- Konu Sahibi coco_cambo
Ya 3de yoksa ;-)genç yaşta ev sahibi olmanın 3 yolu peder kayınpeder kader![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 3de yoksa ;-)genç yaşta ev sahibi olmanın 3 yolu peder kayınpeder kader![]()
canım tasarruf işi nasıl gidiyor?
başladın mı biriktirmeye?
20015 te seni tasarruf topiklerinde görmek isterim
sağlık olsun evi olan herkes mutlu huzurlu diye bişey yok :)Ya 3de yoksa ;-)
Evlenmeden once esimin birikimi vardi
Oyle ev almistik
2. Evi istesekte cok zor suan icin ev almak
Biz alirken uygundu fiyatlar
Miras falan kalirsa bakariz artik
BirikmeZ o para
bravo azimli sıçan duvarı delerayyy yavrum olmamııı.eşimden her gun haraç alıyorum..ilk cıddıye almadı...ama baktı hergun doluyo kumbaramız yavas yavas...bı de şoooyle bi ekonomist ayakları yaptım.sagolsun gıkı cıkmadan ayak uyduruyor bana...arada ıltıfatları duyunca hosuma gıdıyor.yemegını evden goturuyor.kahvaltısına hrıka bı sandıwıc hazırlıyorum ogle yemegı ıcın soguk yenebılecek yemek(kısır,amerıkan salatası,mücver falan) cok hoşuna gıtmeye basladı.cunkı dısardan yedıgı yemekler mıdesıne dokunuyor.cebınden de para gıtmıyor..
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elirle-kumbara-yap-bana-katil.750211/page-127 bu topiği de gızlıden takıp edıyorum![]()
ne güzelayyy yavrum olmamııı.eşimden her gun haraç alıyorum..ilk cıddıye almadı...ama baktı hergun doluyo kumbaramız yavas yavas...bı de şoooyle bi ekonomist ayakları yaptım.sagolsun gıkı cıkmadan ayak uyduruyor bana...arada ıltıfatları duyunca hosuma gıdıyor.yemegını evden goturuyor.kahvaltısına hrıka bı sandıwıc hazırlıyorum ogle yemegı ıcın soguk yenebılecek yemek(kısır,amerıkan salatası,mücver falan) cok hoşuna gıtmeye basladı.cunkı dısardan yedıgı yemekler mıdesıne dokunuyor.cebınden de para gıtmıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elirle-kumbara-yap-bana-katil.750211/page-127 bu topiği de gızlıden takıp edıyorum![]()
Katiliyorum sana hatta bilmemekte mutluluktur ;-)sağlık olsun evi olan herkes mutlu huzurlu diye bişey yok :)
Katiliyorum sana hatta bilmemekte mutluluktur ;-)
Birikmisi yok, evi de var, keyfini sur diyoruz. Istanbulda bir ev hayallerle alinmiyor pogacadan kesmekle 10 yila birikmez ev alinacak para. Enteresan olan ne?Düşüncelerinizde samimi misiniz? Çok enteresan.
