Biliyorum benim gibi bir sürü genç kız var. Herhangi cinsel bi ilişkide bulunmayıp acaba kızlık zarım yerinde mi diye düşünen. Sanırım toplum baskısının psikolojimizde içten içe yer edinmesinden dolayı... Küçükken çok düşerdim bisikletten ordan burdan. Cinsel ilişki veya bir cisimle bozulmalar dışından düşerek, ya da vajinaya değil de biraz daha üst tarafına darbeyle kızlık zarı bozulur mu. Internette o kadar kirli bilgi var ki insan neye inanacağını sasiriyor. Baş ağrısı nasıl gecer diye girip kanser miyim şüphesiyle çıkıyorum bazen
Ve bi de hazır sormuşken, adet yoğunluğunun hamileliğe bi tehlikesi olup olmadığını bilen var mı acaba? Mesela benim bi ay cok yoğun bi ay hem az geliyo hem de 3 günde bitiyo. acıkcası jinekolog korkum var en sağlıklı bilgiyi ordan alabileceğimi biliyorum ama Yine de bilgisi olanlardan bilgilendirmesini rica ediyorum :) tesekkürler simdiden herkese :)
Ve bi de hazır sormuşken, adet yoğunluğunun hamileliğe bi tehlikesi olup olmadığını bilen var mı acaba? Mesela benim bi ay cok yoğun bi ay hem az geliyo hem de 3 günde bitiyo. acıkcası jinekolog korkum var en sağlıklı bilgiyi ordan alabileceğimi biliyorum ama Yine de bilgisi olanlardan bilgilendirmesini rica ediyorum :) tesekkürler simdiden herkese :)