• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genc ruhu yokmus!!!

miraymerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
14
0
1
İstanbul
Bir yillik evliyim,kayinvalidem sagolsun iyi bi insan bi kotulugunu gormedim arada her ailede olabilecek seyler disinda bi derdim yok cok sukur.Genc bir kv var 44 yasinda biraz enerjik renkli giyinmeyi gulmeyi eglenmeyi sever sıkıntıya gelemez pek ee ne var bunda daha ne istiyosun diyeceksiniz tabiki bunlar iyi seyler ama gecen gun biraz bi gerginlik oldu esime arkamdan demiski karinda genc ruhu yok aslinda hakli cok sen sakrak biri degilim yani oyleydimde bi kac sene once annemi kaybetmem onun hastaligi baska bi kac sorunum beni biraz durgun vesomurtkan yapti anlamadim hata bende mi yoksa beni boyle yargiladigi icin onda mi ?

Başın sağolsun arkadaşım.
Bakma sen hiç kimseye.
Yaşadıkların çok zor.
Allahım sabır versin inşallah.

Bir yillik evliyim,kayinvalidem sagolsun iyi bi insan bi kotulugunu gormedim arada her ailede olabilecek seyler disinda bi derdim yok cok sukur.Genc bir kv var 44 yasinda biraz enerjik renkli giyinmeyi gulmeyi eglenmeyi sever sıkıntıya gelemez pek ee ne var bunda daha ne istiyosun diyeceksiniz tabiki bunlar iyi seyler ama gecen gun biraz bi gerginlik oldu esime arkamdan demiski karinda genc ruhu yok aslinda hakli cok sen sakrak biri degilim yani oyleydimde bi kac sene once annemi kaybetmem onun hastaligi baska bi kac sorunum beni biraz durgun vesomurtkan yapti anlamadim hata bende mi yoksa beni boyle yargiladigi icin onda mi ?

Öncelikle başın saolsun.. Annenin mekanı cennet olsun inşallah.. Aomurtkanlığım evdekileri rahatsız edecek kadar çokmu? Ne bilim onlar gülüp eğleniyor diye tavır koyuyormusun? Birde madrm eskiden öyleydim gene öyle ol.. Zaman herşeyin ilacı.. Zamanla acı azalır yada alışırsın.. Annende istemezdi şen şakrak kızının böyle olmasını.. Hata da yok ortada.. Tek sorunun kv nin bu dediği olsun..

Sagol canim Allah razi olsun anlamadim bu isten bisey pek gezip tozmam abartili hareketler yapmam dozunda tutarim iliskilerimi ama kv tam tersi bi gelin istiyo gezsin tozsun faal olsun taksin takistirsin onada hak veriyorum ama benim yapim bu hem yeni evli sayilirim birden bire olmuyo herkesle samimiyet:((

Öncelikle başın saolsun.. Annenin mekanı cennet olsun inşallah.. Aomurtkanlığım evdekileri rahatsız edecek kadar çokmu? Ne bilim onlar gülüp eğleniyor diye tavır koyuyormusun? Birde madrm eskiden öyleydim gene öyle ol.. Zaman herşeyin ilacı.. Zamanla acı azalır yada alışırsın.. Annende istemezdi şen şakrak kızının böyle olmasını.. Hata da yok ortada.. Tek sorunun kv nin bu dediği olsun..
Amin sagolun :2: ya aile yapilarimizda bya farkli ondan boyle goze batiyorum galiba biz babamizin yaninda her seyimize agzimizdan cikan her soze dikkat ederdik bunlar daha rahat relax dert etmiyolar hcbirseyi ben biraz geri planda kaliyorum amacim yanlis bsey yapmamak ama galiba ters tepiyo:50:

Herkesin kişiliği aynı olacak diye bir kural yok ki. Sadece şen şakrak olanlarda mı genç ruhu varmış? Takmayın kafanıza böyle şeyleri. Kayınvalideniz kızmış, sizi de kırmak istemiş belli ki.

Herkesin kişiliği aynı olacak diye bir kural yok ki. Sadece şen şakrak olanlarda mı genç ruhu varmış? Takmayın kafanıza böyle şeyleri. Kayınvalideniz kızmış, sizi de kırmak istemiş belli ki.

