Genç Kızlar Buyrun Sohbete

hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan

ben de mi belirtmesem acaba fisfisfis
En son pro kart konusunda birşeyler demiştim,Kazen servise gitti,gelince ayrıntılı yazacaktı konu silinmiş benneyaptımki

geçen gün beni de gördü babam sayfaya bakarken
o ne ya falan dedi ama geçiştirdim reklam işte bişey değil diye

kocaman göğüs reklamıyla benim avatarımda görünen kızın hafif çatalı bir mi allah aşkına bence yersiz bir benzetmeydi

annem benim avatarımı nerden görcek ancak sayfada gezinirken benim bi yorumuma denk gelecek de sol taraftaki küçük avatarımı görcek onun çatalına bakcak o ne dicek yok artık

ama biz forumun neresinde dolaşırsak dolaşalım bu göğüs reklamı açılıyor.

ben de aynen böyle yazdım ama çok mantıklı bi konuşma olduğu için konu silindi heralde kimse benim savunmamı okuyamadı haksız durumuna düştüm :1ninca:

Ben okudum canım merak etme
Ya ama o minicik avatarla kocaman reklam resmi bir mi yani? O söylemese ben farketmemiştim bile senin avatarını.

ben de sana katılıyorum doro
sen haklısın düşüncende ayrıca senin gibi birçok kişinin avatarında da öyle bişey vardır mutlaka
ama o göğüsler kadar dikkat çekeceğini sanmıyorum
belli bir zaman sonra değişiyor zaten reklamlar...

Ben okudum canım merak etme
Ya ama o minicik avatarla kocaman reklam resmi bir mi yani? O söylemese ben farketmemiştim bile senin avatarını.

kimse fark etmedi zaten öyle olsa ben o topiğe rahatsız olduğumu yazdığımda herkes bana ''sen kendi avatarına baksana önce!'' derdi :) aman neyse ya ama bi daha yazmıcam bu tarz sorunlara yorumumu. a.s

sağol canım gerçekten öyle ben de biliyorum daha kötü avatarlar, ama sorun benim avatarımın örnek gösterilmesi değildi, başkasının avatarı da örnek gösterilebilirdi. avatarla reklamın bir tutulması yanlıştı bence :1rolleyes:

ben de giremedim o konuya kapanmış galiba
neyse neler yapıyorsunuz kızlar nasılsınız?

evde olmak daha iyi kesinlikle
öğlen çarşıya çıktım bayılacaktım sıcaktan:bbo:

ben girmek istiyorum ama kızarlar evdekiler
zaten iyice gözlerine batıyorum artık
sevgilim var diye düşünüyolar heheh

ben yalnız kalkacağım zaten odamda görmezler:)
girebilirim ama konuşacak kimse olmazsa durmam tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…