Genç kızların bekaret endişesi

aysenece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
6
0
30
Biliyorum benim gibi bir sürü genç kız var. Herhangi cinsel bi ilişkide bulunmayıp acaba kızlık zarım yerinde mi diye düşünen. Sanırım toplum baskısının psikolojimizde içten içe yer edinmesinden dolayı... Küçükken çok düşerdim bisikletten ordan burdan. Cinsel ilişki veya bir cisimle bozulmalar dışından düşerek, ya da vajinaya değil de biraz daha üst tarafına darbeyle kızlık zarı bozulur mu. Internette o kadar kirli bilgi var ki insan neye inanacağını sasiriyor. Baş ağrısı nasıl gecer diye girip kanser miyim şüphesiyle çıkıyorum bazen :KK70:

Ve bi de hazır sormuşken, adet yoğunluğunun hamileliğe bi tehlikesi olup olmadığını bilen var mı acaba? Mesela benim bi ay cok yoğun bi ay hem az geliyo hem de 3 günde bitiyo. acıkcası jinekolog korkum var en sağlıklı bilgiyi ordan alabileceğimi biliyorum ama :KK17: Yine de bilgisi olanlardan bilgilendirmesini rica ediyorum :) tesekkürler simdiden herkese :)

canım bende öyleyim ya şu kızlık zarı resmen abartı ve başa bela.benim hiç bir ilişkim olmadı ama arada şüpheleniyorum belki bozulmuştur kendi kendine vs diye.çokda umrumda değil bana sorarsan,ailemde modern ama yinede insan ister istmez kafasına takıyor yapmadığım bir şeyle suçlanırmıyım falan diye ne biliyim.sonuçta hiç ilişkiye girmediğim halde sıkıntı çekmekte istemem.benimde jinekolog korkum var aşırı ama gideceğim çünkü bazı problemlerim var:KK61:adet benim 5 gün sürüyor ve hiç dışarı akma falan olmuyor sanırım çok yoğun değil.eskiden ağrı çok oluyordu ama genetik sanırım oda.şimdi 1 yıldır ağrıda çok olmuyor o konuda rahatladım.hamilelik işini kafana takma derim evleninceye kadar.
birde şu kızlık zarı konusunda ben yabancı sitelerde çok dolaştım bu ara vajinal mantar nedeniyle falan.doktorların yanıtlarına göre şöyle söyleyeyim darbeden,spordan falanda zamanla incelip bozulabiliyormuş ama sonuçta bozulsada bozulmasada ilişkiye girmediğin sürece sen bakiresin yani.çok kafana takmamaya çalış bu topluma rağmen.

Tesekkürler yalnız olmadığını bilmek insanı mutlu ediyo :KK19: , hep aklımda öyle biseyler var acaba Çocukken hic iç çamaşırımda kan gördüm mü diye Muallakta kalıyorum. Ama doğru söylüyosun kendini bildikten sonra çok da takmamak gerek

Kizlik zari durduk yere bozulmaz.
İceriye biseylerin girmesi lazim yani :-)
Ama cok merak ediyorsaniz yine de bi jinekologa gorunun tabi. :)

emin olun kızlık zarı öyle düşmekle spor yapmakla bozulacak bişi değil. ben bütün ergenliğim boyunca spor yaptım ve ömrümün belkide 20 senesini aktif olarak bisiklet kullanarak geçirdim ki ne düşmeler ne kazalar yaşadım, erkek fadik gibi ağaçların tepesinden inmezdim sonuç, ilk gece onca sene yırtılmayan zar nasıl yırtılıyormuş öğrenmiş oldum şimdi gencecik kızlar var aramızda kimseyi korkutmak istemem ama zaten yırtılsa hissetmeme gibi bi şansınız bile yok!!!

emin olun kızlık zarı öyle düşmekle spor yapmakla bozulacak bişi değil. ben bütün ergenliğim boyunca spor yaptım ve ömrümün belkide 20 senesini aktif olarak bisiklet kullanarak geçirdim ki ne düşmeler ne kazalar yaşadım, erkek fadik gibi ağaçların tepesinden inmezdim sonuç, ilk gece onca sene yırtılmayan zar nasıl yırtılıyormuş öğrenmiş oldum şimdi gencecik kızlar var aramızda kimseyi korkutmak istemem ama zaten yırtılsa hissetmeme gibi bi şansınız bile yok!!!
Hahah bak bu içimi rahatlatti :KK52:

Evet bende ds sizde olan korkulardan var kimseyle bi iliski yasamadim ama insan bazen dusunmuyo degil masturbasyon yapiyorm mesela tereddute dusuyosun cok sacma geliyo ama oyle diyorum icine bisry sokmadim ki nasil bozulsun kan da gelmedi zaten kafamda kuruyorumda kuruyorum cogu sitelerde kizlik zariniz kolay bozulmaz vajinaya aşırı baski uygulamak gerekir yirtildigindada acir deniyo bunlarin hicbirini yasamamis olmama ragmen hep bi tereddut bunlar hep toplum baskisi yuzunden ben kendimi bildikten sonra niyee takayim.diyorum yine olmuyo ama dusunmemeye calisiyorum

X