genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

okuldan eve geldiğimde resmen canım çıkmış oluyor, eşimin de öyle... sadece hafta sonları dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında süslenmeye değil yemek hazırlamaya bile halim kalmıyor... bence bu eşinizin yapısıyla ilgili. benimki eşofmanla olmamı çok sever mesela... neyse ki şanslıyım:9:

iş yeri soğuksa tavsiyem küçük ıstıcılardan almanız. sıcak hava üfleyenler. ben aldım ayağımın dibinde duruyo.. ofis soğuk saf patron donuyo ben oohh sıcacık oturuyorum :1:

fiyatı da çok uygun 25TL falan..
Cok teşekkür ederim canım! Zaten var ama dolapin altında ve sürekli gelen giden olduğu için içerisi soğuyor:( sen baya keyfini biliyorsun ya:) bende aslında dolu olan şiseyi istiyorum böylece ısına biliyorum, yoksa kapı ağzında çalışınca hiç bir şey yaramıyor.
bu arada senin başın ağrımıyorumu o isiticidan?

aynen kışın zatn şıklığı sağlayan çizmeler saolsunlar ama :)))))))))) kışın aniden msafrlğe gitsem resil oluorum taytn üzerne kalın renkli çorap çekiyorum çizme uzun diye :)))))))))
ben o renkli çorapları önce giyip öyle külotlu çorap giyiyorum aklında olsun:)

Konuyu okuyunca bir kahkaha patlatıverdim ki sormayın :1:
Ben de yeni evliyim, hani eşim zaten sadelikten yanadır, beni sade halimle beğendiğini söyler, ben de ondan mı bilemiyorum ama evliliğimizin 3. 4. ayında koyvermeye başlamıştım biraz. Çok üşüyen bir insanım. Dolayısıyla özellikle kışın kat kat giyinmem gerekiyor. Bir eşofman takımım var liseden kalma -lisedeyken de oldukça kiloluydum- hala kullanıyorum eskimiyor nedense:) Fakat tabi baya büyük geliyor. Bir gün eşim " bu sana büyük değil mi, kocaman içinde kayboluyorsun" dedi, ben anlayamadım tabi, " yook sıcacık tutuyor" dedim. Sonra gitti pijama takımı aldı bana, giyindim, " aşırı derecede çok beğendi " :) Altı üstü bir pijamaydı yani, çizgili :) Sonra benim kafama dank etti tabi. Beni kırmadan uyarmanın yolunu bulmuştu. :)
Sürekli de saça dikkat et, kıyafete dikkat et, yaşanmaz öyle tabi ama uzun bir süre koyvermemek gerekir. Ki bu sadece bayanlar için değil, erkekler için de geçerlidir. :)

Bir komşumuz vardı, kışın dahi dekolte bluzle dolaşırdı evde, ben şaşırırdım ama bir bildiği varmış ;)
İkinci şahit olduğum komşumuz da öğlen eşi yemeğe geleceği zaman kıyafet değiştirir makyaj yapardı, çocukları dışarı gönderirdi :)

Yine de abartılmaması taraftarıyım,temiz olduktan sonra fazla abartılmamalı bakım konusu, o kısmı içten gelmeli :)

:1::1: ayy negüzeeell özel gün bugün yani konuda tam üzerine olmuuş ooohh güselce süslenmişssindir şimsdi çatlasın :1::1: aynen bende kışıl güsel bişi bulamıyorum bide zayıf ufak bişe olunca çok daha zor oluyor :1::1: ama yazın çok seviyorum dediğin gibii

Valla tatlım simdi dogum günüzü var, süslenir püslenir bende pişman olup rahatsız olmayı istemediğim için hazırlandım. Birazdan çıkacağım ve saçlarımla makyajimida yaparım okeydir:))
m.

ne guzel çiti pitisin!asil zayıfsan uztune kolayca bir seyler bulabilirsin, ayrıca şuan bol şeylerde cok moda olduğunu unutma:)))

bak bence sen ne yap biliyor musun, koton çorap giy, ve şık bilekleri işlemeli veya fırfırlı "şık ama" çoraplar var. onlardan çoğu siyah olsun. en iyi giden renk o :) hatta bi tane çantanda olsun sürekli ;)

Cok teşekkür ederim canım! Zaten var ama dolapin altında ve sürekli gelen giden olduğu için içerisi soğuyor:( sen baya keyfini biliyorsun ya:) bende aslında dolu olan şiseyi istiyorum böylece ısına biliyorum, yoksa kapı ağzında çalışınca hiç bir şey yaramıyor.
bu arada senin başın ağrımıyorumu o isiticidan?

:) biliyorum valla, öyle olmak lazım banane niye üşüyeyim ki.

evet biraz ses yapıyor ara ara aç hatta ayarı bile var. benim kapım da hep açık.. o sorun değil, masanın altına koy, kesinlikle faydasını görürsün. en azından ayakların üşümez.

