Avondan ya da flormar dan önerebileceğiniz hem yüzü temizleyen hem de nemlendiren bi ürün var mı cildime uygun cildim gözeneksiz,sivilcesiz,yağsız...
Cildin gözeneksiz, sivilcesiz ve yağsız.
Şaka mı? Hiçbir şey kullanma avondan o zaman. Güzelim cildini yorma böyle şeylerle.
Alnımda,çenemde ve burnumda siyah nokta var ama cildimi temizlemediğim sürece çoğalıcaklarını düşünüyorum herkes bişiler yazmış iyi güzel ama ben marka ismi istiyorum gül suyunu yapmaya başıcam yakında ama yetmez bence...
Clean&Clear siyah noktalar için sabunu var al onu kullan. Birde peeling etkili temizleyicisi falan var.
Birde çoksa siyah nokta. Şırınga al. Ucune iğnesini takma. Buharlaştır yüzünü. Şırınga ile siyah noktaları şey yap.
Hem çok güzel temizleyen hem de temizlerken cildi yumuşacık yapan bir ürün bu.
Avon ve flormar demişsin ama o markalar cilde yönelik iyi ürünler yapmıyorlar bence.
Olay sadece cilt için çalışıyor. O yüzden böyle markaları tercih etmek daha iyi olur.
Başka markalar da var ama ben uygun ve beğendiğim bir ürün olduğu için bunu öneriyorum sana.
Canım bir cildiyeciye git cildini tahlil etsin ona uygun temzileme ürünleri yazsın sana. Eczaneden alır kullanırsın. En sağlam ve doğru yolu buDeneme yanılma yöntemi yapıp cildini yorma bence. Ben öyle yaptım ve pişmanım. Birkaç hafta önce dermatoloğum birkaç ürün verdi artık onları kullanıyorum cildim resmen nefes alıyor :)
sabunu önermiyolar pek cildi çok kurutuyomuş ama peeling olabilir saolasın canım şırınga ile şey yap derken? siyah noktaları şırıngaylammı çekeyim
Merhaba.
Bende 17 yaşındayım. Çok beyaz tenli, sivilceli ve yağlı bir cilde sahibim.
Benim özellikle burnumda bitmek bilmeyen siyah noktalar vardı.
Şuan sivilce tedavisi görüyorum. Siyah noktalarım kendiliğinden dökülüyor, yerine başka çıkmıyor. Cildimin yağlılığı da gitti.
Ben buharlaştırma yöntemini deneyip siyah noktalarımı çıkarmaya çalışmıştım. Olmamıştı.
Hatta şu çok meşhur olan toz jelatin+süt ikilisini denedim. Sakın yapma derim. Siyah kıl çıkarıyor bildiğin burunda.
Ben bu ara avondan pureskin adında bir jel temizleyici aldım. İçinde partiküller var. Yüzümü çok parlatıyor. Yumuşacık yapıyor. Yağlı, sorunlu ciltler için zaten.
Gül suyunu tonik olarak kullanabilirsin bu arada. Ama inceltilmiş olanları değil saf olanlarından al bence.
Siyah nokta bandı kullanabilirsin ama buda siyah kıl çıkartabilir.
Siyah noktaları temizledik diyelim. Oluşumunu engellemen lazım. Yüzünde makyaj kalıntıları, yağ ve makyaj kalmaması gerekiyor.
Yüzünü temiz tutmalısın ki oluşumunu azaltabilesin.
Teşekkür ederim cavabın için kimse uğramamış konuma aşkolsun.Her neyse ben sana hak veriyorum bu bantlar siyah noktayı çıkarırken tüyleri de çıkarır en iyisi buhar banyosu ve yüzü temizleyen ürünler sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?