Genç Kızlar Buyrun Sohbete

doro eğer ben öyle 1 sene kullanıp sonra söyleyecektim valla ne yapardı acaba banaeyvahedigeldismile
1 pakete çok sinirlendi 1 sene kullanmama düşünmek bile istemiyorum

doro eğer ben öyle 1 sene kullanıp sonra söyleyecektim valla ne yapardı acaba banaeyvahedigeldismile
1 pakete çok sinirlendi 1 sene kullanmama düşünmek bile istemiyorum

ben zaten 1 senedir içiyorum demicem ki
yazın beni çok sinirlendirmiştin o zaman babamınkinden içmiştim sonra içer oldum dicem naniknanik

zaten o lisede erkek arkadaşlarıyla denemiş ben hiç denemedim lisede kötükedihüso
bi kere de yanımızda bir arkadaşı vardı
o sigarayı paketten çıkarırken kırdı
sevgilim de kırılan sigarayı aldı içti ben bi şey demedim

bi kere de birlikte 1 er tane içmiştik denemek için ben ısrar etmiştim deneyelim diye gamyoncuiremsu

aaa ne fenasın kız sen bırakacağına ona da başlatacaksın.korkulur senden:roflol:

içelim yaa
fani dünya
2 yıl daha fazla yaşasam nolcak sanki sempatiksalakcinni
barda falan iyi olur keyif çatarız birlikte :içelim:
zaten günde 1 paket içelim demiyorum ki yemekten sonra bi de barda içsek yeter özeniyo insan -tatlicadiarzu- rahatlatıyo biraz da meret benneyaptımki

kız öyle uydurma doğru söyle bari gerçekten yaptığın şeye kızsın nasılsa böyle desen de kızacakdelikafadulden

o 2 senede kim bilir neler göreceksin
benim babaannem de sigara yüzünden kanserden ölmüş yüzünü bile hatırlamıyorum sanki içmeseymiş ne olurmuş işte torunlarını doğru düzgün göremeden gitmiş, bi lanet zehir için:gitme:mafoldumben

öyle deme kız kötü hissettim kendimi şimdi

öyle deme kız kötü hissettim kendimi şimdi

kötü hissedeceksin tabi işte gerçek canım
şimdi çok güzelsin ne güzel bi cildin var ama sen devam ettikçe o güzelim yüzün de bozulacak
neyse canım inşAllah en kısa zamanda vazgeçersin kendini zehirlemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…