Genç Çiftlerin Dikkatine-Tatil Derdi

JewelryBonney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
3.010
9.325
158
Merhaba Kk ahalisi,
Benim, daha doğrusu sevgilim ve benim tatil planımızla ilgili sorunumuz var. Bu yaz Olimpos'taki Bungalowlarda güzel ve uygun fiyatlı oluşu sebebiyle bir haftayı geçmeyecek bir tatil yapmak istiyoruz. Ancak bazı ailesel sebeplerden dolayı baş başa gidemiyoruz. Bizimle aynı dertten muzdarip olan veya olmasa da bu tatili düşünen bir çift arıyoruz. Çevremizde tatil planı uyan bir çift bulamadık, şansımıza birlikte gidebileceğimiz kişiler de ayrıldı. Biz de tanıdık olmasa da birlikte gidebileceğimiz bir çift arayışına geçtik. Birlikte takılmak zorunda değiliz kesinlikle, planlar farklı olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kızlar ve erkekler ayrı kalıyormuşçasına göstererek çift - çift kalmak. Malum bazı aileler baş başa gidip kalmaya karşı çıkıyor.

ailenize hıc tanımadığınız bir kızı mı gostereceksınız ben bu kızla giidyorum dıye

İyi de böylesi güvenli mi sizce?
Ayrıca aileniz demeyecek mi bunlar kim tanıdık değil vs?
İlla birileriyle gitmek istiyorsanız ayrılanları barıştırın

Birilerinin aklına yatarsa az buçuk samimiyet oluşur. Bu sayede aileye karşı tarafin arkadaşı olarak gösterilebilir. Sevgilim, onlar Jewelry'nin arkadaşı der misal.
Güvenli oluşu şans işi, bir kumar oynuyorum şu an Ama zaten birlikte kalınmayacak, -mış gibi yapılacağı için pek risk yok sanırım.
Ayrılanlar barışmaya niyetli gibi durmuyor :, (

Zaten olay tamamen mantıksız.
Kim tanımadığı insanlara güvenip gitsin.. Niye gitsin? Niye güvensin yani.. Ailene her halukarda zaten yalan söyleyeceksin kız kıza kalıcaz diyecekmişsin , sevgilimle gidiyorum deme sen de, kız arkadaşlarımla gidiyorum demen daha mantıklı değil mi sence de?

Arkadaşım anlatmıştı

Sevgilisi ile okuduğu şehirden ailesinin yanına geliyor babası almaya geleceği için yanında oturmamalı

Aynı şekilde bir çift bulup terminale yakınlarında yer değiştirmişler

Bunu duyunca inanamamıştım sevgilisi sınıf arkadaşı idi birlikte gelseler ne olurdu ki belki ailesi de bir şey demezdi hep önyargılar yalana itiyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…