Konuyu okuyunca bir kahkaha patlatıverdim ki sormayın :1:
Ben de yeni evliyim, hani eşim zaten sadelikten yanadır, beni sade halimle beğendiğini söyler, ben de ondan mı bilemiyorum ama evliliğimizin 3. 4. ayında koyvermeye başlamıştım biraz. Çok üşüyen bir insanım. Dolayısıyla özellikle kışın kat kat giyinmem gerekiyor. Bir eşofman takımım var liseden kalma -lisedeyken de oldukça kiloluydum- hala kullanıyorum eskimiyor nedense:) Fakat tabi baya büyük geliyor. Bir gün eşim " bu sana büyük değil mi, kocaman içinde kayboluyorsun" dedi, ben anlayamadım tabi, " yook sıcacık tutuyor" dedim. Sonra gitti pijama takımı aldı bana, giyindim, " aşırı derecede çok beğendi " :) Altı üstü bir pijamaydı yani, çizgili :) Sonra benim kafama dank etti tabi. Beni kırmadan uyarmanın yolunu bulmuştu. :)
Sürekli de saça dikkat et, kıyafete dikkat et, yaşanmaz öyle tabi ama uzun bir süre koyvermemek gerekir. Ki bu sadece bayanlar için değil, erkekler için de geçerlidir. :)

Bir komşumuz vardı, kışın dahi dekolte bluzle dolaşırdı evde, ben şaşırırdım ama bir bildiği varmış ;)
İkinci şahit olduğum komşumuz da öğlen eşi yemeğe geleceği zaman kıyafet değiştirir makyaj yapardı, çocukları dışarı gönderirdi :)

Yine de abartılmaması taraftarıyım,temiz olduktan sonra fazla abartılmamalı bakım konusu, o kısmı içten gelmeli :)

:)))))) senin eşofmanın felandamı ayıcıklıydı yoksa :1::1::1: evet benm çeevmremdede öle çok var eşi için süslenen sürekli kahkalar atan gülen cilveli bayanlar :1::1:

Eşofman hayatın vazgeçilmezi ancak çok çekici kılınabiliyor, biraz dar, içine askılı body, hafif makyaj , parfüm, dağınık topuz çok da hoş olabiliyor =)

Çalışan kadının çok fazla bir tercihi yok maalesef, insanın hali olmuyor, biraz derli toplu olmak yeterli bence, yaz mevsimi olsa çok şık ev elbiseleri falan olabiliyor ama kışın bir de üşütmek var. Temiz ve alımlıysak yeter, abartmasınlar. Sürekli kapaktan fırlamış gibi dolaşılmaz ki =)

Eşofman hayatın vazgeçilmezi ancak çok çekici kılınabiliyor, biraz dar, içine askılı body, hafif makyaj , parfüm, dağınık topuz çok da hoş olabiliyor =)

Çalışan kadının çok fazla bir tercihi yok maalesef, insanın hali olmuyor, biraz derli toplu olmak yeterli bence, yaz mevsimi olsa çok şık ev elbiseleri falan olabiliyor ama kışın bir de üşütmek var. Temiz ve alımlıysak yeter, abartmasınlar. Sürekli kapaktan fırlamış gibi dolaşılmaz ki =)

aynen canımm :))) ama süğreklide açık giyilmezkii her dk tüğler ufacıkken nasl ağda yapalım dimii kapalıykende sexy olunabilr herhalde :1::1::1:

bunların olduğu bi site varmı önerebilceiğin :1::1:

her yer site zaten. soket çorap diye araştır bak neler çıkıyo görsellerde. ayrıca şehir merkezlerinde çorap ve iç çamaşırı satan hatta ucuza satan yerler oluyo senin yaşadığın yerde rastladın mı bilmiyorum ama oralarda da oluyo her gittiğin çorapçıda sor sen :)

ayıcıklı pıjamayla yatağa gırmeyın arkadaşlar:60:
ben erkek gözüyle bakıp yazıyorum.sade şık eşofman olabılırde ayıcıklı olmaz ıtıcı gelır erkeklere:44:

:) biliyorum valla, öyle olmak lazım banane niye üşüyeyim ki.

evet biraz ses yapıyor ara ara aç hatta ayarı bile var. benim kapım da hep açık.. o sorun değil, masanın altına koy, kesinlikle faydasını görürsün. en azından ayakların üşümez.
Ben bir masam olduğunu soylemismiydim?:d ama evet doğru bir masam var, eskiden tüplu birtane vardı, eyer o cinsden bir isiticiniz varsa dikat edin.

sen keyfine bak canım, tabiki niye üşüyesin. Önerin icinde coooooook teşekkürler!!:)

her yer site zaten. soket çorap diye araştır bak neler çıkıyo görsellerde. ayrıca şehir merkezlerinde çorap ve iç çamaşırı satan hatta ucuza satan yerler oluyo senin yaşadığın yerde rastladın mı bilmiyorum ama oralarda da oluyo her gittiğin çorapçıda sor sen :)

bi pazarım var ondada nişanlıma geziyorum bişi alırken beni deli ediyor o yüzden böle ufak tefek şeyleri o olmadan netten almayı tercih ediyorum bi bakıyım tşkrler:1::1:

Back
X