Katıldım.Aranıza katılıyorum galiba..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katıldım.Aranıza katılıyorum galiba..
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Benim de kızım 1 buçuk yaşında. Ben de ayrılma durumundayim. Bu hafta dava açacağım32 yasindayim.bebegim 1 yasinda.cekismeli bosanma davalari acildi.esim cok afedersiniz donumuza kdr istemis.esya bile vermemek icin birsuru fatura vs bulmus.istedigim 3 5 esyaydi halbuki.avukata bile 12 bin tl verdim.cunku karsi taraf davalar acmis gereksiz yere.onlara cevap ayri ayri ucret.esya davsi bile acmicaktim.sirf evden ayrilirken bebegimle gunlerce arayip esya tasidigim bavulu geri istedi.cop posetlerimi bitirdin dedi.cop posetleriyle de esya tasidim.kiyafet ve ayakkabilari alip ciktim evden bebegimle.rezil adam suan tek tas alyans 3 yil onceki hediye dogumda taktigi bilezik fln hepsini yazmis istemis...Rezillik degil mi bu sorarim size.ben bebegimle ailemin yanina gectim.bu yasta bosanmis bebeli bir kadi evden kovulmus ustelik...ilk davayi ben actim bu arada.
Burda yazilanlari okurdum evden ayrildiktan sonra ilk zamanlarda.herkes zamanla hersey rayina oturuyor diyor.zaman herseyin ilaci diyordu...buna inanarak bekliyorum ve gercekten acilar hafifliyor , bulanik sular durulmaya basliyor...sukur en buyuk nimet. Cok sukur saglikli cocugum var diyebiliyorum.Cok sukur annem babam sagliklilar ve bebegimle bana tam destekler diyebikiyorum.cok sukur bir meslegim var kendi ayaklarimin ustunde durabiliyorum.cok sukur derdimi paylastigim yada iyi vakit gecirebildigim 3 5 arkadasim var diyebiliyorum...hayata hangi pencereden bakmak isterseniz manzaranizi da kendiniz secersiniz...Bende ilk zamanlar bebegim icin uzuluyordum babasiz buyuyecek diye fakat suan oyle dusunmuyorum.Hayir babasi var ve banasi kendisi ne kadar isterse o kdr gorusecekler belki de pek hatta hic gorusmeyecekler.benim bebegimde sevgisini gucunu bizlerden alicak hepsini.sunu biliyorum ki huzurlu mutlu ve stressiz bir cocukluk gecirecek.ztn benim de istegim buydu...Allah herkesin yardimcisi olsun.Sizin icin de hayirlisi neyse o olsun.İçim açıyor arkadaşlar.. Kızımı babasız bıraktım diye üzülüyorum en cok.. Sizler nasıl basa çıktınız .. İçinde hala sevgi var için aciyor
ne güzel sen rahatlamissin darısı başıma. Sevindim senin adına. Haklisin evde huzursuz sevgisiz ortamda olmasindansa ayrı olmak daha iyi. Uzun bir sevgililik donemi ve evlilik ... İnsan uzun zamandır hayatında olab birini çıkarmakta zorlanıyor haliyle... İnsalah en kısa zamanda benim de kalbim ferahlar. ALLAH hepimizin yardımcısı olsunBurda yazilanlari okurdum evden ayrildiktan sonra ilk zamanlarda.herkes zamanla hersey rayina oturuyor diyor.zaman herseyin ilaci diyordu...buna inanarak bekliyorum ve gercekten acilar hafifliyor , bulanik sular durulmaya basliyor...sukur en buyuk nimet. Cok sukur saglikli cocugum var diyebiliyorum.Cok sukur annem babam sagliklilar ve bebegimle bana tam destekler diyebikiyorum.cok sukur bir meslegim var kendi ayaklarimin ustunde durabiliyorum.cok sukur derdimi paylastigim yada iyi vakit gecirebildigim 3 5 arkadasim var diyebiliyorum...hayata hangi pencereden bakmak isterseniz manzaranizi da kendiniz secersiniz...Bende ilk zamanlar bebegim icin uzuluyordum babasiz buyuyecek diye fakat suan oyle dusunmuyorum.Hayir babasi var ve banasi kendisi ne kadar isterse o kdr gorusecekler belki de pek hatta hic gorusmeyecekler.benim bebegimde sevgisini gucunu bizlerden alicak hepsini.sunu biliyorum ki huzurlu mutlu ve stressiz bir cocukluk gecirecek.ztn benim de istegim buydu...Allah herkesin yardimcisi olsun.Sizin icin de hayirlisi neyse o olsun.
Insallah sende rahatlarsin en kisa zamanda .cok zor kolay degil.benim de hala aklima geliyor guzel gunler ve iyi yonler tabikii.ama herkesin icinde iyilikler ve kotulukler var.her evlilikte de...insan bir aliskanligindan bile zor vazgecerken ayni yastiga bas koydugu esinden ayrilmasi evindeki aliskanliklarindan ayrilmasi cok guc .fakat yasanan huzursuzluklar ve aşılamayan sorunlar olunca bu karar kacinilmaz oluyor...Ben yoga yapiyorum bu surecte , yasam koçu buldum kendime haftada 1 gorusuyorum cok faydasini gordum inanin.gizli kalmis ne varsa hesaplastim O nunla da kendimle de.Suan baska bir evreye gectim inanin...Daha sakin dingin yasam.huzuru mutlulugu icimde ve bebegimde bulma.hayata pozitif bakma donemi..Yasamin bize sundugu iyi kotu ne varsa kabul etme ve sukretme Allah zor durumda olan herkesin yardimcisi olsun,sizinde...ne güzel sen rahatlamissin darısı başıma. Sevindim senin adına. Haklisin evde huzursuz sevgisiz ortamda olmasindansa ayrı olmak daha iyi. Uzun bir sevgililik donemi ve evlilik ... İnsan uzun zamandır hayatında olab birini çıkarmakta zorlanıyor haliyle... İnsalah en kısa zamanda benim de kalbim ferahlar. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun