ilişkisi kesildiyse kimle olduğu seni ilgilendirmesin üzülürsün
kendine uygun değilmişsiniz yalnızPara ya da cinsellik diyor cogu kisi ama bilmiyorum meslegi olan biri zaten. Ondan sonra zaten bitirdim tamamen ama merak ettim yani kendine uygun biri varken ne diye kendinden buyuk ya da kendisi bekarken cocuklu biriyle iliski düşünebilir ki diye
burada kadar 3 kez yazmış 3. kere k"endinden büyük" demişsinizYok o değil onla 1 seneye yakin konusmustuk zaten. Bu yeni tanistigim biriydi ama sonradan farkli kisilerle takiplesmeye basladi ilgisini kesti takiplestigi kadinlardan biri de bahsettigim kisiydi muhtemelen ilgisi var slhbeti kestim zaten ama insana tuhaf geliyor yani hem de kendisinden buyuk
Sorunun cevabı: seksMerhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye
Siz kadınları çocuk yapıp 30lu yaşlara gelince biten bir şey mi sanıyorsunuz ki? Bakın bitmemiş, kadın belki de sizin yaşayamadığınız kadar yaşıyor bu hayatı. Enerjisi ile çekmiş belli ki genç erkeği.Merhabalar internet üzerinden tanıştığım biri vardı henüz yeni bu arada. Flört gibiydik ama yeni olduğu için öyle denmez, ilgili davranıyordu telefonda konuşuyorduk sesli olarak. Farklı şehirde bu arada. Sonra soğuk davranmaya başladı ilgili davranamiyordu. Soğudum dedi bana da sohbet ilerlemiyor olmuyordiye. Ve instagram hesabına bakınca yaşadığı şehirdeki kız profillerini takip ettiğini gördüm ama yeni takip etmiş aralarından biri de çocuğu olan hesabı herkese açık olan bir kadın bunu gorunce sinirlendim biraz, 30lu yaşlarda. Her fotoğrafını beğenmiş. Kadında gece kluplerinde fotograf paylasan, yurtdisinda vatandasligi olan biri. Boşanmış sanirim ama bilmiyorum. Sohbeti bitirdik zaten yeni oldugu icin ve int uzerinden oldugu icin yogun bir duygumuz yoktu neyse ki ama begenmistim ve merak ediyorum 25 yasinda bir erkek cocugu olan kendinden buyuk bir kadinda ne bulabilir diye