ne güzel
gizliden takip etme, yarın kumbaralar açılıyor
1 ocaktan itibaren de yeni kumbaralar dolmaya başlıyor
seni de aramızda görelim
istikrar adına bu topikler gerçekten çok faydalı
Sinemaya gitmek soyle dursun, konu sahibi yazmis ki esime dedim is yerinde yemek yeme sana pogaca yapayim onu gotur...arada bir bile olsa disarida yemek yemeyelim...olmaz ki...hadi diyelim disaridayiz ve aciktik...acliktan ölelim mi eve varana kadar , neymis para biriktiricez ev alicaz..:) eski bi komsumuz vardi, Aynen bu sekil bogazdan kisa kisa ev aldi, evde oturmaya da kiyamadi kiraya Verdi kendi lojmanda bedava oturuyordu kocasi kaloriferciydi, binanin kaloriferini yakiyordu..ama kaldigi ev bodrum, zifiri karanlik, tuvaleti banyosu mutfagin icinde,..oyle bir evde yasamaya devam etti aldigi evi kiraya verip..sonra gencecik yasta gogus kanseri olup vefat edince, daha kirki cikmadan kiz bakmalara basladi kocasi ve hemencik evlendi simdi hatta bir cocugu bile oldu..oysa daha 5 yasinda bir oglu vardi kadinin..Demek ki bazen kim icin ne icin yemeyip biriktirdigimize de bakmaliyiz..Hayatim kisa, ölüm ani...bu arda, aldigi evde de yeni karisi oturuyor adamin...cok haklısınız. bır daha bu yaslara gelmıycez. Insaın tabııkı kenarda parası olmalı. Ev almayı gectım saglık denen bır mevzu var, ınsanın basına ne gelecegı bellı olmuyor ama para bırıktırcem dıye sınemaya gıtmeyeceksem yasamıyayım daha ıyı dıyorum.
Birikmisi yok, evi de var, keyfini sur diyoruz. Istanbulda bir ev hayallerle alinmiyor pogacadan kesmekle 10 yila birikmez ev alinacak para. Enteresan olan ne?
Ya esprisine dedim shining canin mi sıkkın takacak yer ariyosun konu sahibi senin kadar dertlenmedi lafa. Pesinatsiz birikimsiz ev hayali olmaz. Kv zaten cocuklarina birakacakmis onunla konusulur anlasilir, gorumceyle anlasilir payi odenir, oturdugu evi satar uzerine biraz katar alir evini. Senin keyfin nasil? Bu konularda bi sorun mu yasadin niye konuyu icsellestirdin bu kadar?Enteresan olan, evi yok :)
Ev kv'nin ve başka çocuğu var. O çocuğunda hakkı var. Evi isterse, al yarısını, kes sesini dersin demişsiniz. Öyle bir dünya yok. Kv ben öldükten sonra paylaşın deme hakkına sahip. Yıllarca siz oturdunuz, artık kızım oturacak deme hakkına sahip. İyice yaşlandığımda, o evin kirasını da alıp, rahat bir yaşlılık geçireceğim deme hakkına sahip. Anne baba ölmeden miras paylaşılmaz, hele bu şekilde, çok çirkin.
Bizde zaten git yarın al evi demedik. İstanbul'da ev fiyatları uçuk vaziyette. Peşinat olsa bile şimdi almamalı zaten. Madem kira vermiyor, 3,4 yıl biriktirebileceği kadar biriktirip, sonrasında ev borcuna girebilir.
,Sinemaya gitmek soyle dursun, konu sahibi yazmis ki esime dedim is yerinde yemek yeme sana pogaca yapayim onu gotur...arada bir bile olsa disarida yemek yemeyelim...olmaz ki...hadi diyelim disaridayiz ve aciktik...acliktan ölelim mi eve varana kadar , neymis para biriktiricez ev alicaz..:) eski bi komsumuz vardi, Aynen bu sekil bogazdan kisa kisa ev aldi, evde oturmaya da kiyamadi kiraya Verdi kendi lojmanda bedava oturuyordu kocasi kaloriferciydi, binanin kaloriferini yakiyordu..ama kaldigi ev bodrum, zifiri karanlik, tuvaleti banyosu mutfagin icinde,..oyle bir evde yasamaya devam etti aldigi evi kiraya verip..sonra gencecik yasta gogus kanseri olup vefat edince, daha kirki cikmadan kiz bakmalara basladi kocasi ve hemencik evlendi simdi hatta bir cocugu bile oldu..oysa daha 5 yasinda bir oglu vardi kadinin..Demek ki bazen kim icin ne icin yemeyip biriktirdigimize de bakmaliyiz..Hayatim kisa, ölüm ani...bu arda, aldigi evde de yeni karisi oturuyor adamin...
