genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

O hergün bana sexy bokser ve kıyafetlerle gelecekse bende her gün ona bakımlı olurum :60: :60:

ev,iş kendimi sürekli kasamam. evde rahat ama şık olabiliriz. :34:

2,5 yıllık evliyim taze sayılır mıyım bilmiyorum ama :27:

hiç bana göre değil hele ki kışın zaten çalışıyorum eve gelince hemen giyerim pijamalarımı
bi zahmet soğuklarda da iki dirhem bi çekirdek oturmamı beklemesin
beklemiyorda zaten alıştırmayla alakalı bence

O hergün bana sexy bokser ve kıyafetlerle gelecekse bende her gün ona bakımlı olurum :60: :60:

ev,iş kendimi sürekli kasamam. evde rahat ama şık olabiliriz. :34:

şöyle bi bakıyorumda artık erkeklerde saçma sapan huylar var.. . evli arkdşlrıma gittim:) bi hanım süslü püslü diğeri tam bi klasik ev hanımı yani sade anlamında. bunun eşi diğer kadından için mutfakta eşini skştrmış şuna bak elin karıları nasıl kendine bakıyor bide sana bak dediğini duydum bi bayan için nasl incitici bi durum çok üzüLdümm aslnda birazda bu yüzden açtım bu konuyu merk ettim kimlerin ne yaptını ne düşünndüğünü

2,5 yıllık evliyim taze sayılır mıyım bilmiyorum ama :27:

hiç bana göre değil hele ki kışın zaten çalışıyorum eve gelince hemen giyerim pijamalarımı
bi zahmet soğuklarda da iki dirhem bi çekirdek oturmamı beklemesin
beklemiyorda zaten alıştırmayla alakalı bence

tazesin tabii :1::1: yazın ne yapordun peki

bence evde onunla başbaşayken hafif bir gögüs dekoltesi ya da dar bir eşofman çekici olabılıyor
onunla evdeyken bile seksi olaya ozen gosterıyorum açıkcası..
bence onemli bir nokta..... hastayken vb.olabılır ama dıger gunlerde hafif seksilik olmalı

Ben zaten kansızım , soğuktan normale göre daha çok etkileniyorum
Mesela çamaşır asmayı hiç sevmem, hem kapalı da olsa bahçe tarfı diye mekan soğuk ve çamaşırlar ıslak diye minik ellerim üşür :1:

Böyle birinin askılı geceliklerle dolaşmasını kimse beklemez herhalde kışın :27:
En güzeli ayıcıklı eşofmanlarım :16: bazen annemin ördüğü yeni gelin yeleğimi de giyerim üstüme hatta :27:
Sıcaklayınca çıkarırım ama battaniye örterim tv izlerken bile:17:

Sevgilim beni makyajsız, eşofmanlarla da gördü her türlü çok güzel olduğumu düşünüyor :) her daim bakımlı olamayabiliriz önemli olan temiz olmaktır bence, eşofman olarak gayet hoş duran şeylerde bulabilirsin.Zaten o adam seni her halinle görecek, seni her halinle sevmeli, beğenmeli ;)

şöyle bi bakıyorumda artık erkeklerde saçma sapan huylar var.. . evli arkdşlrıma gittim:) bi hanım süslü püslü diğeri tam bi klasik ev hanımı yani sade anlamında. bunun eşi diğer kadından için mutfakta eşini skştrmış şuna bak elin karıları nasıl kendine bakıyor bide sana bak dediğini duydum bi bayan için nasl incitici bi durum çok üzüLdümm aslnda birazda bu yüzden açtım bu konuyu merk ettim kimlerin ne yaptını ne düşünndüğünü

canım ıyı yapmışın konuyu açmakla:) tabıkı bır bayan için onur kırıcı eşinden o sözleri duymak.:31:

kadın dışarda değil evde bakımlı dolaşıcak.şık , temız, hoş kokmalı bır bayan.Dışarda gıyınıp süslenıp evde kendını bırakmayı ben doğru bulmuyorum.Eşimize süslenmek en güzeli dışarsı benı ılgılendırmıyor açıkcası:):121:

