- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktanselamlarrr
aa evet silmişler konuyu. beni neden örnek gösterdiğini de anlamadım zaten. kazen benden alıntı yapmış. ben de cevap yazmıştım. sonra kapanmış konu.
benim o topiğe ilk mesajım '' o reklamdan niye rahatsız oldunuz anlamadım ama benim de rahatsız olduğum reklam ter kokusuna son reklamı, midem bulanıyor'' demiştim, kazen onu alıntılamamış diğerlerini alıntılamış haksızlık yaptı bana bence. ben de rahatsız oluyorum şu göğüs reklamından annem o ne diyo utanıyorum ama o reklam kaldırılsın falan da demedim. aman saçma sapan iş ya banane naparlarsa yapsınlar fikrimi belirtmicem bi daha hiçbi konuda. :1ninca:
geçen gün beni de gördü babam sayfaya bakarken
o ne ya falan dedi ama geçiştirdim reklam işte bişey değil diye
kocaman göğüs reklamıyla benim avatarımda görünen kızın hafif çatalı bir mi allah aşkına bence yersiz bir benzetmeydi
annem benim avatarımı nerden görcek ancak sayfada gezinirken benim bi yorumuma denk gelecek de sol taraftaki küçük avatarımı görcek onun çatalına bakcak o ne dicek yok artık
ama biz forumun neresinde dolaşırsak dolaşalım bu göğüs reklamı açılıyor.
ben de aynen böyle yazdım ama çok mantıklı bi konuşma olduğu için konu silindi heralde kimse benim savunmamı okuyamadı haksız durumuna düştüm :1ninca:
Ben okudum canım merak etme
Ya ama o minicik avatarla kocaman reklam resmi bir mi yani? O söylemese ben farketmemiştim bile senin avatarını.
ben de sana katılıyorum doro
sen haklısın düşüncende ayrıca senin gibi birçok kişinin avatarında da öyle bişey vardır mutlaka
ama o göğüsler kadar dikkat çekeceğini sanmıyorum
belli bir zaman sonra değişiyor zaten reklamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?