Genç Kızları Kıskanıyorum

İşe gir. Depresyondan çık. 33den bildiriyorum buralarda da hayat çok güzel. Yapamadıklarına değil, şuan yapman gerekenlere odaklan artık. Geç değil be canım valla bak. Bak ajda pekkana, bizden daha çıtır. Mutsuz olduğunu anlıyorum yazdıklarından, o yüzden göremiyorsun geçmiştesin. Olan oldu. Olanlar seni bugüne getirdi. Ayaklan artık.

Yas daha 29, cok guzel bi yas. Sen bi de 30 dan sonra gor 30 oldugumda ufak capli bi sartinti yasadim ne ara bu yasa geldim diye. Cok sarsilmadim cunku bi 4-5 yas daha ufak gorunuyorum. simdi de 35 olmak uzereyim muhtemlen yine benzer bisey hissedicem. Fakat hic kendimden kucukleri kiskanmadim. Kucuk arkadaslarim da var buyuk arkadaslarim da var..giyim tarzi bakim herseyi degistiriyor. Sen henuz 29 sun, o yaslarda yapamadiklarini imkanin varsa hayiflanmak yerine simdi yapmalisin. Yarin oburgun evlenip cocugun oldugunda bir sureligine zaten hayat durucak. İsteyip yapamdigin imkan bulamadigin cok sey olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…