- Konu Sahibi coco_cambo
Ama arkadaş ta haklı ne yapsın hayat zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk yorumumu yapmak bu konuya kısmetmis :)
Öncelikle ikiz bekliyormussunuz hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim
Ananem gencligindemi yoksa yaşlılıktami zorluk çekmek daha iyidir diye sormustu birgun bana elbette herikisininde zorlukları vardı ama genclikte ne yaptıysan yaptin hayatta
Ananem ve dedem benim bu konudaki rol modellerimdir zorlul cekenler paranın kıymetini daha iyi bilirler
Size tavsiyem altın almanız paranız neye yetiyorsa ceyrekse ceyrek gramsa gram alın ve unutun onlari ben elime gecen parayi bu sekilde degerlendirmeye calisiyorum ve ananeme teslim ediyorum unut bunlari diyor
Mutlaka bir kumbaraniz olsun bizim evde annem kimde ne kadar bozuk varsa o kumbaraya koyar ekmek, su gibi ihtiyaçlarımızi karsilar bozuk para olduguna bakmayin birikince çok işinize yarar
İstanbulda evlerin fiyatı uçmus resmen siz biraz birikim yapıp sehirdisindan bir ev alabilirsiniz hem paranizi degerlendirecek bir yatırım olur sonra o evde degerlenir onu satıp istanbuldan bir ev alırken pesinat yapabilirsiniz annemin bircok arkadasi bu sekilde yapmıs yatırimlarini.
Ama sizden ricam ev sahibi olucam deyip bebislerin ve kendi yemeginizden kısmamaniz evet birikim yapmak guzel birsey ama hayatta sağlıktan büyük zenginlik yok.
Bende bazen paramı degerlendiririm bazen kardesimi sevindirmek icin birsey alıp o ay kenara koymam
Bence birikimin bir formulu yok o ay eliniz biraz bolsa size mantikli gelen yönde ufak ufak aĺimlar yapin.Ne demisler damlaya damlaya göl olur :)
Sizin çok iyi bir anne olacaģınıza inanıyorum ben ve bu bebisleriniz icin evden paradan mülkten çok daha degerli
Sevgiyle kalın...
bencede haklı kadınceyzEvet buda hakli
Biz de kayınpederim sayesinde ev sahibi olduk toki kuralarına girmiş yıllar önce çıkmış şuan eşimle biz oturuyoruz bize devrettiler kendimiz aydan aya çok cüzi bir rakamla ev sahibi olduk tavsiye ederim :)
tokı hakkında ıı seyler duymadım canım.o yuzden ondan cekıncelerım var..
hmm biz çok memnunuz 2 buçuk sene oldu oturmaya başlayalı çevre düzenlemesi şahane yemyeşil kapıcınız var çöpleriniz her zaman alınır, merkezi sistem ısıtması daire içinde kullanılan daire kapısı oda kapıları yer döşemeleri fayanslar samimi söylüyorum gayet kaliteli güvenlik her yerde yeni konutlarındayım yeni evlendik diye eve girmeden baştan aşağı tadilat yaptırdık çok şükür memnunum ama ilerisi için derseniz 6 senelik borcumuz kaldı onu bitirince yeni özel konutlardan almayı düşünüyoruz çok değerleniyor çünkü zamanla evler tahmin edersiniz :) umarım en kısa zaman da istediğiniz yerden daire sahibi olursunuz![]()
Zaten kocanin annesi ev vermis belani mi ariyosun keyfine bak iste
genç yaşta ev sahibi olmanın 3 yolu peder kayınpeder kader![]()
para biriktirin kenarda para olsun gorumce ariza yaparsa al payinin parasini kes sesini dersinizyavrum o evde gorumcemın de hakkı var..ona guvenıp rahat edemem .hazır kıra vermıyorken bırıkım yapayım dıyorum..yaa benım sırkette bı abı 20 yıl babasının evınde oturmus..sımdı kalk cık dıyo..adam ona guvenıp emeklı ıkramıyesyle araba almış. flan fılan.kımseye eyvallah edılmez
Allah size hayırlı evlatlar versin belki onlar alır yada yardımcı olur
para biriktirin kenarda para olsun gorumce ariza yaparsa al payinin parasini kes sesini dersiniz
evet hiç şüpheniz olmasınDüşüncelerinizde samimi misiniz? Çok enteresan.
para biriktirin kenarda para olsun gorumce ariza yaparsa al payinin parasini kes sesini dersiniz
Allah size hayırlı evlatlar versin belki onlar alır yada yardımcı olur
evet hiç şüpheniz olmasın