Genç Kızlar Buyrun Sohbete

1.30 saat miakannehir
benim okulum 20 dakika uzak
3 senede bıktım desem yeridir. gel git gel git..

benim okuluma giden bitane daha otobüs var 40 dakikada götürüo kestirme gidio ama oda çok kalabalık gelioo diğeryle oturarak gidiorum en azından:)

aynı ilde okursan yurda ne gerek var tatlım eve git gel daha iyi

canım aynı ilde okuyamam ki yani hocamız göndermiyor öğrencilerini
ayrıca biz ilçede oturuyoruz arada 2 saat yol var hergün 20 tl yol parası vermem pek mantıklı olmazsempatiksalakcinni

inşallah balım a.s.

bende istanbulda hem yaşıyorum hem okuyorum benimde 1,5 saat uzaklıkta uyuz oluyorum ya her sabah yol çekiyoruz

yaşadığımız şehirde okumak çok güzel ama bu yol gerçekten çekilmiyor canım, yurtta olanlar 5 dkda okuldalarakannehir

bu arada loading izmirde oturan çok akrabam var

ne güzel canım biliyorsundur o zaman izmiri. çok seviyorum ben inş. hiç ayrılmak zorunda kalmam izmirdenboshayallersmile
benim de okuldan yakın bi arkım istanbullu ama izmiri sevmiyor:bbo:

1.30 saat miakannehir
benim okulum 20 dakika uzak
3 senede bıktım desem yeridir. gel git gel git..

evet canım ben de 1 yılda bıktım daha 4 sene var:bbo: ehliyetim var iyice trafiğe alışınca arabayla gitmeyi düşünüyorum. arabayla bile 30-40 dkakannehir

benim de halam var karşıyakadakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

benim okuluma giden bitane daha otobüs var 40 dakikada götürüo kestirme gidio ama oda çok kalabalık gelioo diğeryle oturarak gidiorum en azından:)

benim kısa süren hiç yok canım ya metro çalışmaları bitip de açılırsa inş. okulun içinde incem ama :Saruboceq: umutla bekliyorum ben mezun olmadan bitsin çalışmalar diye

ne güzel canım biliyorsundur o zaman izmiri. çok seviyorum ben inş. hiç ayrılmak zorunda kalmam izmirdenboshayallersmile
benim de okuldan yakın bi arkım istanbullu ama izmiri sevmiyor:bbo:

pek bilmiorum izmiri ama severim görmek isterim yani yerimseniben bende istanbuldan ayrılmak zorunda kalmam inşallah opuyorumnanaktan

benim kısa süren hiç yok canım ya metro çalışmaları bitip de açılırsa inş. okulun içinde incem ama :Saruboceq: umutla bekliyorum ben mezun olmadan bitsin çalışmalar diye[/QUOTE]

inşallah canım yerimseniben

ay yok ben buraya da geliyorumbayanssulusmile
bugün msn de de kimse yok zatenklava:

herkes gezmeklerde bugün pazar ya :lepi:

ben geldimm, herkese merhaba

aa ünv topiğinden tanıyorum seniiii.. egeli kızsın sennn opuyorumnanaktan

niye geliyon canım izmire ne hastalığı bilmiyorumkismile

yok canım izmiri düşünmüyoruz:)
öyle işte aklıma başka şey gelmedi

niye düşünmüyon bakiiiimmm aklinialirimsmile

ben merve cnm yaşım 20 doğuş üniversitesinde okuyorum bu arada senin üniversitende en sevdiğim üniversiteler arasında yerimseniben

sev sevvvv bayanssulusmile

izmirde de esmeye başladı 2 gündür. evden çıkamıyoduk eridik resmen sıcaklardan:bbo:

serinliyo artık allahtan bayanssulusmile

bugün sakarlığım üzerimde balkondan içeri girerken bileğimi tezgaha çarptım şişti şu anda, tırnağımla bacağımı çizdim kırmızı bir yol oldu derisini soydum:roflol:

geçmiş olssun canımm

ben de sinir olyurom yurtta kalanlaraaa. hem 5dk mesafedeler hem de dersler erken diye sızlanır derse gelmezlerrr sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…