genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

henüz evli degilim. uzaktan iliskimizi yürütüyoruz.
yüz yüze görüstügümüzde abartili olmayacak sekilde herzaman oldugum gibi süslenirim güzel kombinlerimle giderim.
Camle görüstügümüzde ise degisiyor, bazen makyaj yapip saclarimi yapar miniler giyerim.
bazen sadece badi ve uzun etek makyajsiz ve sacim toplu görüsürüm.

her halimi begeniyormus, makyaj yapma dogal güzelligine gölge düsüyor diye imada bulunuyor :16:
sürekli camde görüstügümüz icin, camde cildi herseyi pürüszsüz gösterdigi icin gercekte beni begenmeyebilir, came alisabilir diye düsünüyordum ama
yüz yüze görüsmelerimizde seni her camde gördügümden dahada güzelsin diyor.:16:

ben cok sicak giymeyi sevmem. tayt üzerine tunik tarzi birseyler veya ten corabi üzerine gzl elbiseler giyerim.
pantolon ve esorfman tarzi seyleri sevmem. gönlüm mini elbiseler ve mini eteklerden yana :21:

yatarkende uzun t-shirt tarzi gecelik ve olmazsa olmazlarim tayt ve coraplarimi giyinirim.
herzaman feminen görünürüm :21:

bu yüzden problem olacagini sanmiyorum, ama sürekli bacak ve ayaklarimim kapali olmak zorunda olmasi problem olabilir, kilotlu corapsiz veya taytsiz duramam.

sakın yanlıs anlamayın düşüncenize saygı duyarım ama neden kendinizden ödün veriyorsunuz ki insan hangi kıyafette kendini rahat hissederse o derece kasmaz ve mutlu olur
İster calısın ister calısmayın ama kadınların işi hiçbir zaman bitmiyor...
Bence herhalinle seni beğeniyor aşkla gözlerinin içine bakıyorsa yeter
kocalarınızın size bağlı olmasını istiyorsanız dış görünüşten önce iç güzelliği ön plana cıkarın
Çok dırdır yapmayın ,asi olmayın ,kimseyi onunla kıyaslamayın ,annesi nekadar kötü olursa olsun söylenmeyi bırakın ( zamanla görüyorlar zaten)
gönlünü hoş tutun inanın diğer şeylere ihtiyac duymayacaktır..

sana sonuna kadar ama sonuna kadar katılıyorum arkadasım

ben bu dediklerini maalesef sonradan anlamıs bir insanım o da buradaki degerli arkadaslarım sayesinde

ama kocam böyle istiyor ben de mecbur kalıyorum ne yapayım... zamanla ben de öyle bakımlı olmayı sever oldum...

cok haklısın dırdırcı kadın kocasından kendısını sogutur ornek ben... daha yeni toparlayabildim... akıllanabildim...

Hayret çok şaşırdım herkes ilk kez dert olmayan birşeye açıklamalı örnekler vermiş yargılamadan :)))
Ama ben hepsini çok saçma buldum ..Eşiniz eve gelince yazları pantolonu indirip boxerla gezerken iyii,
ama kadın hem makyaj yapcak,hem de evde eşofman giymeyecek öyle mi:)))Çok komik bir bakış acısı
bu bence..Neden herşeyi hep kadın düşünecek veya yapacak anlam veremiyorum ve sadece gülüyorum
Eşiniz ne kadar dikkat ederse kadın da o kadar dikkat etmeli bence ..Adamlar evliliğin ilerleyen yıllarında
bilimum gaz çıkartmalar,ağız şapırdatmaları vs herşeyi mübah görecek ama kadın dikkat edecek ..Çok tuhafmış:))

Son düzenleme:
şöyle bi bakıyorumda artık erkeklerde saçma sapan huylar var.. . evli arkdşlrıma gittim:) bi hanım süslü püslü diğeri tam bi klasik ev hanımı yani sade anlamında. bunun eşi diğer kadından için mutfakta eşini skştrmış şuna bak elin karıları nasıl kendine bakıyor bide sana bak dediğini duydum bi bayan için nasl incitici bi durum çok üzüLdümm aslnda birazda bu yüzden açtım bu konuyu merk ettim kimlerin ne yaptını ne düşünndüğünü

ayıp etmiş. söylenmez öyle bişey, daha doğrusu öyle bir örnek verilmez. tatlı dille evinde yalnızken de ki "eşofman giymeni istemiyorum, dışarı çıkarken süslendiğin gibi evde de bana süslenmeni istiyorum". çok ayıp etmiş.

