inan çok kötü oldum duyunca ama sabırla beklemek gerek. belki mükafatın hepimizden daha büyük olur inşallah. bu rahim naklini ben de duymuştum. en kısa zamanda rabbim gönlünün muradını verir inşallah. eşin de bu konudan belki bunalmıştır. sen hala depresif davranıyorsundur haklı olarak. ama maalesef erkekler bu tip şeylere gelemiyorlar. benim ablamda preeklemsi den kaybetti bebeğini ve kronik tansiyon hastası oldu. o da ölümden döndü. doktor bi daha bebek yaparsan iyi olmaz dedi. o yüzden bu meseleyi kapattılar. ablam herkesin çocuğu olacak diye bişey yok diyor. valla kimsenin ne olacağı belli değil canım. eşine bişey olsa sen ona böyle yapacak mısın_?bunu söyle ona bence..arkadaşlar ben 28 yaşındayım 37 hafta 3 günlük hamileyken sezaryana alındım kanamam durmadı ve malesef bir operasyon geçirmek durumunda kaldım yoksa beni kaybedeceklerdi rahmim alındı oda yetmedi 4 gün sonra oksijensiz kaldığından kızım edayı kaybettik 17 nisanda 3 ay olcak ama hala kendimi toparlayamadım birde eşim ilk başta destek çok olurken şimdi benden uzaklaşmaya başladı lütfen yardım edin arkadaşlar çok kötüyüm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?