Bir tutturdular asık suratlısın diye evveliyatida var aslinda konu sadece bu degil ama napabilirim arkadas agzimi kulagima yapistirip dolasamam ya tum gun :1:

Bir tutturdular asık suratlısın diye evveliyatida var aslinda konu sadece bu degil ama napabilirim arkadas agzimi kulagima yapistirip dolasamam ya tum gun :1:

E o kadar işte. Milletin ağzı torba değil ki, büzemiyorsun işte. Bana da çok renkli giyiniyorum diye laf söylerler mesela. Çocuk gibiymişim, hiç neredeyse 30 yaşına gelmiş kadına yakışıyormuymuş. Niye o kadar çok gülüyormuşum, gülecek ne varmış. Hatta biri "dişlerini göstere göstere ne gülüyorsun" bile dedi, gülerken neremi gösterceksem artık başka. Senle beni karıştırsak biraz herkes mutlu olur sanırım. Ortayı buluruz.

E o kadar işte. Milletin ağzı torba değil ki, büzemiyorsun işte. Bana da çok renkli giyiniyorum diye laf söylerler mesela. Çocuk gibiymişim, hiç neredeyse 30 yaşına gelmiş kadına yakışıyormuymuş. Niye o kadar çok gülüyormuşum, gülecek ne varmış. Hatta biri "dişlerini göstere göstere ne gülüyorsun" bile dedi, gülerken neremi gösterceksem artık başka. Senle beni karıştırsak biraz herkes mutlu olur sanırım. Ortayı buluruz.

Insanlara yaranmak zor malesef..ama senin gibi renkli giyinsem kaynanam bayilir lacivert kahve siyah pek sevmez pembis pembis gitsin bayilir aslinda guzel seyler kotu degilde yani bi insanida kendine benzetmeye calismak ne kadar dogru?Gecen gun Topkapi Sarayina gittik hep beraber biz esimle gormustuk zaten esim dedi annemle kardesimde gezsin gorsun tarihi yerler yok sıkıldılar gezmeden cıktık saray saray boyle bi yermiymis dediler top atisi falan bekliyolardi yada cariyeler falan :52:

Insanlara yaranmak zor malesef..ama senin gibi renkli giyinsem kaynanam bayilir lacivert kahve siyah pek sevmez pembis pembis gitsin bayilir aslinda guzel seyler kotu degilde yani bi insanida kendine benzetmeye calismak ne kadar dogru?Gecen gun Topkapi Sarayina gittik hep beraber biz esimle gormustuk zaten esim dedi annemle kardesimde gezsin gorsun tarihi yerler yok sıkıldılar gezmeden cıktık saray saray boyle bi yermiymis dediler top atisi falan bekliyolardi yada cariyeler falan :52:

Senin kayınvalide bombaymış ya. Bende görünce var aynısından. Bazen öyle şeyler yapıyor, öyle şeyler söylüyor ki ağzım açık kalıyor. Bu koskoca kadından mı çıktı bunlar diye.
Kişilik meselesi canım, kimse kimseye benzeyemez ki. O ne kadar uğraşırsa uğraşsın, sen onun gibi olamazsın. Eninde sonunda dank edecektir ona da zaten.

Senin kayınvalide bombaymış ya. Bende görünce var aynısından. Bazen öyle şeyler yapıyor, öyle şeyler söylüyor ki ağzım açık kalıyor. Bu koskoca kadından mı çıktı bunlar diye.
Kişilik meselesi canım, kimse kimseye benzeyemez ki. O ne kadar uğraşırsa uğraşsın, sen onun gibi olamazsın. Eninde sonunda dank edecektir ona da zaten.
Yok yok olucam baya sikayet etmis beni karar verdim tam istedigi gibi bir gelin profili cizmeye bakalim ne olcak:52: ya aslinda kafayimdir ben rahat olsam o taniyamadi beni daha diyorum ya bi kac senedirde kafam ayilmadi diye ici gecmis muamelesi yapiyo:44:

Yok yok olucam baya sikayet etmis beni karar verdim tam istedigi gibi bir gelin profili cizmeye bakalim ne olcak:52: ya aslinda kafayimdir ben rahat olsam o taniyamadi beni daha diyorum ya bi kac senedirde kafam ayilmadi diye ici gecmis muamelesi yapiyo:44:

Ondan daha beter olsan ne yapar merak ettim. Sitcom gibi olur muhtemelen.
Başın sağılsun bu arada, zor şeyler yaşamışsın. Toparlayamaman normal.