Ya bu da cok trajik olmusSinemaya gitmek soyle dursun, konu sahibi yazmis ki esime dedim is yerinde yemek yeme sana pogaca yapayim onu gotur...arada bir bile olsa disarida yemek yemeyelim...olmaz ki...hadi diyelim disaridayiz ve aciktik...acliktan ölelim mi eve varana kadar , neymis para biriktiricez ev alicaz..:) eski bi komsumuz vardi, Aynen bu sekil bogazdan kisa kisa ev aldi, evde oturmaya da kiyamadi kiraya Verdi kendi lojmanda bedava oturuyordu kocasi kaloriferciydi, binanin kaloriferini yakiyordu..ama kaldigi ev bodrum, zifiri karanlik, tuvaleti banyosu mutfagin icinde,..oyle bir evde yasamaya devam etti aldigi evi kiraya verip..sonra gencecik yasta gogus kanseri olup vefat edince, daha kirki cikmadan kiz bakmalara basladi kocasi ve hemencik evlendi simdi hatta bir cocugu bile oldu..oysa daha 5 yasinda bir oglu vardi kadinin..Demek ki bazen kim icin ne icin yemeyip biriktirdigimize de bakmaliyiz..Hayatim kisa, ölüm ani...bu arda, aldigi evde de yeni karisi oturuyor adamin...
Enteresan olan, evi yok :)
Ev kv'nin ve başka çocuğu var. O çocuğunda hakkı var. Evi isterse, al yarısını, kes sesini dersin demişsiniz. Öyle bir dünya yok. Kv ben öldükten sonra paylaşın deme hakkına sahip. Yıllarca siz oturdunuz, artık kızım oturacak deme hakkına sahip. İyice yaşlandığımda, o evin kirasını da alıp, rahat bir yaşlılık geçireceğim deme hakkına sahip. Anne baba ölmeden miras paylaşılmaz, hele bu şekilde, çok çirkin.
Bizde zaten git yarın al evi demedik. İstanbul'da ev fiyatları uçuk vaziyette. Peşinat olsa bile şimdi almamalı zaten. Madem kira vermiyor, 3,4 yıl biriktirebileceği kadar biriktirip, sonrasında ev borcuna girebilir.
Ya esprisine dedim shining canin mi sıkkın takacak yer ariyosun konu sahibi senin kadar dertlenmedi lafa. Pesinatsiz birikimsiz ev hayali olmaz. Kv zaten cocuklarina birakacakmis onunla konusulur anlasilir, gorumceyle anlasilir payi odenir, oturdugu evi satar uzerine biraz katar alir evini. Senin keyfin nasil? Bu konularda bi sorun mu yasadin niye konuyu icsellestirdin bu kadar?
Ahaha ya yorumumda tek hakaret yok sana da neyse konu sahibinin konusunu saboteye mahal yokValla sen yorumunu yaparken, bu şekilde açıklama yazmamışsın. Niyetini okuyacak halim yok, ne yazdıysan ona cevap verdim. Espri demişsin ama yorumunda espri olduğunu gösterecek tek bir işaret yok. Bence yorumlarını gözden geçir. Eğer, bana saçma ya da yanlış gelen bir yorum görürsem, illaki benzer şeyler yaşamış olmam yada konuyu içselleştirmem gerekmez, yanlış olduğunu dile getirme hakkına sahibim. Buraya yazdığın her yorumun eleştirilebileceğini göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim, saldırmadan önce.
Ben yorumumu gayet açıklayıcı ve kibar bir dille yazdım, keşke sende aynı hassasiyeti gösterseydin. Çünkü bu yorumundan sonra, senin canının sıkkın olduğunu ve saldıracak yer aradığını düşünüyorum.
Herneyse,, tartışmaya gerek yok. İyi günler asude_bahar.
cnm vallahi bu yazdigim olay birebir gercek..bir oku konunu, yazarken gaza gelmissin sanirim :) isyerinde birsey yeme pogaca yapayim gotur dedim demissin :),
ayyy yok artık o kadar da degıl yaa...:)