- 5 Mayıs 2018
- 24
- 13
- 3
- 30
- Konu Sahibi Theodora34
erkekler büyük olabiliyosa kadınlar da olabilir canım. sen mutluysan takma gerisini hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzelEşim benden 7 yaş küçük. Ben ilk eşim evlenmek istediğinde, aramızdaki yaş farkını gündeme getirdim. Ne yapabilirim benden önce doğmuşsan bu benim suçum mu, ben sana aşığım dedi. Onun o sözünden sonra kim ne demiş takmadım ve evlendik
Yaaaa çok güzel mutluluğunuz daim olsunEşim benden 7 yaş küçük. Ben ilk eşim evlenmek istediğinde, aramızdaki yaş farkını gündeme getirdim. Ne yapabilirim benden önce doğmuşsan bu benim suçum mu, ben sana aşığım dedi. Onun o sözünden sonra kim ne demiş takmadım ve evlendik
Yahu beş yaş çok değil bence, keyfine bakMerhaba kızlar ben forumda yeniyim. Öncelikle bu sorunumu ablam ve bazı arkadaslarımla konustum sizlerede danismak istiyorum beni tanimadiginizdan daha tarafsiz yorum yapabilirsiniz diye. Ben 32 yaşında bekar birisiyim şuanki sevgilim 27 yaşında spor salonunda onun ilk adımı atması ile tanıştık 5.5 aydır da ilişkimiz var ancak kendisi 27 yasinda olmasina rağmen cok daha genc gosteriyor yuzu temiz sakal kokü falan yok vücudu fit ve yakışıklı. Sevgilim 2 hafta önce ailemle tanışmaya geldi babam kendisini sevdi ablamla zaten biraz saf bir tip kendisine ciddi dusundugumu en bastan dedim oda kabul etti. Ama arkadaslarim ve annem cok sorun cikariyorlar arkadaslarim cok genc gözukmesinin kötü olduğunu söylüyorlar ve 3 4 yil sonra psikolojik sorun yasayabilecegimi arkamdan dedikodularin cikacagini soyluyorlar ve ayrilmam icin baski yapiyorlar annemde kizdi erkek dedigin olgun olmali bune cocuk gibi diye ablam ise bu yastan sonra daha iyisini bulamazsin diyor son 1 haftadir kafam cok karisik normalde evlerine anne babasi ile tanismaya gidecektim ama bahaneler uydurup erteliyorum kendisini cidden cok seviyorum ve arzuluyorum ama annem ve arkadaslarim kafami cok karistirdilar sizce ne yapmaliyim eger olumsuz gorurseniz bitircem ne yazik ki![]()