- 3 Eylül 2018
- 9.466
- En iyi cevaplar
- 1
- 51.014
- 548
- Konu Sahibi silentgirl25
-
Felak nas felak nas felak nasSus ben kıskanıyorum . 10 kere 30 ve 40 arasını yaşamak isterim . Şimdi 40 oldum cazip değil. Seçenek verseler 10 tane hepsi de 30 ile 40 arası olurdunazar ve kem göz cıkss oku gari kendini
teşekkür ederim evet hayatı istediğim gibi yaşamama fırsat verilmedi
28im gayet çıtırım canım senin için ölmüş29 luklar yaşlı 30 a ne kaldı ki 2026 da 30 yaşında olacağım
Duvarı nem, yiğidi gam yıkarmış. Sizin ruhunuz yaşlanmış. Böyle gamlı baykuş gibi düşüne düşüne bedeni de hızla yaşlandırırsınız. 96 yaşındaki babaannem bile kendini daha genç hissediyor. Yaşıtları ya terki diyar eyledi ya da yatakta. Bizimki gamsızlığından ayaktaSelamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum direk konuya gireceğim 29 yaşında bekar ve işsizim.18 19 yaşındaki çıtır kızları kıskanıyorum 20 21 22 23 lükleride çok kıskanıyorum en kıskandığım ise 18 19 yaşında olup istedigi gibi giyinip makyaj yapıp gezen kızları görünce ölüyorum içim gidiyor çunkü benim ailem çok cahildi ve sessiz sakin bir kız olduğum için beni ezdiler asla istediğim gibi giyinmeme makyaj yapmama izin vermediler.Hayatımda da herşey hep ters gitti ..Çok büyük acılar yaşadım çok canım yanıyor ve dertleşebileceğim kimsem yok.Boşa geçen bir hayat benimkisi hiç mutlu olmadığım için de artık hayatımın geri kalanı için yaşayacak enerji bulamıyorum.
işte bulamıyorum ki lisans boyunca çok zor olaylar yaşadığım için kendimi geliştiremedim ve ataması olan bir bölüm okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?