Evet 1.5 yatak dıye gecıyor, odası buyuk oldugu ıcın ve suanda kullandıgı odasında yatagı genıs oldugu ıcın duser fılan dıye buyuk aldık . Ama baza bu ıste bılemıyorumBu haliyle çok güzel bence. Ben de bazayi elden çıkarmayı düşünüyorum. Bir de 120 lık baza görmüştüm de baya kaba duruyordu. Nerdeyse çift kişilik gibi. Depo yeri yaptıkça evdeki yiginti artıyor bana göre. Yere yakın olmasını bilemedim neden öyle diyorlar ki? Çocukluğumuzda genelde yer yatağında yatardik.
Salonda ünite dolaplarında küçülenleri falan saklamaktansa baza almayı tercih ederim, ki tercihte ettim kızımaEvet 1.5 yatak dıye gecıyor, odası buyuk oldugu ıcın ve suanda kullandıgı odasında yatagı genıs oldugu ıcın duser fılan dıye buyuk aldık . Ama baza bu ıste bılemıyorum
buarada bızım evde dolaplarımız cok az. Bır yatak odasında gardolap var ve yatagımız bazalı. Salonda unıtenın ıcınde bıle oglandan kuculenler var artık oralardan cıksın ıstıyorum o esyalar.
Bılemıyorum ama oyle demısler yere yakın yataklarda uyku kalıtesı dusuyor demısler ben arastırmadım ama bır yakınım kendısı ıcın dusunuyordu sonra vazgectı bazalı aldı
Ben baza tercih ederdim şahsen cute.
Dolabın azmış senin de benim gibi
Kızımın yatagını degiştirecegim ve bazalı büyük yatak düşünüyorum
Bakalım konuyu takipteyim
Sımdı bırazda odasından cıkan koltuk vardı onun altından perdeler yatak ortulerı cıktı suanda sagda solda sokusturulmus vazıyette ama odasından cıkan eskı dolabı beyaz oldugu ıcın onu yatak odasına alıp ıcıne yukluk yapıcam :)Salonda ünite dolaplarında küçülenleri falan saklamaktansa baza almayı tercih ederim, ki tercihte ettim kızıma
Evet görüntü olarak pek narin inçe durmuyo ama kendi nevresimleri kendi kışlık yorganları kullanmadığı oyuncaklar vs odası yatağının içinde saklı
Senin şansın varmış odası büyükmüş yine, bizimkini görsen şaşırırsınSımdı bırazda odasından cıkan koltuk vardı onun altından perdeler yatak ortulerı cıktı suanda sagda solda sokusturulmus vazıyette ama odasından cıkan eskı dolabı beyaz oldugu ıcın onu yatak odasına alıp ıcıne yukluk yapıcam :)
Yatak odasında dolabın uzeırnde hurclarda var
Ay bılemıyorum ya bazaya donmem lazım gıbı gelıyor bana
Hadi erkeğe olmazda kız olduğu için şanslısın. Çilek'te bazaları örtmek için nevresimiyle takım fırfırlı bir parça veriyorlar. Adını bilmiyorumSalonda ünite dolaplarında küçülenleri falan saklamaktansa baza almayı tercih ederim, ki tercihte ettim kızıma
Evet görüntü olarak pek narin inçe durmuyo ama kendi nevresimleri kendi kışlık yorganları kullanmadığı oyuncaklar vs odası yatağının içinde saklı
Odam 9 mt o fırfırlıları asmaya yer bile yokkiHadi erkeğe olmazda kız olduğu için şanslısın. Çilek'te bazaları örtmek için nevresimiyle takım fırfırlı bir parça veriyorlar. Adını bilmiyorumozaman görüntüsü bir nebze güzel oluyor.
Malesef bu takımın oyle bır sansı yoktu ama kesınlıkle oyle olmasını tercıh ederdım. bahsettıgım klasık bazaBaza dediğiniz klasik üstten açılan baza mı yoksa çekmeceliyi mi kastediyorsunuz?
Çocuk odasında baza sevmiyorum, odayı çocuk odası olmaktan çıkarıyor. Kendi yatak odamda da tercih etmedim. Baza genel olarak sevmiyorum...
Ama mobilya olup altı çekmeceli olanlardan tercih edebilirdiniz. Çekmece bütün olunca ister ıvır zıvır koyuluyor, ister bir yatak daha koyulup yavru yatak oluyor...
Senın ıkısıde erkekmıydı bır kız bır erkekmıydıCuteMom takım Harika durmuş bayıldım güle güle kullansın Ege
Oda Yanyana ama anneme göre sakın ha birleştirme kendi odaları olsun isterler ikisine ayrı oda yap diyor bende bağları kuvvetlensin gibi düşünüyorum ranzayı.
Bakalım daha vakit var da planları yapmaktan vazgeçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?