konu birazdan paçalı dona filan gelicek yani :1::1:

paçalı don muhabbeti geçmişti şekerim, unuttun mu? :)

kızlar hepiniz evlimisinizzzzzzz :1:

ben evliyim. :) 3 yıl 3 aydır :)

valaha ben makyaj yapmam hep de rahat spor giyinirim 5 yıldır birlikte oldugum kişiye bir ara sordum dedimki aşkım sence bu halim iyimi makyaj yapim mi dedim topuklu ayakkabı filan o da ben senin bu haline aşık oldum zaten dedi çok mutlu oldum gayet doğalım doğal olmak çok güzel bir şey

Valla tatlım simdi dogum günüzü var, süslenir püslenir bende pişman olup rahatsız olmayı istemediğim için hazırlandım. Birazdan çıkacağım ve saçlarımla makyajimida yaparım okeydir:))
m.

ne guzel çiti pitisin!asil zayıfsan uztune kolayca bir seyler bulabilirsin, ayrıca şuan bol şeylerde cok moda olduğunu unutma:)))

ay yookk kız bazen bi mağzaya giriyorum yakşklı bir çocuk geli,p çocuk reonuna bakalım diyince ahhahahha koptuğum an oluoorr :1::1: bol şeyleri sevmiyorum ben genelde ya iyice zayıf gösteriyor benii darda yine az çok oram buram çıkıoda bişeye benziorumm :1::1:

Biz 4 yıllık evliyiz canım...İlk zamanlarda hep eşim işden gelmeden cicili kıyafetlerimi giyip , saç , makyaj hepsini yapardım..Eşimin de çok hoşuna giderdi tabi..:16:.
Ama şimdi çocuk var , evde çok işim var.....Ama ben yine de eskisi gibi olmasa da evde şık olmaya çalışıyorum....Açıkçası dağınık saçlı ben bile kendimi beğenmiyorum :9: ve her gün olma sa da saçlarımı düzleştiriyorum...Zaten abartılı makyaj da hoş durmaz ev haliyle...Ama gözlere hafif makyaj yapabilirsin..
Bir de ev gezmelerinde ayağıma asla patik giymem yani ev ayakkabılarım vardır değişik değişik onları giyerim....Ama ben bazen kendimi salsam bile eşim beni yine de her zaman beğenir....
Yani kocişlerimiz bizi her zaman beğenmeli dimi..???:3::3::3:

anladım cnm tabiki herzaman beğenmeliler valahi parçalarımmmmm :9::9:

Ay o ev botu ne kadar tatlı öyle bende çeyizime alıyım üç beş tane bari fiyatıda süper :))
Kızlar o zaman yazın tüm seksiliğimizi gösterip kışında kabugumuza cekilecez galiba :37:
Allah tan düğünüm yazın olacak
:1:

aynen cnm düğün yaza gelior bizimde ama balayından geliyoruz ki ramazan ayına giriyoruzz :9::9::9::9:

bende bijamagillerdenim:)))))))))) Hoş bir durum değil..:) bide lojmandayım doğal olarak tüm arkadaşlarla aynı binadasınız..onlara gitmek içinde giyinmiyorsunuz:)Eşim bu durumdan şikayetçi değil..

Saçlar zaten kısa bazen acık bazende toka ıle tutturuyorum:)) benim yengem 50 yaşında evde bile pantolonla giyer..diyor vucut kendini sallıyor rahat kıyafetlerde..Kendiside incecik:)) Hic 50 yaşında görünmez en az 15 yaş genç gösteriyor:)) işin bu boyutuda var:))

aah bende okadar salaş taklıorum amaa vücut salarda kilo alırm diye ahahhaa 5 senedir kilom aynıdır:1:

esine gore degisir de bunu sen kendi esinden anlayacaksin./

benimki mesela hic sevmez surekli miniyle gezmemi ister seksi kiyafetlerle dolasmami ister ama o tarzdan uzagim ben. zamanla anladim bigun patladi bana

ben seni icerde de kapali olmani gormek istemiyorum dedi

o kadar cok makyaj malzemem var ki en ince detayina kadar.. bazilari nereye surulur bilmem yani o derece...

icimden gelir alirim ama kullanamiyorum... o maya yok o tarz yok...

bi kere esim baya patladi ofkelendi olmaz boyle suslen puslen dedi

ben de aglamistim.. neyse gidip mini falan baya bi guzel seyler aldim.. elbiseler falan.. sonra esim soka girdi... ben de tabii inanamadim kendime... cok degisik gorunuyordum olumlu bir sey ama...

