Konuyu okuyunca bir kahkaha patlatıverdim ki sormayın
Ben de yeni evliyim, hani eşim zaten sadelikten yanadır, beni sade halimle beğendiğini söyler, ben de ondan mı bilemiyorum ama evliliğimizin 3. 4. ayında koyvermeye başlamıştım biraz. Çok üşüyen bir insanım. Dolayısıyla özellikle kışın kat kat giyinmem gerekiyor. Bir eşofman takımım var liseden kalma -lisedeyken de oldukça kiloluydum- hala kullanıyorum eskimiyor nedense:) Fakat tabi baya büyük geliyor. Bir gün eşim " bu sana büyük değil mi, kocaman içinde kayboluyorsun" dedi, ben anlayamadım tabi, " yook sıcacık tutuyor" dedim. Sonra gitti pijama takımı aldı bana, giyindim, " aşırı derecede çok beğendi " :) Altı üstü bir pijamaydı yani, çizgili :) Sonra benim kafama dank etti tabi. Beni kırmadan uyarmanın yolunu bulmuştu. :)
Sürekli de saça dikkat et, kıyafete dikkat et, yaşanmaz öyle tabi ama uzun bir süre koyvermemek gerekir. Ki bu sadece bayanlar için değil, erkekler için de geçerlidir. :)
Bir komşumuz vardı, kışın dahi dekolte bluzle dolaşırdı evde, ben şaşırırdım ama bir bildiği varmış

İkinci şahit olduğum komşumuz da öğlen eşi yemeğe geleceği zaman kıyafet değiştirir makyaj yapardı, çocukları dışarı gönderirdi :)
Yine de abartılmaması taraftarıyım,temiz olduktan sonra fazla abartılmamalı bakım konusu, o kısmı içten gelmeli :)