Genç kız bir tomar parayı görünce...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Genç kız bir tomar parayı görünce...

http://www.milliyet.com.tr/Milliyet...bir-tomar-parayi-gorunce----n0YlrKSr7X6T.html

Gencin tanışma teklifini kabul etmeyen kız, çocuğun bir evsize vermek için cebinden bir tomar para çıkardığını görünce fikrini değiştirdi. Fakat genç, olayın kamera şakası olduğunu söyleyip elindeki paraları kızın yüzüne fırlattı. Yaşanan durum karşısında rezil olan kız ise çocuğun yüzüne tükürerek kaçtı. milliyet

video düzmece geldi, kadınların para meraklısı olduğunu kanıtlıcaklar ya, sanki erkekler değil

bence de video duzmece ... sacma olmus

Ben de şunu düşündüm, o kız hiç durmuyordu, sonra durup adamın evsize para verip vermeyeceğini bilmeden beklemeye başladı, hayır yani niye beklesin ki.... ordan düzmece gibi geldi. Ancaaaak bu durum videonun gerçekliliğini kaybettirmiyor malesef ... yani gerçek değilse bile gerçek

KOMİK AMA ACI

böyle çok video var hadi bu düzmece diğerleridemi?
national geographic bile deney yaptı kabul edelim yani kadınlar parayı sever burada bile para için evlenen kaç kadının konusu var gerçi ben para için evlendim demiyorlar açık açık ama anlıyorsunuz konudan.

Sahtede olsa sanki yalan mı ?
Ben böylelerine de şahit oldum. Bir kadınlar böyle olsa iyi erkeklerde jigolalık yapıyor

Gavurun da kezban'ı varmış

valla kadınlar ne kadar seviyorsa erkeklerde o kadar seviyor bence

evet orası saçma olmuş zaten hem erkek arkadaşım var diyo yüzüne bakmıyo, hem evsiz adamın konuşmasını dinliyo, bas git madem

neyi ispatlamaya çalışıyolar para bu kim sevmez hele bu devirde ...sanki kimsenin bilmediği birşeyi ortaya çıkarmışlar gibi....

ben bi belgeselde izlemistim ... cok yakisikli olmayan bi adama boyle spor tarzinda giydirdiler ve adami kalabalik bi yere getirdiler ... yoldan gecen bayanlara sordular bu beyle cikarmisiniz diye ? hicbiri kabul etmedi ( ayrica adamin isinide copcu olarak belirtmislerdi bayanlara yanlis hatirlamiyorsam) sonra ayni adami ceket takim ve fiyakali bi gozlukle ayni yere getirdiler ( iside is adami gibi biseydi ) bayanlarin cogusunun hosuna gitmisti

insan fıtratı işte kadın erkek değil ki, aynı şeyi kadınlar için yapsınlar, kötü giyinmiş bi kadın gelsin, bi de aynı kadın moda dergisinden fırlamış gibi giyinip gelsin bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…