- 23 Ağustos 2012
- 51.588
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.146
- 898
- Konu Sahibi JewelryBonney
-
Gitme cherryy!
Gerçekten ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Cesaretinize hayran mi kaliyim böyle bir teklifin saçmalıgına hayret mi edeyim yoksa altında art niyet mi arayayim şaşırdım kaldım doğrusu. Neyse. Böyle bir yapmayın.
+1kiz kararini vermis
kaliyim mi diye sormuyor guvenli mi demiyor
varsa gitmek isteyen yazsin bence
neden herkesi elestirme meraki anlamiyorum
konu sahibi bence tatil forumlari var onlara bakabilirsin
ilan verilen
bakın yıllarca eşimle aynı evde yaşadım babam geldiğinde kendisini odaya kitleyip o oda boş demişliğim var eskinden bana yürek yemiş derlerdi ama sizin yaptığınızı yapacak yürek yok bende.
hiç tanımadığım insanlar ile tatil planı yapmam ne alaka ya bari kendi arkadaş çevrenden birilerini uydur ne cesaret?
ya aramızda ruh hastası biri varsa ? seninle tatile gidip orda sana bişey yapmaya kalkarsa ya bu yazını okuyup salağın biri sana mesaj atarsa kandırırsa vs vs öyle uzar gider ki liste..
aman diyim uzak dur. gerekirse gitme ama böyle de bişey yapma.
ne çeşit ruh hastaları var haberin yok galiba ?
Bir de aynı odada, evde kalinmayacak tabi. Tatil yerinde tanışmış olmaktan pek bir farkı yok bence. Herkes ayrı ayrı kalacak kendi sevgilisiyle ayrı bungalowlarda.Aslında rastgele ciftler düşünmedim. Bizim gibi universiteli olan ve iyi okullara giden birileri çıkarsa onlarla tanışıp konuşmak ve aklımıza yatarsa bu sekilde bir anlaşma yapmak amacimiz.
Bu cevabınız beni güldürdü ya, kusura bakmayın. =) Yani nereden bileceksiniz doğru bilgi verdiklerini. Öğrenci belgesi mi isteyeceksiniz, başvuru formu mu doldurtacaksınız? Bence ya baş başa gidin ya da hiç gitmeyin. Bilmediğiniz etmediğiniz insanlara bulaşmak her türlü sakat iş.Aslında rastgele ciftler düşünmedim. Bizim gibi universiteli olan ve iyi okullara giden birileri çıkarsa onlarla tanışıp konuşmak ve aklımıza yatarsa bu sekilde bir anlaşma yapmak amacimiz.
okula ilan as ordan bul, hatta o tarih için gezi düzenle, kişi sayısına göre rezervasyon yaptırır indirim de alırsın
Aslında rastgele ciftler düşünmedim. Bizim gibi universiteli olan ve iyi okullara giden birileri çıkarsa onlarla tanışıp konuşmak ve aklımıza yatarsa bu sekilde bir anlaşma yapmak amacimiz.
Tanistirdim coktan. Ona güveniyorlar. Bana güveniyorlar mi bilemem işteJewelry bombasın yahu. Ailen erkek arkadaş olaylarına nasıl bakıyor? Tanıştırdın mı? Ilımlılarsa bence dürüstçe tanıştır, bir yemek yiyin filan. Sonra izin almayı dene.
Güzel fikirYa samimi bir kız arkadaşın idare eder onu.
Yani gitmese bile gidiyormuş gibi ayak yapacak.
Hatta bavulla foto çekilirsiniz fln bir iki selfie de yedekli alırsınız. Foto isterlerse koyarsınız malum selfie de arkası net olmuyıor
Çok haklısın. Biraz da toplum baskısı vardır. İçten içe akıllarına yatsa bile elaleme ne deriz düşüncesi ile reddediyor olabilirler.Tanistirdim coktan. Ona güveniyorlar. Bana güveniyorlar mi bilemem işteAilemin dediği atesle barut yan yana durmaz gibi bir sey. Zaten tatilde birlikte kalmasak bile öyle bir sey olacaksa gece gündüz pek çok yerde olur sonuçta, ben de bunu anlamiyorum.
Heh süper fikir bence!!!Ya samimi bir kız arkadaşın idare eder onu.
Yani gitmese bile gidiyormuş gibi ayak yapacak.
Hatta bavulla foto çekilirsiniz fln bir iki selfie de yedekli alırsınız. Foto isterlerse koyarsınız malum selfie de arkası net olmuyıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?