- 7 Kasım 2016
- 83
- 65
- 88
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
Malesef artık kimliklerde boşanmış yazıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimliklerde artık boşanmış değil,bekar yazıyorMalesef artık kimliklerde boşanmış yazıyo
Sisteme daha tam olarak düşmemiştir,biraz zaman sonra düzelicektirBen yeni kimlik aldıgim icjn söylüyorum. Kimliğin üstünde bekar evli bosanmis yazmiyo hiçbisi yazmiyo ama kimliğin içeriğine girince e devletten falan boşanmış yazıyo.
İnşallah canım inşallahİnşallah canım. Tez zamanda kurtulursun inş :)
Allah kurtarmışAnlasmali bosandik. Ama ex eşi ikna etmek için bir yıl bekledim. Baya süründürdü beni bosanmadi adam gibi
Ben en başta anlaşmalı olsun dedimCekismeli uzun ve stresli geçiyo Sabretmek lazım. Tez zamanda kurtulabilirsiniz inşallah belki cekismeli davadan vazgecerseniz anlasmaliya dönüştürüp bi anda bitirebilirsiniz.
İnşallah canım inşallahHayırlısı olsun inş tez zamanda biter. Davadan davayâ değişiyor diye biliyorum karşılıklı suçlamalar kanıt gerektiren durumlar olduğunda daha da uzuyo. İnş skntisiz çabucak biter
Ben 18 yaşımda evlendim boşandım sonra da üniversiteye de gittim herkesde benim ayrildigimi biliyordu kendi memleketimdeydim kendini tasidiktam sonra hic kimse seni ezemeez de lafta söylemez şuanda 3 yıllık evliyim ve bi tane oğlum var 2 aylıkYaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Ama arkadaşlarımı bulamıyorum o kadar iyi arkadaşlarım vardı ki ya da ben iyi sanıyordum şu anda hiçbiri yanımda değiller. Çok mutsuzum.
Ya üniversiteye başladığımda herkes dul gözüyle bakıp dalga geçerse ne olacak ?
Bu süreci bu kuruntuyu nasıl atlatabilirim ?
Dul eşi ölene denirYaşımı biliyorsunuz 19 ..
Boşanıyorum.
Ama arkadaşlarımı bulamıyorum o kadar iyi arkadaşlarım vardı ki ya da ben iyi sanıyordum şu anda hiçbiri yanımda değiller. Çok mutsuzum.
Ya üniversiteye başladığımda herkes dul gözüyle bakıp dalga geçerse ne olacak ?
Bu süreci bu kuruntuyu nasıl atlatabilirim ?