Genç Çiftlerin Dikkatine-Tatil Derdi

+1
3. sayfa haberi geliyorum diyor bazen. Toplumumuz iyice manyadı son günlerde keserler vallahi gitme jewelry gitme.

bakın yıllarca eşimle aynı evde yaşadım babam geldiğinde kendisini odaya kitleyip o oda boş demişliğim var eskinden bana yürek yemiş derlerdi ama sizin yaptığınızı yapacak yürek yok bende.

hiç tanımadığım insanlar ile tatil planı yapmam ne alaka ya bari kendi arkadaş çevrenden birilerini uydur ne cesaret?
ya aramızda ruh hastası biri varsa ? seninle tatile gidip orda sana bişey yapmaya kalkarsa ya bu yazını okuyup salağın biri sana mesaj atarsa kandırırsa vs vs öyle uzar gider ki liste..

aman diyim uzak dur. gerekirse gitme ama böyle de bişey yapma.

ne çeşit ruh hastaları var haberin yok galiba ?

Aslında rastgele ciftler düşünmedim. Bizim gibi universiteli olan ve iyi okullara giden birileri çıkarsa onlarla tanışıp konuşmak ve aklımıza yatarsa bu sekilde bir anlaşma yapmak amacimiz.

Aslında rastgele ciftler düşünmedim. Bizim gibi universiteli olan ve iyi okullara giden birileri çıkarsa onlarla tanışıp konuşmak ve aklımıza yatarsa bu sekilde bir anlaşma yapmak amacimiz.
Bir de aynı odada, evde kalinmayacak tabi. Tatil yerinde tanışmış olmaktan pek bir farkı yok bence. Herkes ayrı ayrı kalacak kendi sevgilisiyle ayrı bungalowlarda.

Bu cevabınız beni güldürdü ya, kusura bakmayın. =) Yani nereden bileceksiniz doğru bilgi verdiklerini. Öğrenci belgesi mi isteyeceksiniz, başvuru formu mu doldurtacaksınız? Bence ya baş başa gidin ya da hiç gitmeyin. Bilmediğiniz etmediğiniz insanlara bulaşmak her türlü sakat iş.

Jewelry bombasın yahu. Ailen erkek arkadaş olaylarına nasıl bakıyor? Tanıştırdın mı? Ilımlılarsa bence dürüstçe tanıştır, bir yemek yiyin filan. Sonra izin almayı dene.

İnsanların dışgörünüşlerine, mevki-statülerine bakmak herzaman doğru sonuç vermez. Düzgün görünüp içinde ne pislikler barındıran insanlar var. Aman diyim riske atmayın kendinizi.
Normalde bile insan arkadaşını gerçekten tanıması için birlikte tatile çıkmaları gerekirken, hiç tanımadığın birileriyle tatile çıkmak kendini riske etmiş kumar olur.

Jewelry bombasın yahu. Ailen erkek arkadaş olaylarına nasıl bakıyor? Tanıştırdın mı? Ilımlılarsa bence dürüstçe tanıştır, bir yemek yiyin filan. Sonra izin almayı dene.
Tanistirdim coktan. Ona güveniyorlar. Bana güveniyorlar mi bilemem işte Ailemin dediği atesle barut yan yana durmaz gibi bir sey. Zaten tatilde birlikte kalmasak bile öyle bir sey olacaksa gece gündüz pek çok yerde olur sonuçta, ben de bunu anlamiyorum.

Ya samimi bir kız arkadaşın idare eder onu.
Yani gitmese bile gidiyormuş gibi ayak yapacak.
Hatta bavulla foto çekilirsiniz fln bir iki selfie de yedekli alırsınız. Foto isterlerse koyarsınız malum selfie de arkası net olmuyıor

Maziyi hatırladım.
Biz de sevgiliyken Olimpos'a tatile gitmiştik. Daha yakın bir yere gittiğimizi söylemiştik.
Ama doğası dışında memnun olmadım Olimpos'tan. Sıkıcıydı ama biz aşktan farkında değildik tabi.

Çok haklısın. Biraz da toplum baskısı vardır. İçten içe akıllarına yatsa bile elaleme ne deriz düşüncesi ile reddediyor olabilirler.
Ama bence bu şekilde risk alma. Tatile çıktığını hiç söyleme, şehir dışındayken bir kaçamak yap daha iyi. Örneğin 2 hafta okuduğun şehre falan gitmen gerekmiş olsa?

Heh süper fikir bence!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…