- 23 Aralık 2012
- 8.093
- 54.158
- 748
- Konu Sahibi silentgirl25
-
Eo zaman neden silentgirl29 değil de 25 ?Selamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum direk konuya gireceğim 29 yaşında bekar ve işsizim.18 19 yaşındaki çıtır kızları kıskanıyorum 20 21 22 23 lükleride çok kıskanıyorum en kıskandığım ise 18 19 yaşında olup istedigi gibi giyinip makyaj yapıp gezen kızları görünce ölüyorum içim gidiyor çunkü benim ailem çok cahildi ve sessiz sakin bir kız olduğum için beni ezdiler asla istediğim gibi giyinmeme makyaj yapmama izin vermediler.Hayatımda da herşey hep ters gitti ..Çok büyük acılar yaşadım çok canım yanıyor ve dertleşebileceğim kimsem yok.Boşa geçen bir hayat benimkisi hiç mutlu olmadığım için de artık hayatımın geri kalanı için yaşayacak enerji bulamıyorum.
25 kasım doğum günüm çünküEo zaman neden silentgirl29 değil de 25 ?
işte bulamıyorum ki lisans boyunca çok zor olaylar yaşadığım için kendimi geliştiremedim ve ataması olan bir bölüm okumadımKendine öncelikle bir iş bul ve kimseye haset etme kim ne yaşıyor bilemezsin
yemin ederim ki trol değiliim keşke 22 yaşında olsaydım 29 yaşında şansız bir kızımTrolsün galiba
en güzel yaşlarımı ailem ve yanlış seçimlerim yüzünden çok boş geçirdim çok canım yanıyor29 yaşında neden bir ayağın toprakta gibi konuşuyorsun? Şu an istediklerini giyebilirsin, makyajını yapabilirsin geçmişe dönüp kendine acımak yerine yaşadığın anı ve geleceğini güzelleştirmeye bak
eğer istediklerini hayal ettiklerini yapmışsan yaşlı hissetme ben hayallerimi yaşayamadım 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 hepsi gözyaşı ile geçti ve önceside çok kötüydü fakirlik yokluk içinde ve baskı içinde geçen bir ömür28lik olarak kendimi çok yaşlı hissettim…
Şimdi yapın makyaj giyinin vsSelamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum direk konuya gireceğim 29 yaşında bekar ve işsizim.18 19 yaşındaki çıtır kızları kıskanıyorum 20 21 22 23 lükleride çok kıskanıyorum en kıskandığım ise 18 19 yaşında olup istedigi gibi giyinip makyaj yapıp gezen kızları görünce ölüyorum içim gidiyor çunkü benim ailem çok cahildi ve sessiz sakin bir kız olduğum için beni ezdiler asla istediğim gibi giyinmeme makyaj yapmama izin vermediler.Hayatımda da herşey hep ters gitti ..Çok büyük acılar yaşadım çok canım yanıyor ve dertleşebileceğim kimsem yok.Boşa geçen bir hayat benimkisi hiç mutlu olmadığım için de artık hayatımın geri kalanı için yaşayacak enerji bulamıyorum.
Bi de bayıl ferihaSelamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum direk konuya gireceğim 29 yaşında bekar ve işsizim.18 19 yaşındaki çıtır kızları kıskanıyorum 20 21 22 23 lükleride çok kıskanıyorum en kıskandığım ise 18 19 yaşında olup istedigi gibi giyinip makyaj yapıp gezen kızları görünce ölüyorum içim gidiyor çunkü benim ailem çok cahildi ve sessiz sakin bir kız olduğum için beni ezdiler asla istediğim gibi giyinmeme makyaj yapmama izin vermediler.Hayatımda da herşey hep ters gitti ..Çok büyük acılar yaşadım çok canım yanıyor ve dertleşebileceğim kimsem yok.Boşa geçen bir hayat benimkisi hiç mutlu olmadığım için de artık hayatımın geri kalanı için yaşayacak enerji bulamıyorum.
en güzel yaşlarım gitti 30 oluyorum artık boşa geçmiş bir ömür benimki iş bulamadım ve hayallerimi yaşayamadım.Şimdi yapın makyaj giyinin vs
Bir de bayıl istersen feriya.29 luklar yaşlı 30 a ne kaldı ki 2026 da 30 yaşında olacağım
Şimdi yapın makyaj giyinin vs
boşa giden yıllara üzülmüyor musunuzSöylediklerinizin yaşla alakası çünkü benim yaş 43 ama sizdeki hisler bende yok yaşlandıkça kendimi daha diri tutmaya çalışıyorum
En dertsiz tasasız geçmesi gereken yıllarımı dört duvar arasında hastane odalarında geçirdim. Yaşıtlarım okula giderken, arkadaşlarıyla gezip tozarken benim tek muhatabım doktorlar ve hemşirelerdi. Bırak makyaj yapmayı tarayacak saçım bile yoktu. Geçmişe dönüp bu günleri telafi edemem ama dimi? Şu anı kurtarabilirim. Şu an tarayacak saçım varsa en güzel şekilde bakımını yaparım. Şu an çevremde iki üç arkadaşım varsa edinebildiğim onlarla vaktimi en kaliteli şekilde geçiririm. Napabilirim başka? Elinizdekilere odaklanmayıp daima kurban rolüne girip hayıflanırsanız asla mutlu olamazsınız. Sağlığınıza bir şey olmasın gerisi halloluren güzel yaşlarımı ailem ve yanlış seçimlerim yüzünden çok boş geçirdim çok canım yanıyor
70-80 yaşlarında gibi konuşuyorsunuz, ki o yaşlarda daha pozitif insanlar gördüm. yapamadıklarınızı şimdi yapın geç değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?