360 derece donuyorlar valla dene bence... bazi seyleri yapmamiz lazim yoksa maalesef isler bozuluyor...

yani onlarada hak veriorum amaa nebiliyim miniylede evde oturlmazski kardeşm yaa :1::1::1: ne yatabilirsn ne yemek yaoablrsn rahatça misafr glse kapıyı açmak için kırk takla atcaksn felan :emir_bebek::1::1:

bende taze gelin adayı olarak şunu söylemek isterim:) evliliğin ilk yıllarında mümkün olduğunca bakımlı ve sexy giyinmek lazım evde... üşüsen de rahat olmasanda ... çünkü erkek bakımlı kadın görmek istiyor... ama makyajlı kadın değil:) bana birsürü tavsiyeler söyleniyor bu aralar.... evin içinde jartiyerle de gezilmeli mini şortla da eşofmanla da... ama sadece eşofman olmamalı.... kadın olmak hep fedakarlık gerektirir.. erkeğin gözü dışarı kaymasın:) allah saklasın.......:) gerçi bu insanın içinden gelmeli:) ah biz yay burçları fazla mı şeyiz ne :)

ilk sıralar zaten yaparız ayol :1::1: sonçta cici mayları insan özenir zaten giyinip kuşanmaya eşine güsel grünmeye güsel şeyler duymaya ama nereye kadar :16:

Hayret çok şaşırdım herkes ilk kez dert olmayan birşeye açıklamalı örnekler vermiş yargılamadan :)))
Ama ben hepsini çok saçma buldum ..Eşiniz eve gelince yazları pantolonu indirip boxerla gezerken iyii,
ama kadın hem makyaj yapcak,hem de evde eşofman giymeyecek öyle mi:)))Çok komik bir bakış acısı
bu bence..Neden herşeyi hep kadın düşünecek veya yapacak anlam veremiyorum ve sadece gülüyorum
Eşiniz ne kadar dikkat ederse kadın da o kadar dikkat etmeli bence ..Adamlar evliliğin ilerleyen yıllarında
bilimum gaz çıkartmalar,ağız şapırdatmaları vs herşeyi mübah görecek ama kadın dikkat edecek ..Çok tuhafmış:))

siyahbeyaz; kimsenin yargılamadan cevap vermesine bende çok şaşırdım :1:

diğerlerinde çok katılmadığıımı belirtmem de sakınca yoktur umarım :) ne biliyim kadın dediğin biraz daha ön planda olmalı sanki..

neticede full makkaj, balo kıyafetleriyle evde gezmez zaten kimse..

sadece biraz daha özenli olmalı. diz izi yapmış pijamalar ve ağzı gözü bir yerde bluzlar olmasa yeter bence.

üzerinde çamaşır suyu vs lekesi barındırmayan,temiz,ağzı gözü başka tarafa kaymamış ,derli toplu eşofmanlarımı giyerim.

hiç öyle kasamam bakımlı olacağım diye.

temizlik en büyük bakım bence.

ev hanımlarına lafım yok,onlar belki evde de makyajlı dolaşabilirler ama biz her gün eşimle birlikte çıkıp işe gidiyoruz.

makyajlı,etekli,elbiseli görüyor yeteri kadar,evde görmese de olur.

ve de en önemlisi kendisi şu an dev gibi polar eşofmanlarıyla tv seyrederken ben uğraşamam güzel görüneyim diye,keyfime bakarım:8:

yani dimiii salaş eşfmanlrı giyip anca tv karsısna geçiolar bizde yanlarında süs bebeği gibi kasılalımm :9::9:

Bence fazla salaşlık iyi değil erkeğin gözü dışarı kayar... Hatta sırf kaymakla da kalmaz eşini meşini sallamaz valla söyleyeyim.

Evlenince salan kadınlara akıl sır erdiremiyorum zaten, nasıl işse artık... Insan kendini önemsemezse hiçbir şeyi önemsemez...

Benzer olarak sevgilisi, eşi kadar yemek yiyen kadınları da anlamıyorum... "Benim sevgilim, eşim çok yiyor. Ben de onunla kilo aldım." Bu nasıl bir saçmalıktır? Bir kere o erkek, tabii ki yiyecek, aynı iştahla yerseniz bir süre sonra adam içinden kötü şeyler geçirmeye başlar ne o öyle askerlik arkadaşı gibi... Gırtlağınıza da sahip çıkmalısınız kısacası...

Benim aşkım "Seni salaş görmek istiyorum, böyle rahatsız oluyorum" diyip zorla pijama giydiriyordu bana haha... Adam aşırı bakıma, süse düşkündü yalnız, ben de o yapıda bir insan olduğumdan artık onda beni biraz da salaş görme isteği doğmuştu :)) Ama tabii giydiğim pijamalar bile şu an marka ismi vermeyeyim ama kıyafet fiyatındadır. Önemli olan her giyimin göze hoş gelenini tercih etmektir, yüzünüz gözünüz makyajsızken de bakımlı olabilirsiniz. Kaşınızı, manikürünüzü, pedikürünüzü, cilt bakımınızı, dip boyanızı vs ihmal etmeyince gayet de makyajsız da bakımlı oluyorsunuz... Işte öyle kızlar... Bakım dediğiniz makyajdan geçmiyor bunu bilin önce...

Son düzenleme:
Back
X