Genç Kızlar Buyrun Sohbete

Ben geldim kızlar bayanssulusmile

ama hemencecik kaçıyorum bugün çok fena yoruldum ya :2:
yarın erken kalkarım inşallah. :Saruboceq:
görüşürüz opuyorumnanaktan

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın

selam canım
ben niye göremiyorum ne mesajı bu
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Simdi baktım silmişler konuyu ya
Şu göğüs büyütücü hap reklamı var ya,kocaman kocaman göğüsler.O reklamdan rahatsız olan bir arkadaş başlık açmıştı,biz de rahatsız olduğumuzu yazmıştık.Doro'nun da mesajı vardı o konuda.
Doro'yu örnek göstermiş Kazen.Profil resmini filan(orda da kadının gögüsleri gözüküyor ya)
Öyle yani.

göremiyorum canım

Doro, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1. Başka bir Kullanıcının yazmış olduğu Mesajı değiştirmek veya Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış veya Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
3. Bu bölüme sadece KK Kulüp Kart sahiplerine paylaşım hakkı verilmiş olabilir. KK Kulüp Kart detaylı bilgi için tıklayın.

bu çıkıyo noldu ki

aa evet silmişler konuyu. beni neden örnek gösterdiğini de anlamadım zaten. kazen benden alıntı yapmış. ben de cevap yazmıştım. sonra kapanmış konu.

benim o topiğe ilk mesajım '' o reklamdan niye rahatsız oldunuz anlamadım ama benim de rahatsız olduğum reklam ter kokusuna son reklamı, midem bulanıyor'' demiştim, kazen onu alıntılamamış diğerlerini alıntılamış haksızlık yaptı bana bence. ben de rahatsız oluyorum şu göğüs reklamından annem o ne diyo utanıyorum ama o reklam kaldırılsın falan da demedim. aman saçma sapan iş ya banane naparlarsa yapsınlar fikrimi belirtmicem bi daha hiçbi konuda. :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…