$DSCI0832.webp;)..........................

bence evde onunla başbaşayken hafif bir gögüs dekoltesi ya da dar bir eşofman çekici olabılıyor
onunla evdeyken bile seksi olaya ozen gosterıyorum açıkcası..
bence onemli bir nokta..... hastayken vb.olabılır ama dıger gunlerde hafif seksilik olmalı[/QUOT

ben nedense kendimi sexy göremiyorum hiç ve şu zamana kadarda görmedim hep sevimli gördüm ki geneldede öle duydum çevremden bu yüzdenmidir nedir ne yapsamda öle grmüorum kendmi ve onunda görmedini düşünüyorum bu yüzden :1::1:

Ben zaten kansızım , soğuktan normale göre daha çok etkileniyorum
Mesela çamaşır asmayı hiç sevmem, hem kapalı da olsa bahçe tarfı diye mekan soğuk ve çamaşırlar ıslak diye minik ellerim üşür :1:

Böyle birinin askılı geceliklerle dolaşmasını kimse beklemez herhalde kışın :27:
En güzeli ayıcıklı eşofmanlarım :16: bazen annemin ördüğü yeni gelin yeleğimi de giyerim üstüme hatta :27:
Sıcaklayınca çıkarırım ama battaniye örterim tv izlerken bile:17:

bende yaa ayıcıklı pijamalrı giyip battnye altına girerim direk. annem çeyizine koyucam bunu der hep :1::1: hatta çok üşürsem bide yaağıma sıcak su torbası koyuorm ohh elimede kuruyemiş :1::1:

Ben bir masam olduğunu soylemismiydim?:d ama evet doğru bir masam var, eskiden tüplu birtane vardı, eyer o cinsden bir isiticiniz varsa dikat edin.

sen keyfine bak canım, tabiki niye üşüyesin. Önerin icinde coooooook teşekkürler!!:)

aaayy kusura bakmayın.. herkezin iş yeri aynı değil tabi.. buradakileri hep masa başı işte sanıyorum da ben :1:

rica ederim. neyse mutlu günler sizeeeee :))

Biz 4 yıllık evliyiz canım...İlk zamanlarda hep eşim işden gelmeden cicili kıyafetlerimi giyip , saç , makyaj hepsini yapardım..Eşimin de çok hoşuna giderdi tabi..:16:.
Ama şimdi çocuk var , evde çok işim var.....Ama ben yine de eskisi gibi olmasa da evde şık olmaya çalışıyorum....Açıkçası dağınık saçlı ben bile kendimi beğenmiyorum :9: ve her gün olma sa da saçlarımı düzleştiriyorum...Zaten abartılı makyaj da hoş durmaz ev haliyle...Ama gözlere hafif makyaj yapabilirsin..
Bir de ev gezmelerinde ayağıma asla patik giymem yani ev ayakkabılarım vardır değişik değişik onları giyerim....Ama ben bazen kendimi salsam bile eşim beni yine de her zaman beğenir....
Yani kocişlerimiz bizi her zaman beğenmeli dimi..???:3::3::3:

canım ıyı yapmışın konuyu açmakla:) tabıkı bır bayan için onur kırıcı eşinden o sözleri duymak.:31:

kadın dışarda değil evde bakımlı dolaşıcak.şık , temız, hoş kokmalı bır bayan.Dışarda gıyınıp süslenıp evde kendını bırakmayı ben doğru bulmuyorum.Eşimize süslenmek en güzeli dışarsı benı ılgılendırmıyor açıkcası:):121:

aynen bence de öyle... eşinle biyere giderken yada evdeyken süslenmek daha hoŞ dışarda kime neyi gösteriosun ki :16:

Back
X