Genç yaşta boşanmak ve sonrası..

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Yaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Ama arkadaşlarımı bulamıyorum o kadar iyi arkadaşlarım vardı ki ya da ben iyi sanıyordum şu anda hiçbiri yanımda değiller. Çok mutsuzum.
Ya üniversiteye başladığımda herkes dul gözüyle bakıp dalga geçerse ne olacak ?
Bu süreci bu kuruntuyu nasıl atlatabilirim ?

Siz söylemezseniz evlenip boşandığınızı kim bilecek?

Siz kendinize dul dememekle işe başlayın önce.

Üniversite sebebiyle şehir de değiştirecekseniz mis...

Yepyeni bir şehirde sıfırdan bir hayat kurarsınız, boşanma olayını da yerinizde olsam kimseye anlatmam, kime ne yani neticede?

Siz söylemezseniz evlenip boşandığınızı kim bilecek?

Siz kendinize dul dememekle işe başlayın önce.

Üniversite sebebiyle şehir de değiştirecekseniz mis...

Yepyeni bir şehirde sıfırdan bir hayat kurarsınız, boşanma olayını da yerinizde olsam kimseye anlatmam, kime ne yani neticede?
Anlatmamam daha mı sağlıklı diyorsunuz muhtemelen bu şehirde kalacağım ve çoğu arkadaşım biliyor ..

Universiteden universiteye degisir bu. Iyi bir universiteye giderseniz kimse umursamaz ama son zamanlarda neredeyse her yere universite acildigindan universite kalitesi inanilmaz dusmus durumda, kesinlikle sorun olmaz diyemem. Ama burada en onemlisi sizin kendinize bakisiniz. "Ben dulum" diye ezilip buzulurseniz (ki degilsiniz, bekarsiniz) korktugunuz olur, herkes ezer sizi; dik durursaniz kimse karsinizda duramaz.

Kimseye anlatma olmamis gibi yap
Arkadaslarin da gizlesin
Hic evlenmenis genclerle dagi evlilik yapabilirsin.Birise florte baslarsan hemen soyleme belli olmaz erkek milletinden.

Boşanıyorum.
Ama arkadaşlarımı bulamıyorum o kadar iyi arkadaşlarım vardı ki ya da ben iyi sanıyordum şu anda hiçbiri yanımda değiller. Çok mutsuzum.

Canım diğer konuna da yorum yapmıştım. Bir de aldatmış sanırım üstüne. En doğru karar. Yaşını yeni öğrendim. Ama anlatma diyen arkadaşlara pek katılamayacağım. Dul ya da bekar ne olduğu farketmez. Üniversitede gelipte sana kimse evli miydin ya da boşandın mı diyip sormaz. Alnında yazmayacak sonuçta. Arkadaş edinirsin muhabbet çıkar öyle anlatırsın o başka ama herhngi yeni bir ilişkiye de başlasan bu durumu gizlememelisin. Boşanmak ayıp değil. :KK74:

Boşanıyorum.
Boşanmak için büyümeyi mi bekleyeceksin
Emeklilik mi bu

Anlatmamam daha mı sağlıklı diyorsunuz muhtemelen bu şehirde kalacağım ve çoğu arkadaşım biliyor ..
Arkadaslarin biliyor olabilir. Ama yeni bir ortama gireceksin sonucta. Yeni arkadas ortamin olacak. Anlatma kesinlikle. Insanlar cok, cok kotu. Dost sandiklarimiz bile arkadaslik iliskisi limoni oldugunda ilk yaptiklari sey en zayif noktadan vurmak oluyor. Bunu bilerek hareket et ve anlatma kimseye

Boşanıyorum.
Dul ne yahu bekar bir genç kadınsınız.
Insanlar her türlü konuşur evlenip ayrılsanızda geç evlensenizde hiç evlenmesen de. Malesef hep konuşurlar siz de kimseyi düşünmeyin dinlemeyin istediğiniz gibi yaşayın hayatınızı.
Bu hayat sizin ve sadece bir kez bu hayata geliyoruz kim ne deri bırakıp ben nssıl mutluyum nasıl daha mutlu olabilirime bakın.

Ne kadar güzel genç ve bekar üniversite okumaya kararlı kendinden emin bir kadınsınız. Grur duyun kendinizle.

Ha bu arada evlenip ayrıldığınızı kimseye söylemek zorunda değilsiniz.

Mutlu olun. Hayatınızda başarılar. Sizi takdir ediyorum.

Şu merdumgiriz diye bir üye vardı o siz misiniz? Ben de merak ediyordum ne oldu ona diye?

en baştan söyleyin bence samimi olacağınız yeni arkadaşlarımıza.sırlar pranga gibidir.nerde,ne zaman karşıma çıkacak diye yersiniz kendinizi.birinden hoşlanırsınız baştan söylemediğiniz için büyür o konu vs..ayrıca arsızlık,hırsızlık mı yaptınız ki bunları bile yapanlar pişkin pişkin anlatıyor.evlendiniz ve olmadı ayrıldınız dünyanın en normal şeyi.evet çok genç yaşta olmuş .keşke farklı gelişseymiş. ama o ayrı bir forum konusu .olmuş bitmiş.en doğal tavrınızda söyleyin ve özgürlüğünüzü sırlara teslim etmeyin.

Şu merdumgiriz diye bir üye vardı o siz misiniz? Ben de merak ediyordum ne oldu ona diye?
Artık babamgil de benden fazla kararlı.
Çünkü çok kötü patladım bu sefer en son öldüğümde cenazeme gelirsiniz dedim.
Avukatlık masraflar çok pahalıydı büro büro gezerken cüzi bi miktara avukat buldum kadın biraz feminist çıktı şiddettten dolayı sadece dosya masraflarımdan para alacağını söyledi. Şükür yakamı kurtarıyorum

Back
X