1.30 saat miakannehir
benim okulum 20 dakika uzak
3 senede bıktım desem yeridir. gel git gel git..
ama ben evde olmayacağım yurtta kalacağım yakın yurt bulmaya çalışırım
aynı ilde okursan yurda ne gerek var tatlım eve git gel daha iyi
inşallah balım a.s.
bende istanbulda hem yaşıyorum hem okuyorum benimde 1,5 saat uzaklıkta uyuz oluyorum ya her sabah yol çekiyoruz
bu arada loading izmirde oturan çok akrabam var
1.30 saat miakannehir
benim okulum 20 dakika uzak
3 senede bıktım desem yeridir. gel git gel git..
benim de halam var karşıyakadakaydirigubbakcemile3
benim okuluma giden bitane daha otobüs var 40 dakikada götürüo kestirme gidio ama oda çok kalabalık gelioo diğeryle oturarak gidiorum en azından:)
ay yok ben buraya da geliyorumbayanssulusmile
bugün msn de de kimse yok zatenklava:
ben geldimm, herkese merhaba
ben lise 4e geçmiş bulunmaktayım balıkesirde okuyorumkaydirigubbakcemile3
nasipse güzel sanatlar okuyacağımhihoyyyt
yakın sayılırız daha geçen hafta izmirdeydim şu hastalık sağolsun izmiri komşu kapısı yaptık:roflol:
yok canım izmiri düşünmüyoruz:)
öyle işte aklıma başka şey gelmedi
ben merve cnm yaşım 20 doğuş üniversitesinde okuyorum bu arada senin üniversitende en sevdiğim üniversiteler arasında yerimseniben
izmirde de esmeye başladı 2 gündür. evden çıkamıyoduk eridik resmen sıcaklardan:bbo:
bugün sakarlığım üzerimde balkondan içeri girerken bileğimi tezgaha çarptım şişti şu anda, tırnağımla bacağımı çizdim kırmızı bir yol oldu derisini soydum:roflol:
yaşadığımız şehirde okumak çok güzel ama bu yol gerçekten çekilmiyor canım, yurtta olanlar 5 dkda okuldalarakannehir
ne güzel canım biliyorsundur o zaman izmiri. çok seviyorum ben inş. hiç ayrılmak zorunda kalmam izmirdenboshayallersmile
benim de okuldan yakın bi arkım istanbullu ama izmiri sevmiyor:bbo:
evet canım ben de 1 yılda bıktım daha 4 sene var:bbo: ehliyetim var iyice trafiğe alışınca arabayla gitmeyi düşünüyorum. arabayla bile 30-40 dkakannehir
kaydirigubbakcemile5
benim kısa süren hiç yok canım ya metro çalışmaları bitip de açılırsa inş. okulun içinde incem ama :Saruboceq: umutla bekliyorum ben mezun olmadan bitsin çalışmalar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?