Genç Çiftlerin Dikkatine-Tatil Derdi

Okulum da ailem de aynı şehirde, ailemle kaliyorum bu yüzden fazla göz önündeyim ne yazık ki.

Yok valla basbaya diğer oteller gibi kimliklerle kayıt ediyorlar giren kişileri. Eşimle sevgiliyken gitmiştik ikimizin de kaydını yaptı.
Bilgi paylaşmazlar ama o konuda sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ama ikisi aynı şey değil.
Birini tahmin yürüterek düşünüp dururken diğerine kendileri yollamış olacaklar.
Bunu genelde aileler hoş karşılamaz.
Ailemi üzmemek adına ben yalan söylemezdim.
Şahsen yalan söylemeniz çok saçma.
Seçtiğiniz yol tehlikeli ve yanlış. Sanırım gençlik ateşi.
Neticede ateşle barut evet yan yana durmaz

İşte o doğal hayatı korumaları dışında cezbedici bir yer değil. Yıldızları izlemek 10 numara. Sahile telefonların flaşlarıyla gidiyorduk.

Yalnız karanlıkta burnunun ucu bile görülmediğinden sahilde öpüşen bir çifte çarpıp düşme tehlikesi her zaman var o konuda uyarmadı demesin konu sahibi.
Biz en karanlık gecede gitmişiz herhalde?

Sen ayrı oda tut, sevgilin ayrı bi oda.
Öyle ayrı ayrı giriş yapın.
Sonra sen ya da o birinizin odasında kalırsınız. Ailene de arkadaşlarla gittim dersin. Biçok arkadaşım bu şekilde tatile çıktı sevgilileriyle.

gittiğinizde orda bulsanız..

Can'ım bu sene bizde Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz ama biz size uyamayız ki çocukluyuz biz

Ya anlaşılmaz sen benim dediğimi dinle.
Biz de gitmiştik sevgiliyken tatile.
Ben başka bir arkadaşla gittik demiştim baya baya sevgilimle gitmiştim.
Gitmeden sevgilimi bavuluyla arkadaşım bir foto çekildi. Ege turu başlar diye paylaştık. Arkadaşım da o paylaşımı ailesine kapadığı için altına ne oluyoruz tarzı yorum gelmedi. Sonra yedekli bir kaç yakın çekim selfie falan aldık. Ben iki gün arayla arkadaşlaymış gibi onu etiketleyip paylaştım. Bir de atıyorum sevgilimle sahilde bira içtiğimizde mesela yada kahve içtiğimizde falan fincanı kadehi falan çekip yine o kız arkadaşımı etiketledim. Az da değil onbeş gün idare ettim böyle
Sadece arkadaşın güvenilir olsun yeter buradan bulma ihtimalinden daha yüksek

Mukemmelmis
Ailemin aşırı kurnaz oluşu beni tedirgin ediyor. Güzel idare etmek lazım.

Saçmasapan bir yer, hiç beğenmedim.

Siz de farklı hayallere kapılmayın. Böyle güzel anları eşinizle yaşayın derim

Bu kadar dert olacak ne var ya gerçekten kafaya koymuş gidecek yalan söyleyecek ve ailesi bunu aslında bildiği halde bilmiyormus gibi yapacak :) Türk filmi gerçekten. Ablam sen okul harclıklarından para biriktir de orada fotolarda görünecek insan kiralarsın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…