Ondan daha beter olsan ne yapar merak ettim. Sitcom gibi olur muhtemelen.
Başın sağılsun bu arada, zor şeyler yaşamışsın. Toparlayamaman normal.
Sagolasin canim annem hastaydi iki yil bn baktim ve ellerimde verdi son nefesini aslinda kv hassasiyetlerimi biliyo sinirlerimin yiprandigini biliyo bilmiyorum belkide bnde kendime geleyim toparliyayim diye yapiyoda olabilir ama sinirli ve mutsuz muamelesi gormek dahada kasiyo beni..

ben 3 yıllık evliyim ilk yıl özellikle pek konuşmazdım pek gülmezdim vş. hem küçük bir aileden gelmiştim kalabalık beni şıkıyordu hem de kendi aralarındaki mevzuları konuştuklarından ben pek dahil olmuyordum olamıyordum.. hayatımı konuşarak anlatarak kazanan inşanlarla şürekli iletişimi olan bir öğretmenim ama o ortamda öyleydim.. zamanla geçti uyum şağladım.. ben de 4 yıl babaanneme bakmış düğünden 3 ay önce kaybetmiştim.. inşanız hep gülemeyiz.. şizi de anlayışla karşılamalılar bence.. eşinize yorum yapmaşı umarım kötü niyet içermiyordur.. öyleşine demiştir.. şürekli şomutmak etrafı rahatşız eder tabi o ayrı.. zamanla alışır kendinizi daha iyi hişşettikçe düzelir bence.. kv niz daha dışa dönük olmaya bilirişiniz öyle bir mecburiyet yok..

not: klavyede problem var ş harfini kullandım kuşura bakmayın.. şevimli oldu okuyunca ama:))))

Bazı insanın dışarıya verdiği izlenim pek iç açıcı ve sempatik görünmeye bilir biz tabi ne yaşadığını bilemeyiz ama deriz işte amada suratsız , amada soğuk hepimiz bazı acılar yaşadık veya yaşıyoruz ama dışa verdiğimiz izlenim önemli bende somurtkan insanları hiç sevmem hemen uzaklaşırım negatif enerji alırım
acıda kalmamak gerek , mutlu olmak güleryüzlü olmak herkesin görevi ,

herkesin acısı ayrı drama dönüştürmemeli

Sagolasin canim annem hastaydi iki yil bn baktim ve ellerimde verdi son nefesini aslinda kv hassasiyetlerimi biliyo sinirlerimin yiprandigini biliyo bilmiyorum belkide bnde kendime geleyim toparliyayim diye yapiyoda olabilir ama sinirli ve mutsuz muamelesi gormek dahada kasiyo beni..

O açıdan bakınca öyle gerçekten. Bilerek, normale dön diye yapıyor olabilir. İyi niyetindendir muhtemelen.

Buraya konu acanlar olmustu. Kv, guldugum icin neseli oldugum icin arkamdan konusmus diye. Yani ne yaparsaniz yapin arkamizdan konusuluyor maalesef. Siz kendinizden ödün vermeyin. Basiniz sag olsun. Kolay degil yasadiklariniz.

kayınvaliden cok genc... hani simdiye kadar gordugum en genc kayinvalide... sen sakrak olmasini genc olmasina bagliycam,cunku yaslandikca duruluyorlar.ayriyetten birini kendine benzetmek ne kadar dogru,takilma kayinvalidene kizip soylemis olabilir:34:

Benim kaynanam da bahsettiğiniz gibi biridir. Bankaya olan ciddi miktardaki borcunu düşünmez, hep şen şakrak, dakika başı gülen, sürekli ilginçlik peşinde olan biri. Bense gelecekle ilgili kaygılarından ötürü, kimseye muhtaç olmamanın ve kaynanamın da borcunun derdine düşmüş olduğumdan onun kadar hayattan zevk alamıyorum maalesef.

Kaynanamın içtiğinden istiyorum evet... :27:

Back
X