- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi JewelryBonney
-
Çok haklısın. Biraz da toplum baskısı vardır. İçten içe akıllarına yatsa bile elaleme ne deriz düşüncesi ile reddediyor olabilirler.
Ama bence bu şekilde risk alma. Tatile çıktığını hiç söyleme, şehir dışındayken bir kaçamak yap daha iyi. Örneğin 2 hafta okuduğun şehre falan gitmen gerekmiş olsa?
Tatil sabahı kendimizi küvette. buzlu suda bulmucagımız ne malum
Bu arada neden çift sen ailenin bildiği bir arkadaşınki adını diyeceksin Ayşe ile gidiyorum sevgilin de kendi arkadaşları ile gittiğini söyleyecek
Olimposta kimse kayıt vs tutmaz ki odada birlikte kaldık derdi olsun
Tanistirdim coktan. Ona güveniyorlar. Bana güveniyorlar mi bilemem işteAilemin dediği atesle barut yan yana durmaz gibi bir sey. Zaten tatilde birlikte kalmasak bile öyle bir sey olacaksa gece gündüz pek çok yerde olur sonuçta, ben de bunu anlamiyorum.
Asistan hatun elifle kocasini alAyni efsane aklima geldiama tatil ortaminda hiçbir iliskimiz olmaz diye düşünmüştüm. Rastgele birilerine de zarar verebilirler.
Valla derdine bir çözümüm yok ama, bizde nişanlıyken eşimle gitmiştik. Ege-Akdeniz turuna çıktığımızda 2 gece konaklamıştık. Harikaydı, özellikle gece sahil ,ay ve mehtap harika, sahile inen yol korkutucu olsa da ,buna değer.
Bir an kendimi azmettirici gibi hissettim...
Elif bir bahane bulur saçımı başımı yolar.Asistan hatun elifle kocasini al
Ailem fotoğraf falan isteyebilir meraktan. Bu yüzden görünürde bir erkek bir kız daha olmalı en azından. Ayrıca sadece herhangi bir kız erkek arkadaş bulursak da onları aynı odada kalması mümkün olmayabilir. Çiftler bu yüzden uygun seçenek oluyor.
Düşünmedim değil. Ama ailem de kurnaz, gitmeden önce cesitli kontroller yapabilirler. Bir de bulamama ihtimali var. Her açıdan riskli ve foyası ortaya çıkmaya müsait elimdeki planlargittiğinizde orda bulsanız..
Can'ım bu sene bizde Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz ama biz size uyamayız ki çocukluyuz bizAilem fotoğraf falan isteyebilir meraktan. Bu yüzden görünürde bir erkek bir kız daha olmalı en azından. Ayrıca sadece herhangi bir kız erkek arkadaş bulursak da onları aynı odada kalması mümkün olmayabilir. Çiftler bu yüzden uygun seçenek oluyor.
Ya anlaşılmaz sen benim dediğimi dinle.
Biz de gitmiştik sevgiliyken tatile.
Ben başka bir arkadaşla gittik demiştim baya baya sevgilimle gitmiştim.
Gitmeden sevgilimi bavuluyla arkadaşım bir foto çekildi. Ege turu başlar diye paylaştık. Arkadaşım da o paylaşımı ailesine kapadığı için altına ne oluyoruz tarzı yorum gelmedi. Sonra yedekli bir kaç yakın çekim selfie falan aldık. Ben iki gün arayla arkadaşlaymış gibi onu etiketleyip paylaştım. Bir de atıyorum sevgilimle sahilde bira içtiğimizde mesela yada kahve içtiğimizde falan fincanı kadehi falan çekip yine o kız arkadaşımı etiketledim. Az da değil onbeş gün idare ettim böyle
Sadece arkadaşın güvenilir olsun yeter buradan bulma ihtimalinden daha yüksek
Mukemmelmis
Ailemin aşırı kurnaz oluşu beni tedirgin ediyor. Güzel idare etmek lazım.
Ailemi asla böyle bişeyle kandıramam ama kandırabilsem sevgilimle bir düşünürdükBir de aynı odada, evde kalinmayacak tabi. Tatil yerinde tanışmış olmaktan pek bir farkı yok bence. Herkes ayrı ayrı kalacak kendi sevgilisiyle ayrı bungalowlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?